DARIMED
Prosta 42
Kielce
świetny lekarz polecam z czystym sumieniem, ma świetny kontakt z pacjentem... polecam z czystym sumieniem umie wyładować stres u dziecka a przy tym bardzo mu pomoże. Miły sympatyczny polecam
Zakład Opieki Specjalistycznej
Chęcińska 40a
Kielce
Mam 64 lata , zabieg (operacja ) wszczepienia bajpasów piątek 12.08.2022 godzina 19,00.Sala pooperacyjna 13.08.2022 godzina 1,00. Operacja ok 5 godzin. Wybudzenie 13.08.2022 godzina 4,20 i nie wierzę !!! Nic nie bolało , trochę dyskomfort z cewnikiem . Niedziela 14.08.2022 południe przewożą mnie na salę ogólną . Siadam na łóżku , po chwili wstaję ( sam ) , a wieczorem powoli spaceruję bez pomocy po korytarzu . 15.08.2022 święto chodzę …
Ośrodek Dializoterapii
Grunwaldzka 45
Kielce
Jak najlepsze wrażenia po pierwszej wizycie u Pana doktora Michała Rączki.Uprzejmość, kompetencje, jasność i szczegółowość przekazu. Dziękujemy. Pacjentka Danuta z córką
Ośrodek Dializoterapii
Grunwaldzka 45
Kielce
Jestem niezwykle wdzięczna Pani neurolog Doktor Bożenie Toporskiej-Arendarskiej za uratowanie życia mojej Mamie. Empatia godna wszelkich zaszczytów. Kiedy zadzwoniłam do Pani Doktor - w sobotę 24 października 2020 roku (nadmieniam -co w tym kontekście- jest bardzo ważne- iż - ani ja, ani moja Mama nigdy nie byłyśmy pacjentkami Pani Doktor) i przedstawiłam niepokojąco nasilające się objawy choroby u mojej Mamy - Pani Doktor udzieliła mi profesjonalnej porady. Dzięki temu moja …
Bieszczadzka 1
Kielce
Przyjechaliśmy do Pani Doktor prawie 200 km w takiej dosyć nietypowej sprawie, ale warto było, mogę z całego serca polecić wszystkim. Pani Doktor przesympatyczna, wspaniała osoba, miła atmosfera, bardzo dobre i profesjonalne podejście do dziecka. Badanie na najwyższym poziomie. Takich lekarzy warto zapamiętać i polecać dalej, gdyż w dzisiejszych czasach ciężko znaleźć kogoś z tak dobrym i wielkim sercem jak Pani Doktor. Pani Doktor serdecznie z całego serca dziękujemy. Zdecydowanie …
Izba Przyjęć - Wojewódzki Specjalistyczny Szpital Dziecięcy im. Władysława Buszkowskiego w Kielcach
Kielce
WSPANIALY PEDIATRA. Swietne podejscie do dziecka. Bardzo dobry kontakt. Pani dr przyjmowala moje dziecko na izbie przyjec w szpitaliku na Langiewicza, mimo bardzo duzej ilosci pacjentow, poswiecila nam mnostwo czasu i spokojnie bez pospiechu odpowiedziala na kazde pytanie. POLECAM
Wojewódzka Przychodnia Specjalistyczna Szpitala w Czerwonej Górze
JAGIELLOŃSKA 72
Kielce
Bardzo polecam Pana doktora :) ma świetne podejście do dzieci, badanie wykonuje bez pośpiechu i dokładnie. Jeszcze raz bardzo polecam :)
Kieleckie Centrum Urazowo-Ortopedyczne i Rehabilitacyjne
ul. Zagnańska 71a (naprzeciwko cmentarza)
Kielce
jestem pod wielkim wrażeniem kompetencji umiejetnosci zyczliwosci i zaangazowania w trakcie mojego leczenia przez p. doktora Marcina Anuszkiewicza. Bylem jego zwyklym pacjentem ,polecil mi p.doktora kolega i siostra.Podczas pierwszej wizyty w Kielcach ponad godzine tłumaczył pokazał na rtg ,wyjaśnił cierpliwie, stan mojego chorego biodra. Następnie w umówionym terminie 25 03 23 wykonał idealnie operacje endoprotezy biodra. Póżniej interesuje sie osobiście do mnie telefonuje i pyta jak sie czuje. potem druga …
SPECJALISTYCZNE CENTRUM MEDYCZNE NEOMED
ul. Świętego Leonarda 1/27
Kielce
Zawdzięczamy lekarzowi szansę na wyleczenie. Doktor podjął się bardzo skomplikowanej operacji płuc mojego taty, która trwała bardzo długo. Dzieki niemu i leczeniu uzupełniającemu jest nadzieja...Jeszcze raz bardzo dziękujemy!
Polecam pana doktora z całego serca. Prowadził moją pierwszą ciążę, ale również i świetnie sprawdził się u mojej mamy. Nie będę tutaj owijać w bawełnę, interesuje się swoją pacjentką, cesarskie cięcie przeprowadził idealnie. Uwielbiam to jak rozluźnia atmosferę podczas badania. A przede wszystkim szanuje pana doktora i z całego serca go polecam.
CENTRUM MEDYCZNE "ZDROWE DZIECKO"
ul. Klonowa 55/33
Kielce
Przemiły lekarz, bardzo ludzkie podejście do pacjenta. Duże zaangażowanie i pełen profesjonalizm. Lekarz godny polecenia.
Piramowicza Grzegorza 25
Kielce
Takiego lekarza jak Pan Slawomir Trepka nigdy jeszcze nie spotkalam. Pacjent jest dla niego zawsze na PIERWSZYM miejscu. Potrafi rozmawiac z chorym merytorycznie dajac poczucie bezpieczenstwa. Mam wielkie szczescie ze w mojej chorobie spotkalam Pana doktora- czlowieka o pieknym wnetrzu. To dla mnie zaszczyt. Dziekuje Panie doktorze.
Diagnostyka Laboratorium Regionu Południowo-Wschodniego
Kościuszki 25
Kielce
Lekarz rewelacyjny. Wszystko bardzo dokładnie wytłumaczone. Wizyta szybka i przyjemna, a jednocześnie dokładna. Polecam!