SPZOZ Zespół Szpitali Miejskich
ulica Stzrelców Bytomskich 11
Chorzów
Wspaniały lekarz, miły, taktowny, niezwykle uprzejmy. Bardzo kompetentny i godny polecenia. Tłumaczy i cierpliwie odpowiada na zadawane pytania.
Centrum "Tatko"
Śmigielskiego 20 II piętro
Ostrów Wielkopolski
Bardzo dobry, młody lekarz otwarty na nowości, komunikatywny i co najważniejsze skuteczny. Życzę dużo zdrowia Panie Doktorze, wytrwałości w niesieniu pomocy chorym i satysfakcji z trudnej i odpowiedzialnej pracy.
Garncarska 30/4
Koło
Pani Doktor Małgorzata godna zaufania umi rozmawiać z ludźmi słuchać potrafi dotrzeć do człowieka sam jestem przykładem.Pani Doktor wyciągła mnie nie raz z dużych ale to bardzo dużych problemów zdrowotnych Bardzo dziękuję i jestem Pani Doktor wdzięczny
Mazowieckie Centrum Reumatologii i Osteoporozy
Kinowa 19A
najlepszy lekarz z jakim miałam do czynienia!! Pani dr jest bardzo doświadczona, zawsze zleca dużo badań, jest bardzo wnikliwa do tego nieprawdopodobnie przemiła. polecam wszystkim jeśli mają tak jak ja kłopoty ze stawami
gabinet prywatny
ul.Wokalna 4 Warszawa 02-787
Kompetentny Lekarz z powołania do zawodu, wyjaśnia kompleksowo wszelkie problemy medyczne pacjenta. Potrafi wysłuchać pacjenta i poświęcić mu wystarczająco dużo czasu.
VITAMED NZOZ
ulica Mickiewicza 44c/5
Białystok
Lekarz o wielkim sercu i niezwykłym poświeceniu, wspaniały, konkretny, zdecydowany. Pomaga ludziom bezinteresownie. Dziękuję Panie Doktorze Ciołkiewicz.
Sanatorium Uzdrowiskowe "Róża"
Szpitalna 1
Ustroń
Pani doktor bardzo miła i sympatyczna.Godna polecenia!!!Najlepszy lekarz u jakiego miałam przyjemność się leczyć...
Wspaniały lekarz i człowiek. Bardzo kompetentny, szczegółowy, a przy tym bardzo miły. W moim przypadku niestety zupełnie odwrócił diagnozę innych lekarzy, ale bardzo taktownie. Bardzo mi pomógł, mogę normalnie jeść! Inni lekarze (ogólny i dwóch gastrologów) prawie mnie do psychiatry wysyłali, a on po prostu znalazł wrzód na dwunastnicy i ustawił odpowiednio leki. Polecam!
ulica Powstańców Wielkopolskich 88
Brzoza
Byłem pacjentem Pani Szopińskiej kilkanaście lat w Bydgoszczy na Bartodziejach, Wielka szkoda , że Pani doktor tam już nie pracuje.Ponad rok nie mogę znaleźć lekarza tak dobrego i sympatycznego jak Pani Szopińska . Za daleko mam do Brzozy. Polecam Panią doktor wszystkim .
Gabinet Urologiczny
Wielkopolska 2A
Jastrzębie-Zdrój
Bardzo dobry lekarz , miły sympatyczny pomoże w kazdej chorobie zawsze dobrze doradzi takich lekarzy jak pan doktor Jamrozik trzeba więcej serdecznie pozdrawiam
Wojewódzkie Pogotowie Ratunkowe
ul. Powstańców 52-54
Miałam styczność z Panią doktor na oddziale szpitalnym, jako rodzina przebywającego tam pacjenta. Udzieliła mi niezwłocznie odpowiedzi na moje pytania, rozważyła moje zdanie, co do przebiegu leczenia. Potrzebowałam jeszcze dokumentu o pobycie chorego w szpitalu. Mimo weekendu, sama wypisała zaświadczenie, choć mogła mnie odesłać do sekretariatu po niedzieli.