"PRIMUS" s.c.
Henryka Wieniawskiego 3 B
Żary
Super opieka medyczna, umiejętności i kompetencje, skoncentrowany na pacjencie,godny polecenie, już miałem okazje polecić moim krewnym
105 szpital
zary domanskiego 2
Żary
Serdecznie polecam doktora .Pełny profesjonalizm , kultura i ,, prawdziwy lekarz " dla pacjenta . Empatyczna postawa , tak rzadko spotykana w ostatnim czasie wśród personelu medycznego.
Powiatowe Centrum Usługowe NZOZ "Szpital Na Wyspie"
ul. Pszenna 2/0
Żary
Lekarz z powołania. Pełen empatii. Skupia się na człowieku i próbuje mu pomóc. Godny zaufania i polecenia.
ALERGICUS-DENT
ulica Strzelców 10
Żary
Wreszcie trafiłem do lekarza któy dokładnie i spokojnie wytłumaczył-co mi jest i na czym będzie polegało leczenie. Przepisane lekarstwa zażywałem zgodnie z zaleceniem i mój stan zdrowia stopniowo się poprawiał. Chorowałem od lat na dolegliwe zaparcia. Wstydziałem się iść do lekarza ale nie żałuję bo wreszcie wizyta w toalecie nie jest męką. Zdecydowanie polecam
Doktor z prawdziwego zdarzenia, to on mnie i moją córkę doprowadził do normalnego stanu. Na NFZ wizyty są tak odległe w czasie, jak ktoś dopiero zachorował to nie jest w stanie dobrze się unormować. Doktor zlecił mi wiele innych badań, można z nim porozmawiać, dowiedzieć się dokładnie o stanie swojego zdrowia. Również telefonicznie udzielał mi porady jak zaszła taka potrzeba. Polecam z całego serca. Wspaniały lekarz.
"PRIMUS" s.c.
Henryka Wieniawskiego 3 B