lekarz Jakub Lasota

4,5

Polecam ale omijać tego "niby" lekarza ktory chyba sam nie wie do konca co robi,nie potrafi nic powiedziec,jesli go czlowiek nie zapyta,zrobil cos bez zastanowienia nic nie mowiac i poszedl bez slowa...narazie nie mam na to czasu ale sie tym zajmę w późniejszym czasie...

Fantastyczny lekarz i człowiek, wszystko dokładnie tłumaczy, wyczerpująco odpowiada na zadane pytania, jest cierpliwy. Wylądowałam w szpitalu z wyrostkiem i bardzo się cieszę że trafiłam właśnie na Pana doktora zabieg miałam zrobiony bardzo szybko tak jak wymagała tego sytuacja.

Prawdziwy Lekarz/Chirurg z powołaniem do zawodu. Myślałem, że tacy lekarze są tylko w serialach, ale takiego profesjonalizmu, empatii, wiedzy i poświęcenia dla zawodu nie widziałem nigdy wcześniej. Podziękowania i wyrazy szacunku, dla świetnego chirurga, ale też dobrego człowieka. Polecam

Konkertne decyzje.kompetenty.wszystko wytlumaczy.ma dobre podejscie do pacjenta nawet mnie operował zrobil co należało a nawet wiecej i uważam ze wart polecenia.szczególnie że mam porównanie bo wiele przeszlam i wielu lekarzy w tym chirurgów.