lekarz Katarzyna Rymarczyk-Natyna

3,0
2,8
2,8

2,0

Nieuprzejma Arogancka Niemiła Wredna Traktuje pacjenta w stylu: ,,Po coś tu przylazł" ,,Nic Ci nie jest, nie ściemniaj" Nie daje spokojnie wytłumaczyć o dolegliwościach. Na zaniki pamięci, kazała skonsultować się z psychiatrą. Pierwszy i ostatni raz Nigdy więcej

Nieuprzejma
Arogancka
Niemiła
Wredna
Traktuje pacjenta w stylu: ,,Po coś tu przylazł"
,,Nic Ci nie jest, nie ściemniaj"
Nie daje spokojnie wytłumaczyć o dolegliwościach.
Na zaniki pamięci, kazała skonsultować się z psychiatrą.
Pierwszy i ostatni raz
Nigdy więcej

2,0

Moja wizyta u pani neurolog była bardzo niekomfortowa. Lekarka zachowywała się nieuprzejmie, a jej komentarze odebrałam jako szydercze i sarkastyczne. Miałam wrażenie, że absolutnie nie traktuje poważnie tego, co mówię - prychała pod nosem, przerywała mi w połowie zdania i bagatelizowała zgłaszane objawy. Momentami czułam wręcz, jakby sugerowała, że przesadzam lub wymyślam swoje dolegliwości. Zgadzam się z negatywnymi opiniami, które (niestety już po fakcie), przeczytałam na temat pani doktor. Moje doświadczenie potwierdziło je w pełni. Zdecydowanie nie polecam wizyt

Zdecydowanie nie polecam wizyt

Pani doktor bardzo konkretna, skupiona na historii choroby pacjenta, analizująca wszystkie dotychczasowe objawy i co ważne słuchająca acjenta.Wizyta przebiegła bardzo sprawnie i w miłej atmosferze .Polecam serdecznie🙂

2,0

Pani doktor bardzo nie miła, podnosi głos, robi podśmiechujki pod nosem, dogaduje na temat budowy ciała pacjenta, mimo dobrych wyników badań, ona twierdzi że mam tą chorobę i przepisuje zbędne leki. Nie polecam

Zgodzę się z negatywnymi opiniami. Pani doktor jestem nieuprzejma , podnosi ton podczas wizyty, zachowuje się tak jakby człowiek przyszedł ,bo nie ma co robić w domu. Otóż nie, człowiek przychodzi tam po pomoc i nie ma ochoty wysłuchiwać opryskliwych komentarzy w swoją stronę. Po minucie rozmowy miałam ochotę wyjść. Jeśli Pani doktor to czyta to Chciałabym podkreślić ,że ja jako pacjent nie jestem tam dla lekarza tylko lekarz powinien być dla mnie, chcąc nie chcąc dzięki pacjenta Pani ma pracę i otrzymuje wynagrodzenie. Nie polecam.

Nie polecam.

2,0

Niestety zgodzę się z negatywnymi opiniami o wizycie u Pani Doktor. Jest oziębła, nie daje dojść do słowa, podważa poważne objawy i podśmiewa się szyderczo podczas rozmowy. Przez całą wizytę odczuwałam, że nie odbiera pacjenta na poważnie. Na pewno nie wrócę i nie będę polecać, szkoda tylko poświęconego czasu na dojazd.

4,0

Lekarz podczas wizyty praktycznie nie chciał wysłuchać historii prowadzącej do wizyty. Była oziębła oraz nieprofesjonalna. Podczas wizyty podważała kompetencje lekarza z innej dziedziny. Pytając na co jest przepisany konkretny lek doktor powiedziała a po co tutaj przyszłyście? Podczas odpowiadania na pytania przerywała i nie dawała dojść do słowa. Na wizycie nie dostałyśmy informacji czy jest wszystko w porządku tylko kilka zdawkowych informacji na recepcie, które nie do końca były zeozumiale.

Wspaniały lekarz neurolog, dokladna, konkretna diagnoza i kierunek dalszych badań , zalecenia w punkt. Po ciężkim udarze mój Tata dzięki Pani Doktor stanął na nogi, zaopiekowany, doskonale prowadzony , czuje się bezpiecznie pod opieką Pani Doktor. Polecam gorąco

3,0

Wspanialy lekarz. Dokładna diagnoza i omówione dalsze działanie i wszystko wyjaśnione. Wizyta w spokojnej atmosferze, bada i rozmawia bez presji czasu

Wspaniały lekarz, jakich mało. Rzeczowa diagnoza i skuteczna terapia. Polecam Panią doktor bo jest to lekarz o wysokich kompetencjach. Otrzymałam wytyczne i zalecenia które pomogły mi się uporać z bólem. Zastosowane leczenie i rehabilitacja pomagają mi skutecznie powracać do zdrowia.

Wspaniały lekarz, jakich mało. Rzeczowa diagnoza i skuteczna terapia. Polecam