lekarz Wojciech Ficek

SPZOZ Zespół Szpitali Miejskich
ulica Stzrelców Bytomskich 11
41-500 Chorzów

Wspaniały lekarz, miły, taktowny, niezwykle uprzejmy. Bardzo kompetentny i godny polecenia. Tłumaczy i cierpliwie odpowiada na zadawane pytania.

lekarz Marcin Tarczyński

Internista, Pulmonolog

Centrum "Tatko"
Śmigielskiego 20 II piętro
63-400 Ostrów Wielkopolski

Bardzo dobry, młody lekarz otwarty na nowości, komunikatywny i co najważniejsze skuteczny. Życzę dużo zdrowia Panie Doktorze, wytrwałości w niesieniu pomocy chorym i satysfakcji z trudnej i odpowiedzialnej pracy.
Opinia dodana przez: Janina

lekarz Małgorzata Czwajda-Makarowicz

Internista, Pulmonolog

Garncarska 30/4
62-600 Koło

Pani Doktor Małgorzata godna zaufania umi rozmawiać z ludźmi słuchać potrafi dotrzeć do człowieka sam jestem przykładem.Pani Doktor wyciągła mnie nie raz z dużych ale to bardzo dużych problemów zdrowotnych Bardzo dziękuję i jestem Pani Doktor wdzięczny

lekarz Elżbieta Michalczyk

Podmaleniec 5B
28-200 Staszów

Pani Dr. Elzbieta Michalczyk , to swietny lekarz , specjalist jakiego nie ma w okolicy 100 km .Moja mam leczy sie u pani od wielu lat , dziekuje w imienu swojm i mojej rodziny Cudowy Lekarz Dorota Weindl
Opinia dodana przez: Dorota weindl

lekarz Dorota Błaszkiewicz

ulica Pilotów 71B/21

Jestem pod opieką Pani doktor już ponad 20 lat i choć odwiedzam ją raz- 2 razy do roku, zawsze trafia z diagnozą. Polecam, choć niestety dostać się do Pani doktor nie jest łatwo ze względu na ilość pacjentów.
Opinia dodana przez: Elżbieta

dr n. med. Katarzyna Sikorska-Siudek

Mazowieckie Centrum Reumatologii i Osteoporozy
Kinowa 19A

najlepszy lekarz z jakim miałam do czynienia!! Pani dr jest bardzo doświadczona, zawsze zleca dużo badań, jest bardzo wnikliwa do tego nieprawdopodobnie przemiła. polecam wszystkim jeśli mają tak jak ja kłopoty ze stawami
Opinia dodana przez: Magda

lekarz Cezary Wencel

ulica Bednarska 2/44
24-200 Bełżyce

Moja pierwsza wizyta. Moje pierwsze wrażenie to profesjonalizm i doświadczenie Pana doktora oraz poczucie, że pacjent jest ważny. Jeżeli macie problemy raumatologiczne to polecam Pana doktora.
Opinia dodana przez: Beata
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Endokrynolog
                                       lekarz Marcin Żach

lekarz Marcin Żach

Endokrynolog, Internista

gabinet prywatny
ul.Wokalna 4 Warszawa 02-787

Kompetentny Lekarz z powołania do zawodu, wyjaśnia kompleksowo wszelkie problemy medyczne pacjenta. Potrafi wysłuchać pacjenta i poświęcić mu wystarczająco dużo czasu.

lekarz Mariusz Ciołkiewicz

VITAMED NZOZ
ulica Mickiewicza 44c/5
15-250 Białystok

Lekarz o wielkim sercu i niezwykłym poświeceniu, wspaniały, konkretny, zdecydowany. Pomaga ludziom bezinteresownie. Dziękuję Panie Doktorze Ciołkiewicz.

