Szpital Wojewódzki im. Mikołaja Kopernika w Koszalinie
Koszalin
Lekarz jakiego kazdemu polecam w potrzbie procz znajomosci lekarskich jest zawsze miła ma czas dla pacieta i jej uśmich serdecznosc i zyczliwosc zycze samych życzliwosci p.Ewie mama chrej corki Gosi W
Dr. Skrzynski jest wspanialym lekarzem kardiolgiem. On, tez zawsze znajduje czas na rozmowę z pacjętem i jego rodzina o chorobie i krokach leczenia bez względu na nawał pracy. Lekarz ten jest wielkij klasy profesjonalistą którego polecamy każdemu szukającemu specjalistycznej pomocy. Temu tez lekarzowi życzymy dużo zdrowia i sił w służeniu tym najbardziej potrzebującym. Podziękowania!
Self-Esteem
Kolegialna 47 lok 5 II piętro
Płock
Bardzo uprzejmy, kompetentny lekarz. Lekarz z sercem, po prostu w trakcie wizyty czuję się zaopiekowana. Rozmowa przebiega spokojnie, na każde zadane pytanie lekarz udziela wyczerpującej odpowiedzi. Z czystym sumieniem polecam tego lekarza.
Tą drogą pragnę podziękować świetnemu Panu doktorowi za trafną diagnozę i skierowanie mnie na właściwe tory leczenia. Przez ostatnie pół roku doświadczałam ciągłych stanów grypopodobnych, po jak się okazało zupełnie nie leczonym zapaleniu oskrzeli (zgłaszałam się kilka razy do lekarzy POZ z tymi objawami, a oni a raczej one zupełnie to lekceważyły i nie dawały żadnych leków, choć niezbędny był antybiotyk). Oprócz wspomnianego zapalenia okazało się, że mam guza, który …
ul. gen. Władysława Sikorskiego 10/3
Starogard Gdański
Niesamowicie profesjonalny a przy tym miły i uprzejmy lekarz. Jestem bardzo zadowolona z wizyty. Pan Doktor wszystko w sposób zrozumiały wyjaśnił aktualny stan, doradził dalszy tok postępowania. Bardzo kompetentny i jednocześnie sympatyczny. Jak najbardziej polecam. Monika
Lekarka z powołania z dużym doświadczeniem zawodowym. Potrafi poświęcić każdemu pacjentowi, bez względu na status społeczny, tyle czasu ile potrzeba do postawienia trafnej diagnozy. Codzienne długie kolejki na wizytę świadczą o dużym zaufaniu. Kto szuka kompetentnego lekarza rodzinnego, polecam bo jestem pacjentką od kilkunastu lat.
Przychodnia Zespołu Lekarza Rodzinnego SILVA s.c."Poradnia dla Kobiet"
ul. Powstańców Wlkp. 2
Czempiń
Bardzo polecam , przemiła osoba , dobrze dobrane leki , doskonały kontakt z pacjentem Takich lekarzy nam trzeba
6 Szpital Wojskowy z Przychodnią Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej-leczenie szpitalne
ulica Szpitalna 2
Dęblin
To niezwykle miły i bardzo kompetentny człowiek z ogromną wiedzą i doświadczeniem. Dokładnie tłumaczy jak będzie przebiegało leczenie, odpowiadając na każde zadane pytanie. Służy pomocą nawet przez telefon. Dziś byłem u Pana Doktora na wizycie po raz kolejny i znów się nie zawiodłem. Zostałem przyjęty z godnością , wszystko dokładnie i rzeczowo wytłumaczył. Super człowiek i lekarz. Lekarz godny zaufania .100% trafna diagnoza.Dobrze dobrane leki
Centrum Zdrowego Serca "TELCOR" Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
ul. Sanatoryjna 1
Ustroń
Super specjalista. Wszczepienie stymulatora bezproblemowe. W 100 procentach godny zaufania i polecenia.
Centrum Onkologii - Instytut im. Marii Skłodowskiej-Curie Oddział w Gliwicach
ulica Wybrzeże Armii Krajowej 15
Gliwice
Bardzo miła i kompetentna Pani Doktor .Potrafi słuchać pacjenta i doradzić .Polecam w 100%.Wszystko dokładnie tłumaczy i wyjaśnia.
Płocka 29 (Vimed)
Płońsk
Wybitny specjalista, cierpliwa i empatyczna. Bez względu na ilość zapisanych pacjentów, nikomu nie odmawia pomocy. Bardzo polecam tego lekarza.
Pan doktor jest bardzo sympatyczny i kompetentny, czułam, że się naprawdę mną zainteresował, słuchał mnie uważnie, dużo pytał i odpowiadał wyczerpująco. Był bardzo miły, choć byłam dociekliwa i kilka razy pytałam o to samo. Naprawdę świetny kontakt, nie czułam się skrępowana, jak to bywa u innych lekarzy. Uśmiechnięty, życzliwy, polecam!!
Bardzo polecam do leczenia ortodontycznego zarówno dzieci, jak i młodzieży i dorosłych. Pani doktor zawsze podchodzi holistycznie do swoich pacjentów, wspiera ich leczenie, konsultując się z innymi specjalistami i przede wszystkim dopasowuje metodę leczenia do pacjenta, nie odwrotnie. Moi pacjenci są bardzo zadowoleni, a ja dziękuję za tę udaną współpracę logopedyczno - ortodontycznąi za zaufanie😀
Przychodnie Wojewódzkiego Centrum Szpitalnego Kotliny Jeleniogórskiej
ulica Ogińskiego 6
Jelenia Góra
Niesamowita pracowita i empatyczna Pani Dr to jedna z nielicznych lekarzy która potrafiła przekazać informację na temat choroby w sposób zrozumiały. Styl rozmowy wprowadza uspokojenie i wówczas rodzi się zaufanie. Brawo Pani dr. Podczas pobytu mojej mamy na oddziale onkologii znajdowała czas w tym zabieganiu żeby choć słowo przemówić do pacjentki co bardzo przepełniło nadzieją że będzie dobrze i wzmacniało pacjentkę psychicznie. Dziękuję Pani dr z całego serca za to …
Nikt mi nie potrafił pomóc, przyszedłem na gastroskopie gdzie opowiedzialem swoje objawy. Pani pelak zasugerowała celiakie, trafnie jestem wdzięczny za uratowanie mnie od ciągłego cierpienia, zaden lekarz ,,gastrolog'' nie wpadł na to a dodam że juz miałem gastroskopie robioną przed tą, trafną. jeszcze raz dziekuje i takich lekarzy potrzeba w tej sluzbie zdrowia a nie ludzi co siedzą w gabinetach za kare.