Jaworzno
Bardzo fajny lekarz naprawdę z powołania , interesuje się pacjentem, pyta czy trzeba znieczulenie co nie zawsze się spotyka ... bardzo miły , uprzejmy i z poczuciem humoru oby jak najwięcej takich lekarzy !!!!!!
Niepubliczny Zakład Opieki Zrdowotnej "Soteria" s.c.
ul.Grunwaldzka 104
Jaworzno
Świetny lekarz, z idealnym podejściem do dzieci :) bardzo dokładny w swojej pracy i godny zaufania. Jest również bardzo wyrozumiały i dokładnie wszystko tłumaczy :)
Ośrodek Profilaktyki Uzależnienia od Alkoholu oraz Pobytu Nietrzeźwych
ul. Karola Olszewskiego 28
Jaworzno
Lekarz godny polecenia. Uprzejmość życzliwość tego lekarza a także wrażliwość na ból sprawia że idę na wizytę bez żadnych obaw.
Leczenie przeprowadzone z doskonałą fachową obsługą, lekarz bardzo uprzejmy i wesoły. W czasie leczenia, gdy są jakieś nie jasności skierowuje na badania lub na leczenie do lekarzy o innej specjalizacji. Jak było w moim przypadku. Miałam nie chodzić do końca życia, a mam dopiero 20 lat. Po roku czasu od wypadku jestem całkowicie zdrowa, chodzę i dziękuję za tak fachową pomoc :)
Jaworzno
Bardzo kompetentny i uprzejmy doktor, . Tłumaczy w sposób zrozumiały chorobę i przebieg leczenia. Polecam z pełną odpowiedzialnością.
SPZOZ Szpital Wielospecjalistyczny w Jaworznie
ulica Chełmońskiego 28
Jaworzno
Polecam Pan dr to osoba z niezwykłymi kompetencjami oraz umiejętnościami. Miałam przeprowadzane badanie kolonoskopii i jako pracownik medyczny oceniam umiejętności Pana dr na 6 polecam z całego serca !!!
ulica Gwarków 1
Jaworzno
Przyjechałam do Pani Doktor (wielka litera zamierzona) wczoraj z innego miasta ze względu na krótki termin oczekiwania na wizytę. I już wiem, że to jest "mój pulmonolog". Pani Doktor wyjaśniła mi wszystko, wysłuchała, kompleksowo podeszła do choroby interesując się również wynikami od kardiologa, szukała przyczyny dolegliwości, przepisała leki, powiedziała, co robić i kiedy. Jest dociekliwa i godna zaufania. Bardzo serdecznie polecam i jeśli to czyta, to również dziękuję!
Jaworzno
Genialny lekarz. Pełen profesjonalizm, wiedza i umiejętność wytłumaczenia problemu. To pierwszy lekarz z takim zaangażowaniem, którego udało mi się spotkać. Gorąco polecam
SPZOZ Szpital Wielospecjalistyczny w Jaworznie
ulica Chełmońskiego 28
Jaworzno
Lekarz z wieloma opiniami w Internecie- wszystkie prawdziwe - godny polecenia. Przyjmuje w Katowicach ul Kościuszki 175 GabinetyMed.pl
Lekarz z powołania. Długo nie mogłam zajść w pierwszą ciążę ale pomógł i dodał otuchy. Teraz jestem w drugiej ciąży i od razu bez wahania poszłam do Pana doktora. Nie myśli się w diagnozie i przewidywaniach jeśli chodzi o wielkość i płeć dziecka. Godny zaufania. No i można mu zadać tyle pytań ile się chce, na wszystkie spokojnie odpowiada i nie spieszy się tak jak inni lekarze, którzy tylko czekają …
Specjalistyczna Praktyka Lekarska
Moździerzowców 7e
Jaworzno
Po kilkumiesięcznym, bezskutecznym leczeniu antybiotykami, z poczuciem beznadziei, trafiłam do doktora Maciejowskiego. Wystarczyły trzy wizyty, wprost jak cud, moja stopa zagoiła się. Najwyższe słowa uznania. Jest to lekarz z powołaniem, bardzo rzeczowy, rozważny, dający poczucie bezpieczeństwa, który zna się na tym co robi. Gorąco polecam.
Prywatna Praktyka Stomatologiczna
Krakusa 1
Jaworzno
Wspaniała specjalistka z genialnym podejściem i wyczuciem. Po wielu złych doświadczeniach trafiłam na Panią doktor i już od kilkunastu lat korzystam tylko z jej usług. Pełne zaufanie! Polecam z całego serca!
Stacja Pogotowia Ratunkowego w Jaworznie
Józefa Chełmońskiego 28
Jaworzno
Jak do tej pory lekarz naprawdę godny polecenia. Potrafi wysłuchać, zaproponować konkretne sposoby leczenia dając pacjentowi wybór, a nie stawiając przed faktem dokonanym. A do tego mijając się na ulicy potrafi się zatrzymać i zamienić 2 zdania - ot tak, a to doprawdy rzadkie zjawisko.