Jestem pacjentka nowotworową (rak tarczycy zlosliwy). Usunięta cała tarczyca wraz z węzłami. Dwa miesiące po operacji, m-c po konsultacji onkologicznej otrzymałam kartę wypisową z odpowuednimi zaleceniami na najbliższe tygodnie a później miesiące. Po rozmowie z dr rodzinną, po wskazaniu z polecenia na dr Kaznowska, skierowałam swoje kroki do gabinetu w którym przyjmuje (przez rejestrację brak terminów) Pani dr Kaznowska z zapytaniem czy jest szansa aby mnie mogła w jakimś terminie przyjąć i czy mogłabym być jej pacjentka zwłaszcza, ze jestem po resekcji tarczycy i muszę być pod stała opieką endokrynologa. …
I cóż... ku mojemu mega zaskoczeniu...Pani dr nie dość, że nie miła, nie uprzejma, wrażenie sprawia jakby siedziała w gabinecie za karę wypowiada do mnie słowa, cyt."Pani chyba sobie żartuje że przychodzi do mnie, ja Pani nie bede przyjmować bo nie bede zostawać po godzinach pracy, mam życie prywatne a poza tym jest Pani nie w porządku bo powinna iść Pani do lekarza, który Panią skierował na operację "
Hmm no i ja sie pytam, czy pacjent musi na siłę leczyć sie TYLKO u 1 lekarza ? Zwłaszcza u tego, który przez kilka lat nie byl rzetelny wobec pacjenta? Który nie informował o tym, że podczas wykonywanego USG (na prosbę moją) widzi guzy, które już dawno powinne być badane wlasnie pod kątem nowotworu ? Czy ten wlasnie lekarz byl w porzadku wobec swojego lojalnego pacjenta? Z tego co wiadomo każdy ma prawo wyboru także lekarza!
I przez wzgląd, że jestem pacjentem nowotworowtm i została mi postawiona odmowa przyjęcia NIE POLECAM TEJ PANI DR przez podejście i ogólne jej obycie. To jest niepoważne zachowanie lekarza !!
Nie polecam Mało uprzejma wygląda tak jakby tam siedziała za karę. Byłam pierwszy raz i nigdy tam nie wrócę!
Nie polecam
Mam duże problemy z przełykaniem (wg. USG prawdopodobnie w wyniku podostrego zapalenia tarczycy). Termin wizyty za... 2 miesiące. Mój stan zdrowia się pogarsza. Poszedłem więc do dr Kaznowskiej poprosić o zgodę na wcześniejszy termin wizyty. Lekarka stwierdziła,że nie ma mowy gdyż ona ma określoną liczbę pacjentów i jak mi się nie podoba to żebym zmienił gabinet. Miała możliwość przyjęcia nawet w ten sam dzień gdyż na korytarzu było jedynie kilka osób. Inni lekarze z tej przychodni zgadzali się. Brak jakiejkolwiek empatii.Pacjencie lecz się sam a jak pogorszy Ci się przez te kilka miesięcy lub umrzesz to masz pecha.
Bardzo dobra uwazna, uprzejma lekarka w dobrym kontakcie z pacjentem i jego rodzina. Calosciowo podchodząca do pacjenta.