Mam wątpliwości czy to lekarz po obejrzeniu wyników stwierdziła że mój kręgosłup to tragedia, stwierdziła że fizykoterapia nie pomoże i leki od bólu za niedługo nie będą działać. Muszę mieć pilna konsultacje z lekarzem w szpitalu oraz operacje. W rejestracji w szpitalu dowiedziałem się że zostanę przyjęty w2028 roku, więc wruciłem do Pani doktor i poprosiłem o pomoc bo coraz gorzej chodzę i ból się nasila, odpowiedź :ja zdiagnozował am przyczynę choroby, i wypisałam skierowanie do dalszego pilnego leczenia w szpitalu i na tym kończy się leczenie Pani doktor. Teraz czeka mnie wózek i czekanie do roku2028 aby przyją mnie lekarz w szpitalu. Pacjent dla Pani doktor to tyko liczba za którą kasa się zgadza na koncie
WięcejMniej| Zaufanie do kompetencji | 1,0 |
Pojawiłem się na badaniu z uwagi na mocny ból przy wyproście kolana po rekonstrukcji ACL i usunięciu łękotki. Operację miałem 1 stycznia więc trochę minęło i musiałem wybrać jakiegoś ortopedę w mieście, padło na Panią. Pani zabuczała, pretensjonalna, zła, że zadawałem pytania, czułem, że wszystko w temacie leczenia powinno być dla mnie oczywiste. Czułem się jak intruz. Generalnie Pani bez otrzymania dokumentacji medycznej i bez jakichkolwiek badań oprócz dotknięcia kolana postawiła diagnozę: tak jest bo przecież to była operacja i już tam jest inaczej. Zwróciłem Pani uwagę na to, że czuję się niekomfortowo z tym, że Pani jest taka nie miła, dopiero po krótkiej dyskusji otrzymałem skierowanie na rezonans. Usłyszałem, że jak mi się nie podoba to nie muszę do niej przychodzić, a Pani robi wszystko dobrze.
Pani Doktor sprawia wrażenie wiecznie niezadowolonej, wydaje się, jakby siedziała tam za karę, jest bardzo nieuprzejma. Kiedy zadawałam jej jakieś pytanie, odpowiadała mi z wyrzutem, jakbym nie miała prawa się niczego dowiedzieć, a kiedy to ja odpowiadałam na pytanie zadane przez Panią Doktor, nie dała mi dojść do słowa i przerywała mi w połowie zdania. Nie wiem czy to ze mną jest coś nie tak, czy jak, ale moim zdaniem nie ważne czy lekarz darzy Cię sympatią czy nie, powinien być uprzejmy i starać się pomóc. Nie polecam
nie polecam, poświęcony czas zero,byleby odchaczyć wizyte, nie uprzejma, zero empatii, od razu polecona operacja a możliwości jest o wiele wiecej..
Bardzo chcialabym podziekowac za doprowadzenie mojego barku prawej reki do normalnosci.przypomne ze od 2lat meczylam sie chodzilam po lekarzach wbijalam cortizon fizjoterapia i wszystko co tylko.Jednak P.doktor wziela w swoja reke Fale Uderzeniowa i tak mi dala popalic do bolu...ale Warto bylo3×pocierpiec.polecam i zachecam na wizyte do Tej Specjalisty.dziekuje.