Gabinet prywatny: Indywidualna Specjalistyczna Praktyka Lekarska
ul. Kowalska 1-2L
Elbląg
Miła ,a zarazem kompetentna!Rzetelnie i z powagą podchodzi do problemów pacjenta,naprawdę godna polecenia pani doktor:)
Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej w Lubartowie - lecznictwo zamknięte
ulica Cicha 14
Lubartów
Pani Doktor jest miła i kontaktowa. Zleca badania. Tłumaczy cierpliwie dalszą terapię. Ciesz się że trafiłam na takiego lekarza. Mam wrażenie że zależy Jej na pacjencie.
Przychodnie i Zakłady "Miedziowego Centrum Zdrowia" S.A. w Lubinie
ul. Marii Skłodowskiej-Curie 66
Lubin
Lekarz profesjonalny, życzliwy i uprzejmy. Bardzo dokładny, posiadający dużo empatii w stosunku do pacjenta. Polecam z całego serca.
Wojewódzki Szpital Zespolony im. L. Rydygiera
Świętego Józefa 53-59, Toruń
Toruń
Lenartowicza 73
Sosnowiec
Bardzo dobra pani doktor. Jest świetnym lekarzem jakich mało. Leczyła zarówno mnie, jak i moją mamę. Polecam szczerze.
ulica Fantastyczna 7
Chodel
Chciałabym podziękowac doktorowi za udzielenie fachowej pomocy dla mojej rodziny.Krzysztof Karaś lekarz który wszystko objaśni udzieli odpowiedzi na pytania a co najważniejsze postawi dobra diagnoze . Dziękuje bardzo fajnie że sa jeszcze tacy lekarze jak Pan Krzysztof Karaś.
Nie widziałam pana doktora Kuzniaka na oczy ale mogę powiedzieć że jest bardzo miłym człowiekiem budzi zaufanie, wypyta się co dzieje, podpowie co robić zanim się chory z nim skonsultuje. Tak było dzisiaj właśnie ze mną a była to porada przed wizytą. Wizytę mamy z córką zaraz po Nowym Roku we wtorek . Opisze resztę - oczywiście po wizycie.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Dom Sue Ryder w Głubczycach
Sienkiewicza 1
Głubczyce
Żadne słowa nie oddadzą tego co mnie spotkało podczas wizyty w dniu 11.02.2022. Przede wszystkim najpierw człowiek dopiero później specjalista. Lekarz z powołania to mało powiedziane. Mimo młodego wieku spotkałem różnych lekarzy różnych specjalizacji ale z takim podejściem do pacjenta nie spotkałem się nigdy. Ogromny szacunek dla Pana i niech Pan żyje w zdrowiu conajmniej 100 lat.
Ozimska 55A
Opole
Pani Doktor to miły dobry uprzejmy człowiek ,lekarz godny polecenia na 5+ kompetentyny ,rzetelny ,cierpliwy...rozmawia z pacjentem..wyjasnia..tlumaczy
ul. Leona Barciszewskiego 12
Gniezno
Pan Doktor bardzo sympatyczny i wspaniały człowiek z ogromną wiedzą i doświadczeniem pełen profesjonalizm fachowa skuteczność leczenia dzięki czemu udało mi się wyzdrowieć!
NZOZ TERAMED
ulica Kostrzyńska 3/5
Szanowna Pani Dr.n.med Sylwia Dziedzic...Z całego serca pragnę podziękować za zaangażowanie, trud i pomoc, dzięki którym udało mi się wyzdrowieć. Świadomość, że jestem w tak dobrych rękach, miała dla mnie ogromne znaczenie. Pani oddaniu serca dla pacjenta zaangażowaniu całego personelu i fizykoterapełtom za ogromne zaangażowanie życzę również pacjentom szybkiego powrotu do zdrowia i samozaparcia w ćwiczeniach i rechabilitacji Z wyrazami szacunku ... Mirosław Sielezin pacjent oddział rehabilitacji Mogileńska 42 Poznań.Polecam
Bardzo dobry specjalista. Empatyczny i cudownie cierpliwy człowiek. Jako pacjentka czuję, że mnie słucha i rozumie, że ma dla mnie czas i bardzo chce mi pomóc. Pod Jego opiekę trafiłam w szpitalu i uważam, że miałam ogromne szczęście. Dziękuję Panie Doktorze! Dziękuję za pomoc udzieloną mi w szpitalu, za dalsza opiekę ambulatoryjną, za cierpliwość i empatię!
Centrum Medyczne Consilius
ulica Staszica 9/15
Stargard Szczeciński
Super Pani Doktor, skuteczna z dużą wiedzą, kompetentna, szybka diagnostyka, ustawione leczenie pomogło. Polecam wszystkim z nadciśnieniem.
Samodzielny Publiczny Miejski Zespół Opieki Zdrowotne
ulica Floris 22
Bochnia
Profesjonalne podejście do pacjenta. Miły, uprzejmy, rzetelny. Poświęcający pacjentowi dużo czasu, kierujący się zawsze jego dobrem. Polecam
Po pierwszej wizycie jestem bardzo zadowolona z całego jej przebiegu. Choruję na cukrzycę od kilku lat i po raz pierwszy lekarz tak precyzyjnie, rzeczowo, wręcz obrazowo wytłumaczył mi istotę tej choroby. Zajął się diagnostyką całego mojego stanu zdrowia, zwrócił uwagę na pozostałe problemy chorobowe. Opowiedział o zasadach odpowiedniego żywienia, ćwiczeń ruchowych, aktywności , polecił mi odpowiedni wysiłek fizyczny z moimi możliwościami ruchowymi. Wizyta trwała długo, ale ten cenny czas Lekarza …