Filtruj terminy

Ocena ogólna
Wyczyść

Krosno Odrzańskie

lekarz Magdalena Kaczmarek-Kołodziej

Nowy Szpital Powiatu Krośnieńskiego Ambulatoryjne Świadczenia Zdrowotne Krosno Odrzańskie
66-600 Krosno Odrzańskie

Dziś miałem wizytę i nie mogę wyjść ze zdumienia- to jest na pewno polski lekarz?!! Zamiast obojętności i argancji spotkałem się z bardzo miłym, wręcz ciepłym podejściem, Pani Doktor niesamowicie życzliwa, ludzka, a przy okazji bardzo kompetenyna. Badania zostały przeprowadzone w miłej atmosferze. Polecam z czystym sumieniem!
Opinia dodana przez: Marek

lekarz Wiktor Januszko

66-600 Krosno Odrzańskie

U doktora Januszko byłam dwa razy, kiedy przeczytałam tu opinie o nim to wydaje mi się jakby to była całkiem inna osoba. Usiadłam aby właśnie polecić tego lekarza bo chyba pierwszy raz spotkałam się z takim lekarzem, który nie patrzy na zegarek nie goni, jest bardzo miły, uprzejmy, lekarz do którego mogę przyjść w każdej chwili i zostanę przyjęta a nie odbiję się od drzwi. Wszystko czego chciałam o co …
Opinia dodana przez: Barbara

lekarz Elżbieta Majdecka-Jamioła