lekarz Arkadiusz Kaleta

Specjalistyczny Gabinet Prywatny
ul. Krakowskie Przedmieście 11/1
32-300 Olkusz

Dr Kaleta to lekarz z powołaniem. Kompetentny, uczciwy, lekarz z ludzką twarzą. Z pacjentem umie się komunikować i cierpliwie, rzeczowo wszystko tłumaczy. Jestem jego pacjentką od dawna i polecam każdemu. Najważniejsze jednak jest to, ze jest skuteczny. Potrafi kompleksowo spojrzeć na pacjenta.

lekarz Marta Gruchała-Niedoszytko

Alergolog, Internista

Centrum Medyczne Medycyna Rodzinna
ulica Pomorska 96

Bardzo kompetentna lekarka. Leczę się u niej od kilku lat. Zdiagnozowała chorobę a właściwie bardzo nietypową przyczynę choroby. Wnikliwie analizuje co mówię i wyciąga wnioski. Polecam !!!!

lekarz Tadeusz Pawełas

Świętokrzyska 18 (V p.) lok. 2

Wspaniale podejście do pacjenta Człowiek o wielkiej wiedzy medycznej i kulturze osobistej Polecam
Opinia dodana przez: Tadeusz

lekarz Stanisław Boczar

ulica Guzikówka 7
38-400 Krosno

Bardzo dobry lekarz, polecam! Bardzo delikatny i z ogromna wiedzą, do tego nie jest arogancki , nie cwaniakuje, nie jest zarozumiały jaki inni lekarze gastro...w Brzozowie. Naprawdę warto go wybrać.

lekarz Wojciech Marlicz

al. Wojska Polskiego 231B

A ja dzisiaj (21.1.2023 r.) kilka słów o Synu prof. Krzysztofa Marlicza, nie żyjącego już od ponad 8 lat, który miał swój gabinet lekarski w największym wieżowcu przy ul. Szafera w Szczecinie. Profesor Wojciech Marlicz dwukrotnie badał/przyjmował moją żonę (seniorkę Pesel 43) – w 2017 r. i w dniu wczorajszym, gdy była zabrana przez pogotowie na SOR przy ul. Unii Lubelskiej. Oba te kontakty z Profesorem Wojciechem będą zapamiętane z …
Opinia dodana przez: cxi

lekarz Waldemar Serwański

Endokrynolog, Internista

LAM Laboratorium Analiz Medycznych mgr Ewa Szwajkowkska - Chwalisz
Wodna 2
37-700 Przemyśl

Bardzo miły lekarz, który zawsze ma czas dla pacjenta i nie bagatelizuje niczego. Najlepszy lekarz z jakim miałam kontakt

lekarz Bohdan Huszno

Endokrynolog, Internista

Lubomirskiego Aleksandra 7/7

Cudowny człowiek, świetny specjalista. Nie mogłam mieć dzieci z powodu autoimmunologicznego zapalenia tarczycy. Dzisiaj moja zdrowa, roczna córeczka i ja pozdrawiamy Pana Profesora!
Opinia dodana przez: xxxmisiek

lekarz Artur Szelągowski

LUX MED Sp. z.o.o - Centrum Medyczne Medycyna Rodzinna
ulica Frycza-Modrzewskiego 2

Cała wizyta bardzo profesjonalna,wysłuchanie pacjenta (nastolatek),szczegółowe badanie,postawienie diagnozy,fachowa porada. Moim zdaniem lekarz kompetentny,znający zagadnienia, b rzeczowy i uprzejmy. Serdecznie polecam.
Opinia dodana przez: B.Bukowska

lekarz Małgorzata Kuberska-Kędzierska

Salve Przychodnia
ulica Struga 3

Lekarz, któremu zależy na pacjencie, z durzą cierpliwością wytłumaczy zawiłości medyczne związane z przypadkiem dotyczącym pacjenta.
Opinia dodana przez: Janusz

lekarz Karolina Ratajczak

Karola Marksa 10 A
58-260 Bielawa

Umieściłam już opinię o Pani doktor, ale powtórzę, bo mogła nie wejść. Dzięki Pani Doktor - moja rozchwiana cukrzyca (lekarki z DPSu, gdzie "rezyduję" od ponad pięciu lat - nie były łaskawe zająć się mną poważnie) - została po 3 miesiącach poddania się zmianie leczenia w dużym stopniu uregulowana. Pani Doktor zmieniła terapię (leki, insulinę), która przyniosła widome efekty. Jest miła, przystępna, a nade wszystko efektywna. Oczywiście , pozostanę pod …
Opinia dodana przez: Gabriela
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Diabetolog
                                       prof. Leszek Czupryniak

prof. Leszek Czupryniak

balsamMEDICA
Goleszowska 1 lok. U5

Prof Czupryniak oprócz tego ze jest bardzo dobrym specjalista to jest także normalnym człowiekiem kutry rozumie swoich pacjentów .

