Pani Doktor, za okazane serce i pomoc dziękuję ślicznie całym serduchem. Pacjentka Marta z Jarosławia. Dziękuję 😘
Po operacji czaszki nie widziałam na oko, ale dzięki Pani Sendeckiej wszystko skończyło się dobrze, oko w 100% sprawne. Profesjonalizm, chęć niesienia pomocy, uprzejmość, delikatność, tłumaczenie problemu, słowa otuchy i nadziei. POLECAM KAŻDEMU
Po wizytach u mniej lub bardziej profesjonalnych okulistów wróciłam znów do pani dr Sendeckiej - nie ma w Jarosławiu lepszego okulisty niż ta kobieta. Rzeczowa, profesjonalna, podchodząca do pacjenta jak do człowieka. Po prostu 5,0 w każdej kategorii :)
Ta Pani to jakaś kpina po prostu, przychodzę do niej ze skierowaniem i wielkimi literami tam pisze że PILNE, a ona do mnie z wielkimi pretensjami i mocno podniesionym głosem że ją to nic nie obchodzi i jak jej się zechce to mnie przyjmie, oko opuchnięte, całe czerwone, ropa się leje a ona nic!!! Ale usiadłam na poczekalni i czekam, gdy zostałam już tylko ja(po ponad 3godz) pani doktor twierdzi że już nie przyjmuje, nie polecam, baba jest okropna nie powinna zbliżać się do ludzi. A co najśmieszniejsze gdy przyszła jej koleżanka, bez skierowania oczywiście, została przyjęta od razu bez problemu, czekało mnóstwo ludzi w tym prawie wszyscy starsi w wieku 60+
pani "doktor" jest niestety jedną z wielu w naszym kraju, która wolała przyjąć w godzinach pracy, gdzie przyjmuje na Fundusz, osobę prywatnie niż matkę z małym dzieckiem na rękach. Dlatego wystawiam jej opinię negatywną. Myślę że lekarze w naszym kraju powinni się wiele nauczyć w kwestii kultury swojego zawodu. Osobiście będę wszystkim odradzać ją jako lekarza, gdzie pomijając fakt powyższy w swoim gabinecie prywatnym ma również niewiele do zaoferowania.
Pani dr jest najbardziej kompetentnym lekarzem okulistą w Jarosławiu.
Pani dr jest najbardziej kompetentnym lekarzem okulistą w Jarosławiu.
Moim zdaniem Pani doktor jest na pierwszym miejscu w Jarosławiu. Bardzo miła,uprzejma,życzliwa a przede wszystkim bardzo dobry specjalista POLECAM WSZYSTKIM
Moim zdaniem Pani doktor jest na pierwszym miejscu w Jarosławiu.
Bardzo miła wszystko wyjaśni ma bardzo dobre podejście do dzieci polecam
Bardzo miła wszystko wyjaśni ma bardzo dobre podejście do dzieci polecam
POLECAM BARDZO, JEST KOMPETENTNA, POMOCNA, ŻYCZLIWA, ...
POLECAM BARDZO, JEST KOMPETENTNA, POMOCNA, ŻYCZLIWA, ...