Jeśli chcesz stracić swój czas i pieniądze, a nikt ci nie pomoże, to śmiało zapraszam do dermatologa Jolanta Kochańska w Luxmed Gdańsk!!!
Pani po prostu nie przyszła do pracy. Luxmed na Pomorskiej . Żadnego telefonu, nic. Umówieni pacjenci czekali. Pewnie postanowiła wziąć sobie dodatkowy dzień wolny po Święcie Niepodległości. Można? Można. A bydło niech czeka.
Pani doktor pptraktowala mnie kak zaden inny lekarz . Nie tylko rozwoazala moj problem ale talze zwrocila uwage na inne rzeczy i juz zaczelam inne leczenie. Jej ocena to byl strzal w dziesiatke. Zycze wszystkim tak szybkiej i trafnej diagnozy.
Wspaniały człowiek i kompetentny lekarz. Widać, że ma duże doświadczenie i jest na bieżąco z wiedzą o nowych lekach i metodach leczenia.
Ponieważ jestem uczuleniowcem (obrzęki, języka, warg, dłoni, stóp) więc gdy na ciele dostałam obrzęków z zaczerwieniem i swędzeniem ( już kiedyś 10lat temu miałam takie objawy - uczulenie na pokarmy ) udałam się do pani doktor o pomoc oraz o uzyskanie zlecenia na testy na nietolerancję pokarmową którą mamy w pakiecie. Pani stwierdziła ,że to od ukąszenia zapisała maść i tabletki a po zlecenie na testy na nietolerancję pokarmową mam udać się do alergologa chociaż Ta Pani ma specjalizację dermatolog-alergolog. Nie rozumiem dlaczego po skierowanie mam iść drugi raz do …
Nie rozumiem dlaczego po skierowanie mam iść drugi raz do alergologa i pewnie w terminie gdy już nie będzie śladu po alergii.
Pani doktor Jolanta Kochanska w lux medzie w gdansku stwierdzila na pierwszy rzut oka ze mam rzezaczke i dala mi antybiotyk ktory sie nie sprawdzil i powiedziala zebym poszedl sam do szpitala kolejowego na wymaz z cewki jesli antybioty nie zadziala... po kilku dniach pogorszenia powaznego stanu zapalenia cewki mimo jej antybiotyku zadzwonilem w rozpaczy na infolinie lux medu i powiedzialem ze mam powazne zapalenie, antybiotyk ktory mam nie dziala i ze chce udac sie na wymaz z cewki do jakiegos szpitala kolejowego wedlug pani doktor wskazań, ale niestety pani doktor skierowania na wymaz nie wypisala mi. Dziewczyny z infolinii w szoku: "dlaczego do szpitala koeljowego????" a czemu nie tutaj u nas???? i czemu pani doktor nie wydala od razu skierowania panu???? wtedy umowily mnie z panem doktorem zachalskim, ktory kompetentnie na miejscu zrobil mi wymaz i wyleczyl mi poprawnie zapalenie ktore jak sie okazalo nie bylo zadną rzeżączką
Pani DOKTOR przez duuuze D-szkoda ze uciekl z kompleku opieki przy Dlugiej lekarz super
Doktor Kochańska jest lekarzem który pacjentowi wytłumaczy dokładnie na co choruje i jak powinien się leczyć. Wybór zostawia pacjentowi. Leczę się u niej od 2001 roku.
u mnie jako pierwsza wykryła atopowe zapalenie skóry, a byłem chyba u 2 innych dermatologów, którzy nie potrafili mi pomóc. Od paru lat korzystam z jej porad.
W mojej ocenie Pani Doktor jest zupełnie niekompetentną lekarką. Jest bardzo uprzejma, ale nie posiada albo wystarczającej wiedzy i kompetencji albo dobrej woli. Była kolejnym dermatologiem, do którego udałam się z problemem, z którym zmagam się od 2 lat. Pani doktor przepisała mi tę samą maść, którą otrzymywałam od innych lekarzy, mimo moich uprzedzeń że maść mi nie pomaga. Po dwóch latach wizyt u różnych dermatologów zostałam wreszcie skierowana na szczegółowe badania do poradni mykologicznej i na badania hormonalne. Badania wykazały źródło moich problemów ze skórą. Wystarczyło zatem skierować mnie na badania aby dowiedzieć się co mi dolega - tego niestety Pani Doktor nie zrobiła.