lekarz Wiesława Kucharska-Cybulska

ulica Topolowa 12
34-100 Wadowice

Kompetencja ; sympatyczne podejście do pacjenta , rzeczowość , merytoryczna wiedza i słuszna argumentacja .Doskonała postawa lekarza wspierającego . THE BEST
Opinia dodana przez: tesi'marma

lekarz Joanna Sołtysiak

Sanatorium Uzdrowiskowe "Róża"
Szpitalna 1
43-450 Ustroń

Pani doktor bardzo miła i sympatyczna.Godna polecenia!!!Najlepszy lekarz u jakiego miałam przyjemność się leczyć...
Opinia dodana przez: Magda

lekarz Maciej Świątkowski

Gastrolog, Internista

Karłowicza
Bydgoszcz

Wspaniały lekarz i człowiek. Bardzo kompetentny, szczegółowy, a przy tym bardzo miły. W moim przypadku niestety zupełnie odwrócił diagnozę innych lekarzy, ale bardzo taktownie. Bardzo mi pomógł, mogę normalnie jeść! Inni lekarze (ogólny i dwóch gastrologów) prawie mnie do psychiatry wysyłali, a on po prostu znalazł wrzód na dwunastnicy i ustawił odpowiednio leki. Polecam!

lekarz Jacek Fabisiak

ulica Orzechowa 12
86-031 Osielsko

Super lekarz kompetentny poświęca czas pacjentowi . Potrafi w czasie rozmowy przeprowadzić rozpoznanie. Znakomite umiejętności i wzbudza zaufanie. Fachowiec wysokiej klasy.Przyjemny miły w kontakcie . Polecam go wszystkim potrzebującym. Dziękuję za jego opiekę.

lekarz Ewa Szopinska

ulica Powstańców Wielkopolskich 88
86-061 Brzoza

Byłem pacjentem Pani Szopińskiej kilkanaście lat w Bydgoszczy na Bartodziejach, Wielka szkoda , że Pani doktor tam już nie pracuje.Ponad rok nie mogę znaleźć lekarza tak dobrego i sympatycznego jak Pani Szopińska . Za daleko mam do Brzozy. Polecam Panią doktor wszystkim .

lekarz Romuald Wojnicz

ul. Jana Brzechwy 5
41-807 Zabrze

Wspaniały fachowiec od 12 lat ratuje mi życie , choruję na kardiomiopatię rostrzeniową .12 lat temu diagnoza innego lekarza ,tylko przeszczep serca . Profesor uratował moje serce i utrzymuje mnie przy życiu na własnym sercu.
Opinia dodana przez: Waldemar

lekarz Michał Jamrozik

Gabinet Urologiczny
Wielkopolska 2A
Jastrzębie-Zdrój

Bardzo dobry lekarz , miły sympatyczny pomoże w kazdej chorobie zawsze dobrze doradzi takich lekarzy jak pan doktor Jamrozik trzeba więcej serdecznie pozdrawiam
Opinia dodana przez: Oskar sikora

lekarz Andrzej Hoffmann

ulica Koszarowa 5/5

Bardzo dziękuję dr Andrzejowi Hoffmanowi za profesjonalne przeprowadzenie ablacji w dniu 16.08.2022 r.

lekarz Agnieszka Mańka

Wojewódzkie Pogotowie Ratunkowe
ul. Powstańców 52-54

Miałam styczność z Panią doktor na oddziale szpitalnym, jako rodzina przebywającego tam pacjenta. Udzieliła mi niezwłocznie odpowiedzi na moje pytania, rozważyła moje zdanie, co do przebiegu leczenia. Potrzebowałam jeszcze dokumentu o pobycie chorego w szpitalu. Mimo weekendu, sama wypisała zaświadczenie, choć mogła mnie odesłać do sekretariatu po niedzieli.

lekarz Adam Orłowski

Batalionów Chłopskich 6
27-600 Sandomierz

Wspaniały lekarz. Z powołaniem. Na prawdę zależy mu na pacjencie. Do tego jest świetnym fachowcem. Bardzo dziękuję Panie Doktorze.

lekarz Aneta Gigielewicz

Gimnazjalna 41 b/1042
26-200 Końskie

Byłem niedawno na wizycie u Pani Doktor. Pełen profesjonalizm, od razu wszystkie badania i trafna diagnoza, wzór lekarza. Więcej takich lekarzy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!