NZOZ Euro-Klinika Sp. z o.o.
Wyspiańskiego 3
Siemianowice Śląskie
Pani Doktor chciałam bardzo serdecznie podziękować za poświęcony czas, za podejście. Zostałam przyjęta w stanie krytycznym na oddział w Świętochłowicach i dzięki Pani wiedzy i zaangażowaniu dziś czekam na przyjęcie na Ochojcu, który udało się Pani przyspieszyć o 5 miesięcy! Jestem wdzięczna ze wszystko co Pani dla mnie zrobiła! - pozdrawiam Halina
Monte Cassino 16b lok. 84
Przemyśl
Miałam przyjemność trafić do Pana doktora Macieja Orłowskiego,który w moim przekonaniu zasługuje na najwyższe słowa szacunku,uznania i wdzięczności.Od pierwszej wizyty dało się odczuć ogromną empatię i zaangażowanie w pomoc pacjentowi.Pan doktor jest niezwykle sympatyczny,potrafi stworzyć atmosferę spokoju i zaufania,co ma ogromne znaczenie,zwłaszcza w sytuacjach pełnych niepokoju.Badanie zostało przeprowadzone bardzo dokładnie,w spokojny sposób,z pełnym wyjaśnieniem każdego etapu–bez pośpiechu,z uwagą na potrzeby i pytania pacjenta.Lekarz wykazał się szeroką,aktualną wiedzą i profesjonalizmem.Zlecił szereg …
Medical Center NZOZ
PLACÓWKA I - ul. Belgradzka 42 (stacja metra Natolin - na tyłach poczty), PLACÓWKA II - ul. Dembego 5 (wjazd od ul. Zaruby)
Wspaniały lekarz, cudowny człowiek. Dr Kiliszek zajął się mną jak żaden inny kardiolog. Szczegółowy wywiad, zlecony komplet badań, finalnie skierowanie na ablacje, którą sam przeprowadził. Tydzień po zabiegu i zegarek nie wykrył ani jednego migotania przedsionka, wcześniej kilkanaście-kilkadziesiąt dziennie. Szczerze polecam.
CENTRUM MEDYCZNE ARGO
ul. S.Sterlinga 27/29
Bardzo dobry specjalista. Ratował moją babcię a teraz ja się osobiście leczę u Pana doktora. Profesjonalne podejście do pacjenta, odpowie na każde pytanie,wytłumaczy co pacjentowi dolega. Bardzo polecam
Operacje baj-pasów miałam w maju 2013 r przeprowadził ją na Ochojcu w Katowicach profesor Michał Krejca . Jestem bardzo zadowolona zarówno z operacji jak i samego podejścia do pacjenta za co mu bardzo serdecznie dziękuję. Chciałoby się aby wszyscy trafiali na takich lekarzy.
Os. Bohaterów Września 1C/3U
Lekarz Pani Małgorzata Korończyk to bardzo dobry specjalista i serdecznie polecam wszystkim zainteresowanym poprawą swojego zdrowia.
Zespół Przychodni Specjalistycznych PRIMA
ul. Nowogrodzka 84/86, II piętro (winda)
Pan Doktor Jerzy Tyszkiewicz, to najlepszy lekarz którego znamy. Pan Doktor posiada ogromną wiedzą i doświadczenie. Pan Doktor jest kompetentny, opanowany, rzeczowo wszystko wytłumaczy. Bardzo często zapominamy doceniać ludzi, pomimo ich ponadprzeciętnych zdolności, starań i poświęceń. Dlatego też bardzo chcielibyśmy docenić Pana Doktora Jerzego Tyszkiewicza za chęć udzielenia szybkiej pomocy, trafioną diagnozę i finalnie skuteczną pomoc. Dziękujemy Panie Doktorze. Życzymy dalszych sukcesów zawodowych. Warszawa, lipiec 2024 r.
Pani Doktor jest znakomitym kardiologiem i hipertensjologiem. Jako pacjent przychodni Gabinety Lucka poswiecila mi godzine robiac EKG, zbierajac wywiad i dokladnie tlumaczac przyczyny mojego nadcisnienia oraz co mam robic aby nie trafiac co chwile na SOR, jak wazne jest prawidlowe leczenie oraz ze moge zyc normalnie. Zaden z lekarzy wczesniej nie przekazal mi takiej wiedzy jak Pani Doktor i nie tlumaczyl tylko przepisywal leki. Cisnienie mam teraz unormowane i zyje …
105 szpital
zary domanskiego 2
Żary
Serdecznie polecam doktora .Pełny profesjonalizm , kultura i ,, prawdziwy lekarz " dla pacjenta . Empatyczna postawa , tak rzadko spotykana w ostatnim czasie wśród personelu medycznego.
AWICENNA Sp. z o.o. Zespół Poradni Specjalistycznych
ulica Cyganerii 1
Tychy
Pan Doktor Andrzej Pyrlik to lekarz z powołania. Zawsze uśmiechnięty, optymistyczny, profesjonalny i perfekcyjny. Rzetelnie i cierpliwe tłumaczy. To indywidualne podejście do problemu i pacjenta sprawia, że pacjent czuje się zaopiekowany a leczenie jest skuteczne. Polecam