lekarz Piotr Sielicki

Bartnicza 32/1

Tak lekarz powinien traktować pacjenta...jak człowieka.Pierwszy raz spoktałam się z takim ludzkim podejściem do pacjenta.

lekarz Tomasz Poprawka

Katowicka 35/120

Lekarz z dużą empatią, zrozumiale wytłumaczył przebieg operacji konieczność zabiegu. Miłe podejście do pacjenta. Bardzo dziękuję za uratowanie życia.

lekarz Andrzej Mazurek

"MEDICOR" Spcjalistyczne Poradnie Lekarsko- Stomatologiczne
Kraszewskiego 11
62-041 Puszczykowo

,,Dzień dobry. Z całym szacunkiem Panie Mecenasie, ale pacjenci nagminnie wykorzystują teleporady do wyłudzania zwolnień. I znam tę sytuacje z własnego doświadczenia. Mam tu na myśli rożnego rodzaje infekcje dróg oddechowych np. przeziębienie czy tez skargi na bóle kręgosłupa etc. W tych (i nie tylko) sytuacjach, lekarz nie badając osobiście pacjenta w ŻADEN sposób nie będzie PEWIEN czy pacjent nie symuluje. Z poważaniem , Piotr.,,

lekarz Marek Bartkowiak

Centrum Dializ Freseniue Nephrocaare
Poznańska 125a, IV pieto bloku A
63-300 Pleszew

dr n. med. Jacek Skiba

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowtonej CATHMED
Przyjaźni 66/6

Dziękuję Panu Doktorowi za przedłużenie życia, którym cieszę się już ponad dwa lata. W szczególności poprzez profesjonalną operację zastawki aortalnej i tetniaka aorty. Pacjent z Milicza.
Opinia dodana przez: WIESŁAW

prof. dr hab. n. med. Marek Jemielity

Szpital Kliniczny
Długa 1/2

Dziękuję z całego serca za udaną operację Panu profesorowi oraz całemu zespołowi Oddziału Kardiochirurgii i Transplantologii. Wspaniali lekarze,pielęgniarki na salowych kończąc. Oddział bardzo dobrze wyposażony w sprzęt zapewniając przy tym bardzo dobra opiekę medyczną. Ja trafiłam z diagnoza tętniaka aorty wstępującej i udało się, jestem już po operacji 2 tygodnie i czuję się coraz lepiej. Duże serce ❤️ dla wspaniałego profesora i jego zespołu, jesteście wspaniali!!!💐 Wdzięczna pacjentka.

dr Małgorzata Pastuszek-Tyc

Instytut Kardiologii
ulica Alpejska 42

SERDECZNIE POLECAM dr n.med. Małgorzatę Pastuszek-Tyc (chirurg) i jednocześnie dziękuję za przeprowadzenie operacji i dalszej opieki oraz wysłanie do rehabilitacyjnego osrodka Emis którego też serdecznie polecam.
Opinia dodana przez: Jan Rutkowski

dr hab. n. med. Janusz Stążka

ulica Jutrzenki 10/4 A

Lekarz z powołania o wysokiej kulturze osobistej. Z szacunkiem zwraca się do pacjenta. Do tego uczciwy. Przywraca wiarę w dobro...

lekarz Piotr Pasek

PORADNIA ALERGOLOGICZNA
ul . Marii Curie - Skłodowskiej
41-800 Zabrze

Polecam z całego serca. Lekarz z ogromną wiedzą i doświadczeniem. Niezwykle serdeczny i kompetentny. Pan doktor starannie wyciął znamię i założył szwy. Dba o komfort pacjenta podczas zabiegu, tak by pacjent nie odczuwał bólu i stresu. Jestem wdzięczna Panu Doktorowi za pomoc i ogromną serdeczność. Dziękuje! I.O.
Opinia dodana przez: Iwona

dr n. med. Sławomir Wójcik

DARIMED
Prosta 42
25-371 Kielce

Po każdej wizycie u Pana Doktora wychodzę podbudowany, zachęcony do życia, pełen entuzjazmu. Doktor uśmiechem darzy każdego, niezwykle pozytywnie nastrajający do leczenia. Wybitnie kompetentny, zleca niezbędne badania diagnostyczne. Kompleksowo podchodzi do pacjenta, interesują Go wszystkie leki przyjmowane, tryb życia, aktywność i inne aspekty wpływające na stan zdrowia. Polecam Pana Doktora z całego serca. To lekarz z powołania :)
Opinia dodana przez: Janusz

lekarz Szymon Kocańda

Instytut Kardiologii
ulica Alpejska 42

Nie byłam osobiście pacjentka dr Kocańdy, ale w 2015, doktor uratował moja mamę i mimo, że nie ma jej już z nami (z przyczyn innych niż kardiologiczne) to jestem wdzięczna za czas który został nam podarowany przez doktora. Kieruje podziękowania i ciepłe myśli za to co doktor zrobił dla naszej rodziny.
Opinia dodana przez: Krystyna

