5 listopada 2010 roku miałam wizytę prywatną w gabinecie dr nauk med. Jarosława Andrychowskiego. Po 4 dniach zostałam poddana operacji kręgosłupa w szpitalu praskim na oddziale Chirurgii Jednego Dnia. Dziś jestem już z rodziną. Z dnia na dzień czuję się coraz lepiej. Dziękuję bardzo za profesjonalną pomoc i duże zainteresowanie pana doktora.
Oczekując na oddziale neurochirurgii Szpitala Bielańskiego (w połowie października 2010) na operację usunięcia oponiaka z lewej półkuli mózgowej, usłyszałam mimo woli, że marzeniem pacjentów jest "dostać się" w profesjonalne ręce dr. Jarosława Andrychowskiego. Teraz mogę powiedzieć - mnie się udało. Profesjonalizm, wielkie serce i zainteresowanie chorym. Dziękuję Panie doktorze! Jest Pan mistrzem. Polecam wszystkim potrzebującym!
Chciałabym wszystkim polecić doktora Jarosława Andrychowskiego, jednocześnie gorąco mu z całego serca podziękować. Pan doktor uratował życie mojego narzeczonego. Radek 4.10.2010 trafił do szpitala Bielańskiego i na drugi dzień został operowany (usunięcie naczyniaka) przez dr Andrychowskiego. Dzięki jego ogromnej wiedzy i umiejętnościom dziś Radek wraca do zdrowia, nie ma żadnych niedowładów i uszkodzeń po krwiaku a wszystko skończyło się dobrze. Dziękuję również za życzliwość i troskę okazaną mojej osobie oraz rodzicom. Doktor Jarosław Andrychowski to świetny fachowiec, człowiek któremu bez wahania można powierzy swoje życie lub zdrowie, który naprawdę interesuje się losem swoich pacjentów.
To nie lekarz- to cudotwórca. Dziękuję za uratowanie córki.
To nie lekarz- to cudotwórca. Dziękuję za uratowanie córki.
27 września 2010 przeszedłem w Szpitalu Praskim operację kręgosłupa (masywna przepuklina dyskowa L4 – L5). Pragnę serdecznie podziękować Panu dr J. Andrychowskiemu za przeprowadzoną operację, po której czuję się bardzo dobrze. Dziękuję Panu dr J. Andrychowskiemu najlepszemu specjaliście w dziedzinie neurochirurgii za opiekę, zaangażowanie, cierpliwość i wyrozumiałość. Pragnę podziękować również personelowi na oddziale Chirurgii Jednego Dnia za cudowną opiekę i troskę o każdego pacjenta. Szymon – okolice Mławy
Najlepszy i najwybitniejszy Dr n. med. J. Andrychowski w dziedzinie Neurochirurgii godny zaufania oraz polecenia.
Co zwróciło moją uwagę dodatkowo to ładne recepcjonistki
Co zwróciło moją uwagę dodatkowo to ładne recepcjonistki
wizytę miałem w gabinecie prywatnym a operację w szpitalu publicznym póżniejsze konsultacje były prywatne o wszystkim byłem informowany i na każde pytanie nawet głupie uzyskałem odpowiedż (mądrą)