Zakład Opieki Drematologicznej
os. Słoneczne 10.
Ostrowiec Świętokrzyski
Byłem zaskoczony uprzejmością, wykonaniem badań, informacjami o stanie zdrowia i dalszym postępowaniem dot. leczenia, jak też otrzymaniem skierowania na szybki zabieg do szpitala, co uczyniłem,wydaniem mi dokumentacji w firmowym "opakowaniu". Dzięki tej wizycie uzyskałem szybko szpitalną pomoc tj. wszczepienie rozrusznika serca, co dało mi nadzieję na nowe zdrowe życie. A to wszystko zawdzięczam Doktorowi Pawłowi Kuźmieńce
Zakład Opieki Zdrowotnej "FEMINA"
aleja Monte Cassino 13
Koszalin
Lekarz kompetentny,empatyczny i cierpliwy. Potrafi prostym językiem rozmawiać z pacjentem.Poświęca czas na wyjaśnienie niektórych niezrozumiałych kwestii. Jest godny zaufania i polecenia.
PRZYCHODNIA STOMATOLOGICZNA
Nadbrzeżna 17
Gorzów Wielkopolski
Doskonały lekarz. Mimo , że przyjmuje na NFZ poświęciła mi sporo czasu. A to rzadkość w dzisiejszych czasach. Od razu kompleksowe podejście, holter, USG, Ekg. Jestem bardzo zadowolony. W szpitalu zajmowała się moją mamą. Tam już nie było tak różowo. Mama była wypisana już po 3 dniach. W prawdzie zrobiła dużo badań i stan mamy się poprawił ale jest pewien niedosyt. Chociaż taki krótkie pobyty szpitalne to chyba wina systemu …
Medycyna
Gęsikowskiego 16
Alwernia
Cudowny lekarz podchodzi z pełnym zrozumieniem do pacjenta.Potrafi słuchać i ma dużo cierpliwości do pacjenta
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej SPECJALMED
Wiśniowa
Świetny lekarz!Naprawdę polecam,jest bardzo uprzejmy i wytłumaczył mi wszystko bardzo dokładnie.Polecam Pana Piotra! Pozdeawiam
Centrum Diagnostyczno Terapeutyczne "MEDICUS" - PRZYCHODNIA
ulica Leśna 8
Lubin
Bardzo profesjonalny i rzetelny lekarz. Indywidualne podejście do pacjenta. Miła i sympatyczna. Polecam😉
Sukienna 9/28
Białystok
Od lat ja i moja cała Rodzina leczymy się u Pani doktor Doroty Toczydłowskiej-Lasota.Przede wszystkim Pani doktor jest bardzo miłą osobą ,a co najważniejsze jest prawdziwą specjalistką w swojej dziedzinie.Na dzień dzisiejszy nie wyobrażamy,żeby zmieniać lekarza.
N ZOZ Centrum Medyczne Eskulap
ulica M. Dąbrowskiej 24
Tarnów
Wspaniały lekarz,podchodzi do pacjenta z zaangażowaniem,jest bardzo miły,kompetentny Leczy moje serce już parę lat. Dzięki panu doktorowi moje serce jest w lepszym stanie. Z wielkim sercem polecam pana doktora. Oby więcej było takich lekarzy jak pan doktor.
Wojewódzkie Pogotowie Ratunkowe
ul. Powstańców 52-54
To nie tylko świetny specjalista, ale też niezwykle empatyczna i zaangażowana osoba. Zawsze gotowa pomóc, wszystko dokładnie wyjaśnić i wesprzeć w trudnych momentach. Dzięki jej profesjonalizmowi i zdecydowanemu podejściu mam dziś dobre rokowania na przyszłość. Szczególnie doceniam jej pozytywne nastawienie — bije od niej optymizm, który bardzo mi pomaga lepiej znosić leczenie także pod względem psychicznym. Polecam dr. Kohutek
Centrum Medyczne INMEDICO
Wąska 7
Tychy
Super lekarz, kompetentny, grzeczny, bardzo dobrze tłumaczy chorobę, wyjaśnia wszelkie problemy,cierpliwy.Polecam całym sercem.
Pan Doktor to uosobienie dobra, kompetencji i powołania. Wspaniały lekarz, cierpliwy i wyrozumiały do osób starszych, bardzo pomocny i zawsze zainteresowany pacjentem. Od 10 lat zajmuje się moją mamą, dzięki Panu Doktorowi żyje i zawsze chętnie jedzie na wizytę.... Dziękuję
Wojewódzkie Centrum Medyczne "Dobrzyńska"
Dobrzyńska 21/23
Świetna Pani doktor. Niezwykle uprzejma, przed badaniem przeprowadza szczegółowy wywiad, wszystko odbywa się bez pośpiechu. Po badaniu bardzo zrozumiale tłumaczy stan zdrowia. Jest niezwykle empatyczna. Wzbudza niezwykłe zaufanie. Mało dzisiaj takich lekarzy.
jest super niczego nie pomija jest czujnym obserwatorem i wrażliwym człowiekiem.Kiedy okazało się że moja mama jest bardzo chora nieuleczalnie zrobił wszystko aby ulżyć jej w cierpieniu .Zresztą zawsze mialam do niego zaufanie.Jezeli jego terapia nie skutkowała po1 wizycie odrazu mialam skierowanie do lekarza specj.
ul. Henryka Sienkiewicza 46/15
Nowy Sącz
Jestem od roku pod opieką Pani dr Renaty Bogacz.Każdy komu przyszło się zmierzyć z tą ciężką chorobą jaką jest RAK chce wierzyć, że się uda,że będzie dobrze,że będzie żył. Pani dr gdy staje przy łóżku to ma się wrażenie, że przynosi tylko dobre wiadomości.Swoim podejściem do chorego,cudownym uśmiechem na twarzy,empatią ,wiedzą i doświadczeniem przekazywanym w zrozumiałym dla każdego języku sprawia,że nawet gdy jest ciężko chce się walczyć, bo warto żyć. …
Ośrodek Zdrowia w Moszczenicy
750
Moszczenica
Godny polecenia w 100% Cierpliwosc spokojne wysluchanie chorego. zeby mogl opisac chorobe diagnoza przemyslana jak rowniez leczenie
Samodzielne Publiczne Pogotowie Ratunkowe
ulica Wojska Polskiego 6
Pruszcz Gdański
Lekarz merytoryczny, życzliwy, traktuje pacjenta po partnersku. Dokładnie zbadał wiekową seniorkę, zapoznał się z historią choroby i wynikami leczenia; wytłumaczył, uzasadnił i rozpisał szczegółowy plan dalszego dawkowania leków. Wcześniej, na pierwszej wizycie 1,5 roku temu rozpoznał niepokojące objawy i w porę skierował pacjentkę do szpitala, co zapobiegło powikłaniom krążeniowo-oddechowym. Polecam wszystkim szukającym dobrego kardiologa, bo takiego jak doktor Łajkowski ze świecą szukać.