Z całego serca dziękuję Panu Doktorowi za uratowanie życia mojej Mamie. To nie tylko wybitny chirurg, ale prawdziwy wirtuoz w swoim zawodzie – człowiek o ogromnej wiedzy, doświadczeniu i niezwykłej precyzji. Jego profesjonalizm, opanowanie oraz pewność działania w najtrudniejszych momentach dały naszej rodzinie nadzieję wtedy, gdy najbardziej jej potrzebowaliśmy.
Trafiłam do doktora Kuzio z podejrzeniem choroby nowotworowej prawej piersi. Guz okazał się zmianą łagodną ale ze względu na charakter wymagał wycięcia chirurgicznego . Jestem bardzo zadowolona z efektu kosmetycznego , blizna po cięciu chirurgicznym mało widoczna a kształt piersi zachowany. Nie było to łatwym zadaniem gdyż usunięcie guza o takim rozmiarze grozi odkształceniem piersi. Bałam się pójścia pod nóż ale lekarzowi który wykazał się zdolnościami chirurgicznymi można dać się pokroić. Słowo onkolog budzi w każdym z nas strach ,momentami sytuacja była poważna ale na szczęście wszystko dobrze się skończyło …
Jestem bardzo zadowolona z efektu kosmetycznego , blizna po cięciu chirurgicznym mało widoczna a kształt piersi zachowany. Nie było to łatwym zadaniem gdyż usunięcie guza o takim rozmiarze grozi odkształceniem piersi. Bałam się pójścia pod nóż ale lekarzowi który wykazał się zdolnościami chirurgicznymi można dać się pokroić. Słowo onkolog budzi w każdym z nas strach ,momentami sytuacja była poważna ale na szczęście wszystko dobrze się skończyło ! Polecam !