Pani lekarz (o ile można nazwać lekarzem) jest osobą mało empatyczną, bez chęci do pracy. Trafiając do szpitala w Sztumie z silnym bólem kręgosłupa, gdzie dzień wcześniej potrzebowałam medycznej pomocy aby stanąć na nogi, potraktowała mnie jak gówniarza, który coś wymyśla. Kazala brać leki, które mi wypisano dzień wcześniej na SOR. Usłyszałam „jeśli Pani myślała, że tu przyjedzie i wszystko sobie Pani zbada to bardzo się Pani myli”. Dodam, że miałam skierowanie na oddział neurologiczny oraz do poradni neurologicznej. Po wizycie w Sztumskim szpitalu moje skierowanie na oddział znikło z dokumentacji medycznej. Pani doktor wyśmiała mnie, że nie dbam o swój kręgosłup. Zapytała czy rodziłam, powiedziałam że nie, na co dostałam ironiczną odpowiedź z uśmiechem na twarzy „to nie wie jeszcze Pani co to znaczy prawdziwy ból” (a ja ledwo chodziłam, partner musiał mnie prowadzić). Ta kobieta nie chciała nawet wysłuchać ani pomóc. Chciała jak najszybciej odesłać mnie do domu. Wyśmiała mnie wręcz, że zostałam na izbie i zgłosiłam się po pomoc.
WięcejMniej| Zaufanie do kompetencji | 1,0 |
Omijać szerokim łukiem pseudo lekarz która tylko potrafi przepisać leki przeciwbólowe starszej kobiecie jak się później okazało psychotropowe po których miała dziwne halucynacje odrazu musiała odstawić drugi lek który przepisała wywołał opuchliznę na nogach i plamy na ciele.. a te leki miały pomóc a zaszkodziły... Na rehabilitacji dowiedziałyśmy się że to są najgorsze leki jakie można przepisać i ich nie polecają... Masakra omijać takiego pseudo specjalistę lepiej szukać innego...
To jak pani doktor traktuje pacjenta jest nie wyobrażalne. Zero współczucia,zero empatii,zrozumienia,chęci pomocy.Lekarzem powinno być się z powołania oraz możnością pomocy innym.Branie pieniędzy za pseudo leczenie jest żałosne. Nie mam słów.
pani doktor joanna wierzba jest super lekarzem leczyla mie w szpitalu w sztumie pozdrawiam gajewski andrzej z kwidzyna prosze o kontakt pani doktor nr tel 783 573 403