lekarz Mariusz Kuśmierczyk

MEDIQ
ul. Piłsudskiego 20
05-120 Legionowo

Nie potrafię wyrazić jak wdzięczny jestem panu profesorowi Kuśmierczykowi. Profesor operował mi zastawkę aortalną i tętniaka aorty. Zrobił to małym cięciem, a w trakcie operacji zdecydował, że zastawkę naprawi a nie wymieni. Jestem 4 miesiące po operacji, normalnie funkcjonuje i uprawiam sport. Inny z profesorów kardiologi na moje pytanie o profesora. Odpowiedział krótko „… złote ręce …”
Opinia dodana przez: Robert Czajkowski
Do Pana Profesora ściągnęła mnie potrzeba konsultacji wyników badań i weryfikacji metody leczenia. Od wejścia do gabinetu czuje się, że Pan Profesor jest ciepłym, serdecznym i otwartym Człowiekiem. W sposób przystepny, rzeczowy i wyczerpujący
{'id': 41595, 'name': 'Kraków'} Kardiochirurg
                                       dr n. med. Tomasz Myrdko

dr n. med. Tomasz Myrdko

UniCardia&UniMedica&UniEstetica Małopolskie Kliniki Specjalistyczne
Kluczborska 17 ( 2-3 piętro)

W miesiącu sierpniu 2020 roku przeszedłem operację serca, którą przeprowadził dr Tomasz Myrdko. Po dwóch miesiącach wszystko jest w porządku. Dr Myrdko to wspaniały kardiochirurg, kompetentny, niezwykle empatyczny i uprzejmy. Dziękuję Panu Doktorowi za bezinteresowną opiekę pooperacyjną i życzę dalszych sukcesów zawodowych. Pacjentom życzę w razie potrzeby spotkania właśnie takiego lekarza.
Opinia dodana przez: Jan z Gorlic

lekarz Nikodem Stożyński

szpital wojewódzki nr 2 w rzeszowie
Rzeszów

Mój mąż był operowany kilka dni temu przez Pana Doktora. Jestem pod wrażeniem kompetencji, wiedzy i brawury w pracy. Na szczególną uwagę zasługuje cudowne i ludzkie, bezinteresowne podejście do pacjenta. Oby nigdy nie brakło temu cudownemu człowiekowi empatii!!!! W dzisiejszych czasach to zupełny rarytas.....dziękuję Panie Doktorze za operację mojego męża , nie pisze po polsku, ale jestem jego przedstawicielem 😀. Dziękujemy za cierpliwość i dokładne tłumaczenie , za odpowiedzi na …
Opinia dodana przez: Arletta

lekarz Bogusław Ryfiński

ul. Wrzosowa 4
44-144 Żernica

Zabrze, rok 1992. Październik. Dzięki Panu, mój tato cieszył się życiem przez kolejnych 28 lat . By passy w Pana rękach zdziałały cuda niczym skrzydła u Anioła. Dziękuję całemu zespołowi historycznych ,, Bogów,, prof.:Relidze*, Zembali*, Bochenkowi i Panu dr R. Cichoniowi.
Opinia dodana przez: Anet

lekarz Krzysztof Olszewski

Szpital
Jaczewskiego 8

Jedenastego stycznia 2025r mając 78 lat znalazłem się nagle z powodu zawału w Klinice Kardiochirurgii przy ul Jaczewskiego w Lublinie. Operacji wszczepienia zastawki aortalnej i pomostowania tętnic wieńcowych w trybie pilnym wraz z zespołem medycznym w godz wieczornych dokonał Dr Krzysztof Olszewski za co po stokroć serdecznie dziękuję... .. Obecnie od czasu operacji minęło 7 miesięcy. Czuję się po zabiegu b. dobrze ,minęły dolegliwości szybkiego męczenia się ,dekoncentracji i złego …
Opinia dodana przez: Edward
Dołączam, od 26 stycznia do grona ludzi, którym profesor przywraca wiarę, że w Polsce są wspaniali, empatyczni lekarze, walczący o pacjenta nawet gdy medycyna nie ma logicznego wytłumaczenia. Za udaną, skomplikowaną operację taty, serdecznie dziękuję.

lekarz Ewelina Kurlapska

Kardiochirurg, Kardiolog

NZOZ Centrum Medyczne "Zachód"
85-429 Bydgoszcz

Będąc leczoną przez Panią Doktor Kurlapską, mogłam bezpiecznie przejść przez operacje serca i tarczycy. Diagnoza zgodna ze stanem faktycznym. Przepisywane dawki leków zawsze poprawiały moją arytmie i ciśnienie. Zalecone badania w pełni uzasadnione. Postawa Pani Doktor zawsze wyzwalała we mnie poczucie bezpieczeństwa i całkowitego zaufania. Takie relacje z lekarzem powodują zaufanie do całej służby zdrowia. Pozdrawiam Renata Markowska
Opinia dodana przez: Renata Markowska

lek. med. Jarosław Kołakowski

NZOZ Krzysztof Buczkowski
Skłodowskiej-Curie 9
85-094 Bydgoszcz

23.03 .2021r. otrzymałem z rąk Pana dr. Jarosława Kołakowskiego drugie nowe życie . Szanowny Panie DOKTORZE składam Panu serdeczne podziękowania, że dzięki pańskiej ogromnej wiedzy, pracy oraz empatii i bezpośredniemu wielkiemu wsparciu i dodaniu otuchy przed operacją - dziś mogę cieszyć się kolejną wiosną . Tętniak aorty wstępującej śr. 50 do 70 mm (o którym dowiedziałem się przypadkowo przy innych badaniach ) był dla mnie wyrokiem . Dziś dzięki PANU …
Opinia dodana przez: KRZYSZTOF MATUSZAK