lekarz Agnieszka Wierzchowiecka

NZOZ "Bonus"
ulica Poznańska 74
60-185 Skórzewo

Wspaniały lekarz ,zawsze znajdzie czas dla pacjenta ,ze spokojem odpowiada na wszystkie pytania ,skutecznie szuka sposobu ,żeby choroba była dla pacjenta jak najbardziej zrozumiała.Zawsze miła, uśmiechnięta i spokojna.
Opinia dodana przez: Elżbieta

lekarz Olga Pasternak

ul. Okólna 62
42-218 Częstochowa

Bardzo kompetentna Pani doktor, wszystko dokładnie wyjaśniła poświęciła na to wiele czasu. Miła i uprzejma Pani, polecam wszystkim wizytę u Pani doktor.
Opinia dodana przez: Elżbieta

lekarz Urszula Przybyła

64-500 Szamotuły

Pani Doktor Urszula Przybyła to doskonały diagnosta, pełen profesjonalizm, zrozumienie, otwartość, życzliwość. Uzyskałam dużą pomoc , jasne rzeczowe wyjaśnienie , mam poczucie bezpieczeństwa. Mam do Pani Doktor pełne zaufanie. pozdrawiam Serdecznie
Opinia dodana przez: Jolanta K.

lekarz Anna Milczanowska

Samodzielny Publiczny Wojewódzki Szpital Zespolony
ulica Arkońska 4

Wszystko O.K. jak w ocenie wszystkie pełne gwiazdeczki i nie są przesadzone!!! Znam Panią od prawie 30 lat...
Opinia dodana przez: Bogusław Szatanik

lekarz Aleksandra Kawczyk-Krupka

CEN MED Specjalistyczny Ośrodek Badań i Porad Lekarskich
ul. Chorzowska 12D
41-902 Bytom

Pani doktor konkretna z ogromnym pokładem wiedzy . Odrazu przechodzi do działania. Już na pierwszej wizycie robi USG żył. Wdraża leczenie odpowiednie nie tylko dla schorzenia ale i dla osoby . Mówi co robić lub do kogo dalej się udać. Człowiek wychodzi z gabinetu i nie czuje się zagubiony. Nie mówi dziwnych czy złośliwych uwag tak aby nie zawstydzić pacjentów którzy zaniedbali żylaki. A najlepsze że byłam tylko na NFZ …

lekarz Karol Suppan

ulica Generała Józefa Hallera 2e
85-795 Bydgoszcz

Bardzo uprzejmy, sympatyczny i kompetentny lekarz. Jestem zadowolona z wizyty. Polecam Pana dr z pełnym przekonaniem o jego fachowości. Ewa.

Aleksandra Sędziak

Internista, Lekarz rehabilitacji ruchowej

Gabinet lekarski

Wspaniały lekarz i człowiek. Wie co to ból. Sama go doznała. Potrafi przy tym być niezwykle uprzejma i uśmiechnięta.
Opinia dodana przez: krzysztof

lekarz Robert Walkowiak

Internista, Lekarz medycyny pracy

Przychodnia Zdrowia Psychicznego
Wojska Polskiego 2
97-300 Piotrków Trybunalski

Bardzo dobry lekarz. Kompleksowo zajmuje się pacjentem. Ma czas, jest cierpliwy. Pomaga w dokładnej diagnozie. Jest dociekliwy. Dziękuję
Opinia dodana przez: Grzegorz

lekarz Jacek Szambor

Gminny Ośrodek Zdrowia
Opoczyńska 39
26-415 Klwów

Serdeczne życzenia z okazji wczorajszego święta. Życzę aby spotykało Pana wszystko co dobre i piękne. Jest Pan cudownym lekarzem, a rozmowa z Panem to najlepsza sesja terapeutyczna, pozdrawiam.