SPZOZ
ulica Szpitalna 37
Mińsk Mazowiecki
wspaniała Pni doktor...leczy moje skołatane serduszko parę lat i jest dobrze ...żyję ...choć schorzenie jest poważne....ale wszystko pod kontrolą Pani doktor Barbary Mechowskiej Kleyf...
Polecam bardzo serdecznie pana doktora. Świetny specjalista, rzeczowy, konkretny, wnikliwy, kompetentny. Zainteresowany swoim pacjentem. Potrafi wnikliwie i przystępnym językiem opisać podliże choroby, jej przebieg, leczenie. Pan doktor jest bardzo sympatyczny. Jego ciepły głos wpływa kojąco na pacjenta. Kultura osobista na najwyższym poziomie.
ulica Powstańców Warszawy 6A/131
Bydgoszcz
Bardzo dobry lekarz. Kompetentny, empatyczny, godny zaufania. Leczę się u niego już 15 lat i poleciłam wielu znajomym.
Szpital Specjalistyczny im. Henryka Klimontowicza w Gorlicach
Węgierska 21
Gorlice
Bardzo polecam Pana doktora najlepszy kardiolog w Gorlicach podejście do pacjenta na wysokim poziomie profesjonalnym uważnie wysłucha zbada zainteresuje się wszystko wytłumaczy doradzi co dalej naprawdę polecam Pana Kluczewskigo wspaniały i miły kardiolog w Gorlicach Polecam
Zakład Opieki Drematologicznej
os. Słoneczne 10.
Ostrowiec Świętokrzyski
Byłem zaskoczony uprzejmością, wykonaniem badań, informacjami o stanie zdrowia i dalszym postępowaniem dot. leczenia, jak też otrzymaniem skierowania na szybki zabieg do szpitala, co uczyniłem,wydaniem mi dokumentacji w firmowym "opakowaniu". Dzięki tej wizycie uzyskałem szybko szpitalną pomoc tj. wszczepienie rozrusznika serca, co dało mi nadzieję na nowe zdrowe życie. A to wszystko zawdzięczam Doktorowi Pawłowi Kuźmieńce
N ZOZ Centrum Medyczne Eskulap
ulica M. Dąbrowskiej 24
Tarnów
Wspaniały lekarz,podchodzi do pacjenta z zaangażowaniem,jest bardzo miły,kompetentny Leczy moje serce już parę lat. Dzięki panu doktorowi moje serce jest w lepszym stanie. Z wielkim sercem polecam pana doktora. Oby więcej było takich lekarzy jak pan doktor.
Centrum Medyczne INMEDICO
Wąska 7
Tychy
Super lekarz, kompetentny, grzeczny, bardzo dobrze tłumaczy chorobę, wyjaśnia wszelkie problemy,cierpliwy.Polecam całym sercem.
Pan Doktor to uosobienie dobra, kompetencji i powołania. Wspaniały lekarz, cierpliwy i wyrozumiały do osób starszych, bardzo pomocny i zawsze zainteresowany pacjentem. Od 10 lat zajmuje się moją mamą, dzięki Panu Doktorowi żyje i zawsze chętnie jedzie na wizytę.... Dziękuję
Samodzielne Publiczne Pogotowie Ratunkowe
ulica Wojska Polskiego 6
Pruszcz Gdański
Lekarz merytoryczny, życzliwy, traktuje pacjenta po partnersku. Dokładnie zbadał wiekową seniorkę, zapoznał się z historią choroby i wynikami leczenia; wytłumaczył, uzasadnił i rozpisał szczegółowy plan dalszego dawkowania leków. Wcześniej, na pierwszej wizycie 1,5 roku temu rozpoznał niepokojące objawy i w porę skierował pacjentkę do szpitala, co zapobiegło powikłaniom krążeniowo-oddechowym. Polecam wszystkim szukającym dobrego kardiologa, bo takiego jak doktor Łajkowski ze świecą szukać.
Centrum Kardiologii Allenort
Płowiecka 37
Pragnę serdecznie podziękować za profesjonalną opiekę, zaangażowanie i życzliwość, jakie okazał mi Pan podczas leczenia. Pańska wiedza, doświadczenie oraz empatyczne podejście sprawiły, że cały proces leczenia przebiegał w atmosferze spokoju i zaufania. Dziękuję za poświęcony czas, cierpliwość i troskę o moje zdrowie. Z wyrazami szacunku i wdzięczności, Bogdan M
PZP dla Dzieci i Mlodzieży Ośrodek Rehabilitacji
Zgrzebnioka 22
Tychy
Jestem pacjentem Pana doktora prawie 10 lat. Mam pełne zaufanie i każda wizyta kontrolna co pół roku powoduje, że mimo przeżytego zawału, czuję się bardzo dobrze, za co chcę tą drogą dodatkowo podziękować. Andrzej Kurpierz
Centrum Kardiologii Allenort
Płowiecka 117
Polecam gorąco, bardzo dobry lekarz.Kompleksowe podejście do pacjenta. Dokładnie tłumaczy chorobę.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Gabinet Lekarza Rodzinnego
Wierzyńskiego 6
Super lekarz bardzo dokładny uprzejmy opisuje i mówi co jest człowiekowi wysłucha doradzi godny polecenia dla innych
Regionalny Szpital Specjalistyczny w Grudziądzu
ulica Sikorskiego 32
Grudziądz
Najlepszy doktor jakiego do tej pory spotkaliśmy. Mamy pełne zaufanie do doktora i leczenia jakie stosuje. Jest zawsze sympatyczny, uprzejmy i każdemu poświęca odpowiednią ilość czasu. A że trudno dostać się na wizytę, to świadczy tylko o tym, jakim dobrym i kompetentnym jest doktorem. Omawia zmiany jakie zaszły od ostatniej wizyty, przeprowadza kompleksowe badania i jest godny polecenia innym pacjentom.