lekarz Jarosław Gnaś

4,1
4,3
4,5
4,4

Jeden z najlepszych chirurgów jakich spotkałem w swoim życiu, spokojny, szczery i opanowany, perfekcjonista, do tego wspaniały człowiek, ZAWSZE przyjmie osobę w potrzebie oraz doradzi pacjentowi gdy jest to wymagane. Pyrzyce powinny się cieszyć że mają takiego człowieka w swoim szpitalu. Wielkie podziękowania z mojej strony.

Podziękowania dla pana doktora i całego oddziału. Profesjonalna i miła obsługa. Super podejście do pacjenta.

Bardzo empatyczny lekarz w stosunku do pacjenta . Miły , życzliwy i bardzo cierpliwy. Zawsze ma czas dla pacjenta czy to w poradni szpitalnej czy to na oddziale szpitalnym. Lekarz o wielkim sercu i z powołania. Pozdrawiam Agnieszka

Pozdrawiam
Agnieszka

Bardzo dobry lekarz,poświęca dużo zaangażowania i uwagi w trakcie leczenia ,jestem pod jego opieką od kilku miesięcy,pomaga bezinteresownie wielu ludzią.Zauwažyłam to leżąc w szpitalu .Przed 24 chodził jeszcze i rozmawiał z pacjentami ,którzy nie mogli spać . Mnie uspokajał ,żebym się nie bała operacji i spokojnie spała. Podczas operacji , rozmawiał i żartował żeby odwrócić moją uwagę żebym się nie stresowała . Wszystko mi tłumaczył i wyjaśniał co będzie robione jak będzie wyglądać dalsze leczenie. Dużo czasu i zaangażowania poświęca dla każdego pacjenta.

Bardzo miły lekarz profesjonalna obsługa i Pani Pielęgniarka również bardzo miła przykład dla służby zdrowia wizyta w Pyrzycach pozdrawia pacjent od popsute go łokcia!!!

Profesjonalista. Niezbyt wylewny, ale rzeczowy i konkretny. Czas adekwatny do sprawy. Doradzi, jak postępować po zabiegu, uczuli na co zwrócić uwagę w wynikach i jakie badania zrobić.

Bardzo dobry chirurg nie ma takiego drugiego .Więcej takich lekarzy . A pozatym prowadzi na wysokim poziomie dom opieki .

Bardzo miły,uprzejmy i kompetentny lekarz.Nigdy nie zostawia człowieka w potrzebie.Szkoda, że nie ma więcej takich lekarzy.

Po wyciętym pieprzyku pozostała spora blizna, mógł się bardziej postarać tymbardziej, że jest to w widocznym miejscu.

chłop nie lekarz !!! oceniam go na poniżej 0 nie przyjmuje ludzi bo limit się wyczerpał ?0 poprostu 0