wspaniały lekarz, ma dobra intuicję, trafnie diagnozuje pacjenta.polecam, warto także posłuchać wskazać Pani Doktor.
Rewelacyjna lekarz , zawdzięczam eliminacje dawki leku , który powodował przykre objawy , odkryte w czasie pierwszej wizyty Brakuje słów !!!
Bardzo miła i sympatyczna lekarka, widać że dba o pacjenta i jego zdrowie. Spokojnie odpowiada na pytania i nigdzie się nie spieszy.Mi pomogła z kurczem karku ale wiem, że ze wszystkimi reumatologicznymi problemami radzi sobie bardzo dobrze. Polecam
Bardzo miła i sympatyczna lekarka, widać że dba o pacjenta i jego zdrowie.
Spokojnie odpowiada na pytania i nigdzie się nie spieszy.Mi pomogła z
kurczem karku ale wiem, że ze wszystkimi reumatologicznymi problemami radzi
sobie bardzo dobrze. Polecam
wspaniala znalazla chorobe gdzie przez 3 lata cierpialam z bolu zaden lekarz nawet nie pomyslal zeby zrobic inne badania potwierdzajace chorobe zostalam skierowana do instytutu w trybie pilnym tam sie pani doktor mna zajela. dziekuje polecam wszystkim.to lekarz ktory zasluguje na najwieksze zaufanie. pozdrawiam.
Pani dr bardzo kompetentna i z podejściem do starszego człowieka.Przyprowadziłam ciocię z chorymi stawami, która miała problemy z chodzeniem. Bóle w kolanach uniemożliwiały jej codzienne czynności . Pani dr bardzo jej pomogła .Skierowała na rehabilitację. Od trzech tygodni nie ta sama kobieta.Bardzo dziękuję Pani dr. Naprawdę jest godna polecenia
Leczenie bardzo dobre . Ropoznanie wspaniałe. Serdecznie polecam zadowolony pacjent.
Byłam u Pani doktor reumatolog na wizycie w Józefowie. Pani doktor ma dwie specjalizacje reumatolog i internista. Potrafi szybko i dobrze rozwiązać skomplikowany problem zdrowotny. Duży profesjonalizm i kultura osobista. Serdecznie polecam.
Imponująca wiedza,nie tylko z zakresu reumatologi. Sympatyczna, dociekliwa, rzetelnie przeprowadza wywiad, interesuje się pacjentem, nie lekceważy żadnych objawów. Serdecznie polecam.
Byłem w gabinecie Pani doktor w Józefowie. Dobry lekarz profesjonalna, miła. Byłem zaskoczony, może to dziwne , ale mało jest lekarzy, którzy potrafią trafnie zdiagnozować i w sposób zrozumiały wyjaśnić chorobę. Gorąco polecam.