Izabela Purcel

Dermatolog, Wenerolog

3,6
3,8
3,2

Pani doktor bardzo kompetentna wszystko dokladnie tlumaczy. Zglosilam sie z problemem tradziku. Zdrcydowanie polecam!

2,0

Pani doktor bardzo rozmowna. Szkoda tylko, że przy okazji rozmowy non stop używa biernoagresywnych sformułowań i mówi o wszystkim, tylko nie o tym co jest przedmiotem wizyty. Na pytania odpowiada lekceważąco i ogólnie nie zachęca do robienia czegokolwiek, bo i tak potem będzie gorzej więc nie warto nic robić. Takie wrażenia z wizyty. Chyba nie powtórzę.

4,0

Wizyta u Pani doktor polegala na zbadaniu znamion i przebarwien. Pani doktor wnikliwie obejrzala dermatoskopem wszystkie znamiona i pieprzyki. Jest mila i sympatyczna. Szczerze polecam wizyty u Pani doktor

Pani doktor bardzo niekompetentna i niemiła. Wizyta przebiegła w okropnej atmosferze. Na pewno nie wrócę i polecam wszystkim omijać szerokim łukiem.

W moim przypadku to najlepszy lekarz dermatolog u ktorego mialam wizyte. Doktor odpowiada na kazde pytanie w sposob jasny i wyczerpujacy .Bylam na wizycia w Gryf-medzie i w szpitalu , w obu przypadkach pelen profesjonalizm. Bede szczerze polecac!

Gorzej być już nie mogło. Niekompetencja razi. Został mi przypisany nietrafiony lek, który pogorszył sprawę. Ale po diagnozie w 30 sek trudno się dziwić. Omijać szerokim łukiem!

3,0

Wizyta przebiegla z pelnym wyjasnieniem mojego przypadku, gdzie inny dermatolog leczyl to kilka miesiecy bez efektu!! Obecnie zmiany ustepuja po leczeniu. Jestem bardzo zadowolona i szczerze polecam!!

3,0

Wizyta byla punktualnie, moje uwagi zostaly wysluchane i prawidlowo bylam zdiagnozowana, choc inny dermatolog mial tu problem. Goraco polecam, juz wyleczona i zadowolona.

Lekarka bardzo kompetentna, z atencja na moje problemy. Diagnoza bardzo trafna.W koncu pozbylam sie problemu i moj komfort zycia poprawil sie znacznie. Goraco polecam

Choruje na tradzik od wielu lat, ale dopiero Pani Doktor dobrała tak moje leczenie , ze nastąpiła bardzo duża poprawa. Jestem bardzo zadowolony z efektu końcowego. To bardzo fachowa, kompetentna i przemiła osoba, dla której pacjent i efekty jego terapii są istotne. Zdecydowanie polecam.