al. Niepodległości 31
Sulechów
Wzór dla naśladowania dla lekarzy. Wspaniała Pani Doktor, niezwykle kompetentna, uprzejma, uśmiechnięta. Niech nam Pani żyje 100 lat! :-)
Niepubliczny Specjalistyczny Zakład Opieki Zdrowotnej "URO-LASER" W. Zwierzyński i M. Drozd Lekarska Spółka Partnerska
Sulechów
Dziś miałem wizytę i nie mogę wyjść ze zdumienia- to jest na pewno polski lekarz?!! Zamiast obojętności i argancji spotkałem się z bardzo miłym, wręcz ciepłym podejściem, Pani Doktor niesamowicie życzliwa, ludzka, a przy okazji bardzo kompetenyna. Badania zostały przeprowadzone w miłej atmosferze. Polecam z czystym sumieniem!
Sulechów
Super lekarz,kompetentna,rzeczowa, dzięki Pani doktor radzę sobie z cukrzycą,gorąco polecam. Pomimo tego, że kolejki do Pani doktor są zawsze bardzo długie, to zawsze ma czas na konkretne i rzeczowe podejście do pacjenta i jego schorzenia.
Centrum Medyczne Dormed
ulica Bankowa 1