Jak dla mnie ten pan nie bardzo zna się na swojej pracy, nie napisał nic czego bym nie wiedziała. To było zdjęcie kontrolne pół roku po dwóch wypadkach samochodowych. Jestem po operacji kręgosłupa, mam 4 śruby i wszczepiony implant, który po wypadkach zaczął się wysuwać i po to był ten rtg, żeby sprawdzić czy jest w tym samym miejscu czy nie daj Boże wysunął się jeszcze. Żenada po całej linii, mam nadzieje ze zdjęcie jest lepiej zrobione niż opis
Żenada po całej linii, mam nadzieje ze zdjęcie jest lepiej zrobione niż opis
Opis RTG, który nie jest opisem. To co najwyżej zlepek 5 słów, który nie tworzy nawet zdania. "Brak zmian urazowych w RTG". Nawet nie ma pewności, czy lekarz widział to zdjęcie i czy pisze ten, nazwijmy to wniosek, na temat kolana czy może łokcia albo miednicy. Poniżej wszelkiej krytyki.
dramat. 3 tyg czekania na opis badani w którym są 4 wyrazy, bez szczegółowego opisu, może \pan dr musi zmienić zawód.
Jestem zadowolona z wizyty. Lekarz miły, kulturalny, czułam się komfortowo podczas wizyty. Otrzymałam wszystkie niezbędne informacje odnośnie mojego problemu
Dziecko poszło na rtg z podejrzeniem złamania palca wskazującego. Otrzymałam od Pana doktora opis: kciuk - bez zmian urazowych. To i ja wiedziałam bez rtg!!! Gratuluję!
Dziecko poszło na rtg z podejrzeniem złamania palca wskazującego.
Gratuluję!
Opis rtg dwuzdaniowy przy faktycznych znacznych zmianach w kręgosłupie L-S. najwyraźniej pan radiolog robi opisy metodą kopiuj - wklej, bez rzeczywistej analizy. W poprzednich rtg opisane liczne poważne zmiany - czyli, gdyby opierać się na fachowości pana radiologa, nastąpiło cudowne uleczenie. A dawka promieniowania przyjęta.
Witam nie polecam tego,, specjalisty,, mam złamanie pięty złamanie w śródstopiu oraz dużego palca. Opis z rtg. Stan po złamaniu kości, opatrunek gipsowy. Żenada po wykonaniu telefonu z zapytaniem usłyszałem Pana doktora nie ma można złożyć reklamację. Pytanie po jakiego grzybka robić badanie ajk opis ma tak wyglądać.
Stan po złamaniu kości, opatrunek gipsowy.