Nie polecam tego lekarza!!! Wizyta była prywatna i kosztowała 250 zł. Lekarz zasugerował, aby z tym problemem udać się do innego lekarza. Nie chciałem widzieć wyników MRI.
Nigdy nie trafiłam na tak wrednego lekarza. Pani Doktor Trajgis nie dała mi dokończyć gdy mówiłam o swoich dolegliwościach a już stwierdziła, że z takim problemem nie przychodzi się do niej. Gdy poprosiłam o rezonans głowy, ponieważ miałam nakaz od laryngologa to mnie wyśmiała mówiąc, że jest to niepotrzebne. Wizyta nawet nie trwała 2 minut. Nigdy więcej się tam nie pojawię. Nie polecam!!!
Pani Trajgis to już chyba się znudził pracą. Polecam urlop albo zrezygnowanie z zawodu i zwolnienie miejsca dla bardziej kompetentnych lekarzy. Zero uśmiechu, siedzi za biurkiem jak za karę, nie szanuję czasu pacjenta i chyba swojego własnego również. Wizyty u tej lekarki trwają ekspresowo krótko, a Pani doktor każe się umawiać na kolejną wizytę z każdą najmniejszą rzeczą, którą jest w stanie zrobić na miejscu. Chyba z lenistwa jej się nie chce albo ignorancji. Stanowczo nie polecam wizyty u tej kobiety jeśli szanujecie swój własny czas.
Pani doktor spóźniła się dobre 40 min do gabinetu, a potem dla każdego pacjenta miała ledwie 2 minuty. Nie wysłuchała mnie, nie obchodziły ją moje objawy. Ostatni rezonans magnetyczny głowy miałam 2 lata temu. Doktor stwierdziła, że nie ma potrzeby robić kolejnego badania choć minęły 2 LATA i objawy się NASILIŁY. Na koniec lekarka stwierdziła, że mam na pewno depresję i przez to mam bóle głowy.... Wizyta trwała dosłownie 2 minuty. Zero empatii, zero jakichkolwiek chęci ze strony pani doktor. Nie polecam.
Zdecydowanie nie polecam! Byłam na wizycie w ciąży z polecenia ginekologa o wskazaniach do cięcia cesarskiego. Mialam w głowie gruczolaka z cechami krwawienia. Pani doktor zbagatelizowała, nie widziała postaw . Wręcz nie mila i arogancka. Pytała mnie : to ja mam o tym decydować... Pfff.. miałam że sobą wyniki dwóch rezonansów głowy.... Już wiem dlaczego u pani doktor tak krótko się czeka na wizytę. Inny kompetentny neurolog wystawił skierowanie i cięciu bezwzględnym przed jakimikolwiek skurczami !!! Napisał milion powodów i powikłań ! Niektórzy ludzie nie powinni być lekarzami . Nie polecam
Byłam umówiona na pierwszą wizytę w HCP na godzinę około 10.30. O 10 poinformowano mnie telefonicznie, że wizyta się nie odbędzie. Podobno to standard u szanownej pani doktor, że przyjmować ma od godziny 9, a już po 9 przysyła SMS do rejestracji że 'dzisiaj nie dojedzie'. Ze względu na skrajnie olewacki stosunek do pracy zrezygnowałam z rozpoczęcia leczenia u tej osoby.
Bardzo nie miła osoba byłam raz i mam dość w HCP w Poznaniu byłam i teraz się czuję jeszcze gorzej niż wcześniej bardzo dużo płacze strasznie i niechce mi się nic nie chcą nawt nie chcę mi się żyć
Witam Omijajcie Panią doktor z daleka traktuje pacjenta jako zło konieczne. Zero zainteresowania pacjentem , wygórowane ego nie pozwala Pani na wysłuchanie z jakimi dolegliwościami przyszliśmy -tabletki przeciw bólowe i proszę się zapisać na następną wizytę -dziękuję ,następny proszę .I znowu czekasz pół roku na następną wizytę .
Witam
WSPANIAŁA, PROFESJONALNA, DOSKONAŁY WYWIAD LEKARSKI, BARDZO SYMPATYCZNA, POMAGA PRZY ZNAKOMITEJ KONSULTACJI, LEKI ZNAKOMICIE DOBRANE, MIŁO KONSULTOWAĆ, DOBRE BADANIA, NERWOBÓL NERWU TRÓJDZIELNEGO NERW OCZNY PO DRUGIM DNIU WIZYTY MNIEJ DOKUCZA - S E R D E C Z N E D Z I Ę K I !!!
Pani Doktor bez uśmiechu, bez empatii- wszystko służbowo i na dystans. Nie oczekuję od lekarza, by wchodził mi 'w tyłek" ale proszę... ktoś tu minął się z powołaniem albo się wypalił. Więc może czas na zmianę zawodu. Nie polecam i nie pojawię się u tej Pani kolejny raz.
Nie polecam i nie pojawię się u tej Pani kolejny raz.