lekarz Natalia Navarro-Kuczborska

Brukowa 137A

Znakomity lekarz .Patrzy na pacjenta całościowo. Leczy przyczyny a nie tylko skutki.Wizyta u Pani doktor to poczucie że jest się w dobrych rękach. Gorąco polecam

lekarz Aldona Siwińska

Kardiolog, Pediatra

Cordis
al. Niepodleglosci 2

wspaniała Pani Doktor,27 lat temu oprócz diagnozy serduszka u mojego syna wcześniaka zauważyła,że jest problem z nerką.bardzo sympatyczna i empatyczna,lekarz z powołania, dziś syn wyrósł na wspaniałego mężczyznę.Bardzo za wszystko dziękuję.
Opinia dodana przez: Renata

Paweł Kocik

MEDICUS

Pan doktor zasługuje na 1 miejsce w rankingu lekarzy. Jego zaangażowanie i poświęcenie pacjentowi jest rewelacyjne. Dzięki Niemu moja mama została zdiagnozowana i poddana operacji bajpasów i wszczepienia pierścienia na zastawce serca. Każdy lekarz powinien się uczyć od doktora Pawła Kocika jak postępuje się z pacjentami.
{'id': 22130, 'name': 'Gdańsk'} Internista
                                       dr n. med. Ewa Świerblewska

dr n. med. Ewa Świerblewska

Lifemedica
ul. Marii Skłodowskiej-Curie 3 (Budynek „Polon Park”, II piętro)

Polecam wszystkim, którzy mają problemy kardiologiczne. Super podejście do pacjenta, kompleksowość badania, dokładność. Mam 101 % zaufania do Pani Doktor
Opinia dodana przez: Marek

lekarz Andrzej Skrzyński

ulica Spółdzielcza 7/4
21-400 Łuków

Dr. Skrzynski jest wspanialym lekarzem kardiolgiem. On, tez zawsze znajduje czas na rozmowę z pacjętem i jego rodzina o chorobie i krokach leczenia bez względu na nawał pracy. Lekarz ten jest wielkij klasy profesjonalistą którego polecamy każdemu szukającemu specjalistycznej pomocy. Temu tez lekarzowi życzymy dużo zdrowia i sił w służeniu tym najbardziej potrzebującym. Podziękowania!
Opinia dodana przez: Ewa Cichosz

lekarz Maciej Rynkiewicz

Self-Esteem
Kolegialna 47 lok 5 II piętro
09-400 Płock

Bardzo uprzejmy, kompetentny lekarz. Lekarz z sercem, po prostu w trakcie wizyty czuję się zaopiekowana. Rozmowa przebiega spokojnie, na każde zadane pytanie lekarz udziela wyczerpującej odpowiedzi. Z czystym sumieniem polecam tego lekarza.
Opinia dodana przez: Wiesława

lekarz Piotr Buda

ul. gen. Władysława Sikorskiego 10/3
83-200 Starogard Gdański

Niesamowicie profesjonalny a przy tym miły i uprzejmy lekarz. Jestem bardzo zadowolona z wizyty. Pan Doktor wszystko w sposób zrozumiały wyjaśnił aktualny stan, doradził dalszy tok postępowania. Bardzo kompetentny i jednocześnie sympatyczny. Jak najbardziej polecam. Monika

dr n. med. Agnieszka Mirek

ulica Jutrzenki 10/4 A

Pani Doktor jest nie tylko świetnym fachowcem ale też ciepłym człowiekiem. Potrafi przedyskutowac z pacjentem wszystkie problemy związane z chorobami serca i ustawic leczenie. Jeśli jest potrzeba to pani dr bez problemu kieruje swojego pacjenta do szpitala i kontynuje leczenie - miało to miejsce w przypadku mojego męża. Polecam
Opinia dodana przez: Pacjentkaam

lekarz Jacek Kądziela

Luksusowa 14
05-410 Józefów

Pan doktor jest bardzo sympatyczny i kompetentny, czułam, że się naprawdę mną zainteresował, słuchał mnie uważnie, dużo pytał i odpowiadał wyczerpująco. Był bardzo miły, choć byłam dociekliwa i kilka razy pytałam o to samo. Naprawdę świetny kontakt, nie czułam się skrępowana, jak to bywa u innych lekarzy. Uśmiechnięty, życzliwy, polecam!!

