Szczerze polecam panią doktor. Bardzo kompetentna, uprzejma i mająca czas na rozmowę i odpowiedzi na wszystkie pytania. Nie traktuje pacjentów przedmiotowo jak się zdarza, lekarz z powołania.
Jednym słowem świetny lekarz. Moja mama była pacjentką Pani doktor na III oddziale wewnętrznym szpitala im. Żeromskiego w Krakowie. P. doktor Araminowicz nie dość że ma niebywałe podejście do pacjenta i jego rodziny to potrafi w sposób bardzo delikatny , kulturalny i życzliwy przekazać informacje dotyczącą zdrowia pacjenta. Mimo że oddział jest "paskudny" to Pani doktor wnosi do niego mnóstwo pozytywnej energii , ciepła i życzliwości. Gorąco polecam Panią doktor , życzę sukcesów i dziękuję.