lekarz Jacek Nowak

2,6

Nie polecam tego lekarza, wizyta trwała 2 minuty i widać było że nie miał ochoty zainteresować się moim przypadkiem tylko chciał się mnie jak najszybciej pozbyć.

Ten lekarz to jakaś kpina. Wizyta trwała dokładnie 90 sekund, gdzie do przejrzenia było kilka dokumentów. To nie ma znaczenia, to nie ma znaczenia i wszystko jest OK, chociaż rezonans mówi co innego i mam ciągłe i bardzo intensywne bóle głowy. PZU Zdrowie powinno się wstydzić, że zatrudnia takiego człowieka. Jak można tak traktować ludzi. Masakra. Nawet nie dał mi doiść do słowa i o nic nie zapytał. Omijajcie tego lekarza szerokim łukiem. Dla mnie ocena na zero gwiazdek.

Lekarz godny polecenia. Podejście do chorego profesjonalne, potrafi słuchać co pacjent ma do powiedzenia. W przypadku chorób przewlekłych i potrzebie wystawienia leków jest w stanie przyjąć pomimo dużej liczby pacjentów. Rzadko który lekarz tak robi. U dr leczę się od 7 lat i nie mogę narzekać

Na nfz, wizyta kilka minut i w trakcie rozmowy doktor pisał sobie jakieś papiery. Po tym jak powiedziałem, że mam naczyniaka w głowie powiedział mi że mam sobie żyć.. Teraz po pięciu latach postanowiłem zbadać czy wszystko, ale już nie w Płocku a w stolicy i tam lekarze się złapali za głowę... Nie polecam gościa. Cieszę się, że żyje bo mogło być ciężko i teraz długie leczenie przede mną.

Do Pana Doktora Nowaka zgłosiłem sie z dokumentacją szpitalna z Winiar z rozpoznaniem padaczki .Po lekach jakie tam dostalem czulem sie okropnie.Pan Doktor obejrzawszy wyniki zaprzeczył postawionej diagnozie i kazal nie brać tych leków. Stwierdził ze to jest cos z blednikiem. Skierowal mnie na badania i dał leki po ktorych poczułem sie lepiej. Jestem mu bardzo wdzięczny za postawioną prawidłową diagnozę. Dzięki niemu czuję się teraz dobrze. Jest to lekarz z powołania.Polecam wszystkim Pana Doktora Nowaka.