lekarz Jakub Polok

Nigdy nie spotkałem tak fachowej opieki, lekarz wyrozumiały, miły oraz jak już tutaj wspomniano z szacunkiem do drugiego człowieka naprawdę rewelacyjny człowiek oby więcej takich lekarzy w naszym regionie każdemu życzę takiej opieki jaką otrzymałem po laparoskopii :)

Pan Jakub Polok jest fantastycznym lekarzem grzecznym uprzejmym i cierpliwym ,bardzo dba o pacjenta .Wszystko dokladnie tłumaczy i jest bardzo stanowczy .Profesjonalista.Bardzo dziękuję za pomoc i leczenie .Serdecznie polecam .

.Serdecznie polecam .

Z całego serca polecam lekarza Jakuba Polok! To wyjątkowy specjalista, który nie tylko wykazuje się ogromną wiedzą i doświadczeniem, ale także empatią i troską o pacjenta. Na pierwszej wizycie czułam się spokojna, wszystko zostało mi dokładnie wyjaśnione. Ma profesjonalne podejście, jest cierpliwy i odpowiada na wszystkie pytania w zrozumiały sposób.

Szkoda, że jest tylko 5 gwiazdek , bo dałabym 10. Lekarz empatyczny z podejściem do pacjentki z alzheimerem. Cały personel stanął na wysokości zadania. Bez pośpiechu, wszystko wyjaśnione. Polecam z całego serca

Szkoda, że jest tylko 5 gwiazdek , bo dałabym 10.

Bardzo polecam! Oby więcej takich lekarzy na NFZ. Na wizytę nie musiałam długo czekać. Lekarz rozwiał moje wątpliwości, wytłumaczył, miał dla mnie czas. Bardzo uprzejmy, wprowadza spokojną i miłą atmosferę.

Mistrz w swoim fachu, wzbudza zaufanie, szanuje pacjentów i personel, znakomity operator! Jest lekarzem z powołania, zawsze ma czas, by wysłuchać pacjenta. Ogromna wiedza medyczna.

Najlepszy lekarz,doświadczony ,uprzejmy, wszystko wytłumaczył. Operacja tarczycy bez żadnych komplikacji . Jestem bardzo zadowolona. Super doktor!!!POLECAM

Doskonały operator!!!, pełen profesjonalizm!!!, umiejętności najwyższej klasy!!! Doktor operował mamę starszą panią po 80-tce, słabą, posiadająca już wszystkie choroby starczego wieku. Operacja z kategorii bardzo ciężkiej, z kiepskimi rokowaniami, a efekty niewiarygone!!! Mieliśmy szczęście, że mama trafiła pod "nóż" doktora Jakuba Poloka. Z całą pewnością polecam!!! i dziękuję!!!

Z całą pewnością polecam!!! i dziękuję!!!

Lekarz z prawdziwego zdarzenia, sumienny, rzetelny, prowadzi proces leczenia po mistrzowsku (tłumaczy wszystko na temat choroby) Jestem po usunięciu torbieli włosowatej, udało sie bez powikłań POLECAM tego lekarza z całą stanowczością. Takich lekarzy oby więcej ! ! !

Takich lekarzy oby więcej ! ! !

Wspaniały lekarz , bardzo ludzki bardzo pomógł mojej mamie , pomimo swojego młodego wieku jest to zawód dla niego . Gorąco polecam