lekarz Karolina Dorniak

Przy Sadzie 7
80-180 Kowale

Jest Pani wspanialym lekarzem ake i czlowiekiem DZIEKUJE. Maria.Zawsze troskliwa,spokojna,wnikliwa.Dba nie tylko o zdrowie w100%,pacenta ale rowniez o jego spokoj wewnetrzny.Najwazniejsze jesr dla P.doktor postawienie prawidlowej diagnozy.Dlatego tez kieruje na różnego rodzaju badania.Nie tylko wspanialy lekarz ale i czlowiek.Potrafi w wytlumaczyc pacjentowi jego stan zdrowia Zyczliwa,spokojna i WSZYSTKO co naj naj.Jestem szczesliwa .ze trafilam wlasnie do P.doktor.
{'id': 26013, 'name': 'Lublin'} Kardiolog
                                       dr hab. n. med. Michał Tomaszewski

dr hab. n. med. Michał Tomaszewski

Kardiolog, Kardiolog interwencyjny

IMEDICA Centrum Medyczne
Leszczyńskiego 25 parter

Najlepszy lekarz jakiego miałem okazje poznać . Wow pod każdym względem jest mistrzem i widać ze robi to co kocha . Moja pierwsza wizyta ale nie ostatnia,dziękuje Panie doktorze za poświęcony czas i pomoc :)

lekarz Dariusz Pskit

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "NEPTUN"
ul. Górska 7
83-315 Szymbark

Bardzo uprzejmy, zaangażowany i profesjonalny kardiolog. Kontaktowy lekarz, którego polecam każdemu.
Opinia dodana przez: Bartłomiej

dr n. med. Jakub Wójcicki

warszawa
Płock

Znakomity specjalista, szanujący ludzi. zawsze na pierwszym miejscu dobro pacjenta.

lekarz Jakub Przyłuski

Poradnia dla osób z autyzmem dziecięcym
Gdańska 2/10

Super lekarz,bardzo zaangażowany w problem pacjenta.Dobrał mi bardzo dobre leczenie które od razu pomogło. Polecam

lekarz Jerzy Wierzchowiecki

Słoneczna 23a

Kompetentny specjalista, konkretny empatyczny miły i uprzejmy człowiek Tak bardzo brakuje właśnie takich lekarzy

lekarz Jolanta Sulej-Leśniewska

Sana S.C.
Batorego 31 A

Najlepszy Kardiolog jakiego poznałam, a od urodzenia spotykam Ich wielu ponieważ jestem pacjentką z wrodzoną wadą serca. Panią Dr spotkałam w 2022 r. będąc w szpitalu przed operacją i tylko Ona jako jedyna miała czas dla pacjenta, włożyła wiele starań, żeby wszystko dokładnie zdiagnozować. Zawsze pomocna i chętna udzielić wszelkich wyjaśnień. Panią dr Jolantę Sulej-Leśniewską z czystym sumieniem mogę nazwać Lekarzem z powołania dla którego najważniejszy w pracy jest Pacjent. …

lekarz Sławomir Sielski

Olsztyńska 14
86-031 Niwy

Panie dr.Sielski leczył mnie Pan sumiennie i z poświęceniem.Ponieważ leżąc na oddziale to Pan pierwszy wczepił mi kardiowekter - defibrylator w 2004 roku w Szpitalu im.DR.Jurasza.Czułem się pod dobrą opieka.Teraz czuje się słabo i niepewnie , mam wszczepiony nowy kardi,befibrylator 05.05.23r.Nie mogą sobie z nim poradzić ani dobrze nastawić.I dlatego b.prosze o przyjęcie mnie na oddział i o pomoc. Ryszard P.
Opinia dodana przez: Ryszard P.

lekarz Marek Zieliński

Wojewódzki Szpital Zespolony w Kaliszu
ulica Poznańska 79
62-800 Kalisz

Bardzo kompetentny lekarz do pacjenta podchodzi z empatią i bardzo duży zaangażowaniem polecam P. Doktora z całego serca. Jedna wada to, że nie można dać wyższej opinii o Panu Doktorze.
Opinia dodana przez: Maciej

lekarz Donat Skrobich

Obrzycka 57
64-600 Oborniki

bardzo profesjonalne podjeście do pacjenta. w 100% polecam, bardzo dobrze dobrane leki. Wewnętrzny spokój, którym mnie zaraził, pomaga mi normalnie funkcjonować.

lekarz Jolanta Gabryel

al. Armii Krajowej 1/3 lok. 1
42-200 Częstochowa

Bardzo kompetentna Pani doktor,sympatyczna, uprzejma poświęca dużo czasu pacjentowi, potrafi wyjaśnić każdy problem kardiologiczny, leczę się u niej od kilku lat badania mam co pół roku, i zawsze dokładnie wyjaśnia wyniki badań,polecam wszystkim chorującym na serce lub inne problemy kardiologiczne.