Po każdej wizycie u Pana Doktora wychodzę podbudowany, zachęcony do życia, pełen entuzjazmu. Doktor uśmiechem darzy każdego, niezwykle pozytywnie nastrajający do leczenia. Wybitnie kompetentny, zleca niezbędne badania diagnostyczne. Kompleksowo podchodzi do pacjenta, interesują Go wszystkie leki przyjmowane, tryb życia, aktywność i inne aspekty wpływające na stan zdrowia. Polecam Pana Doktora z całego serca. To lekarz z powołania :)
Wojewódzka Przychodnia Specjalistyczna Szpitala w Czerwonej Górze
JAGIELLOŃSKA 72
Kielce
Polecam Panią Doktor Bakalarz. Bardzo dobry lekarz A przede wszystkim człowiek pełen empatii i zrozumienia.
Lekarz z prawdziwego zdarzenia. Lekarz- człowiek, a to więcej niż najlepsze kompetencje. Niesamowity specjalista, umiejętności Pana Doktora widzę po operacji, którą u mnie przeprowadził. Po kilku tygodniach mogę ruszać ręką, ktora była bardzo poważnie złamana w nadgarstku. Jestem bardzo wdzięczna. Polecam z całego serca.
SPECJALISTYCZNE CENTRUM MEDYCZNE NEOMED
ul. Świętego Leonarda 1/27
Kielce
Pani Doktor z powołania. Bardzo dobre podejście do dziecka, od samego początku wzbudza zaufanie. Zaangażowanie 100%
SZPITAL KIELECKI ŚW. ALEKSANDRA SP. Z O.O.
ul. Generała Tadeusza Kościuszki 25
Kielce
Super lekarz, mojemu tacie życie uratował. Poświęcił dużo czasu na diagnozę, prawdziwy lekarz z powołania.
Diagnostyka Laboratorium Regionu Południowo-Wschodniego
Jagiellońska 74
Kielce
Pani doktor to pragmatyk zawodowy.Nie boi sie dotknac pacjenta ,nie zbywa.Ambitna kobitka.Mam ogromną wiedzę z wielu specjalności lekarskich.Wytlumaczy jak podać lek.Nie zbywa obowiązku ,nie boi się zrobić ineksji,podać tlen twierdząc jak co niektórzy to nie mój obowiązek.....SWOJĄ WIEDZA I DOSWIADCZENIEM WIELU STARZYSTOW W PRAKTYCE BY WYSZKOLIŁA I DOBRZE WYCHOWAŁA W ODNIESIENIU DO PACJENTÓW.ZAANGAŻOWANA DOKTOR.NIE UNOSI SIE DO INNYCH Z DUNA LECZ Z EMPATIA.POTRAFI WEJSC W CUDZE BUTY.GORĄCO POLECAM PANIA DOKTOR …
Poradnia Ortopedyczna
Zagnańska 77
Kielce
Pani doktor była moim lekarzem prowadzącym i jednocześnie operowała mnie na onkologii. Od pierwszego spotkania byłam pewna, że właśnie w Jej ręce chcę powierzyć moje zdrowie i nie myliłam się, bo jest to bardzo dobry diagnosta, lekarz z wiedzą i doświadczeniem, zorganizowana, bezpośrednia i bezpretensjonalna Kobieta, nie owija w bawełnę, ale jej pewność siebie daje poczucie spokoju, że jest się w dobrych rękach.
Zakład Opieki Stomatologicznej
Słowackiego 21/1U
Kielce
Pani doktor ma bardzo dobre podejście do dzieci. Jest cierpliwa i wzbudza zaufanie małego pacjentami. Polecamy ☺️
BeautyDent Prywatny Gabinet Stomatologiczny
Paderewskiego 37/39A lok. 4
Kielce
Ta pani Doktor medycyny to Pragmatyk zawodowy .Pionier leczenia .Znaczy wiele metod leczenia nie koniecznie farnakologicznego.Eksta medyczka
Bardzo dobry,sumienny,dokładny ,miły,sympatyczny doktor.Zawsze trafne diagnozy,duża troska o pacjenta.Jeszcze nigdy nie miałam przyjemności korzystania z tak dobrych specjalistow jak Pan doktor.Polecam w 100%kazdemu .A ja cieszę się niezmiernie ,że wreszcie znalazłam tak dobrego doktora .
Zakład Rehabilitacji Leczniczej
Pakosz 68
Kielce
Miałam operacje stopy (paluchy). Jestem zadowolona. Bardzo dobry specjalista. Konkretny, nie obiecuje cudów ale zawsze stara się pomóc. Przy tym bardzo miły i sympatyczny człowiek. Zapracowany ale uśmiechnięty i dba o swoich pacjentów. Polecam!
Zakład Rehabilitacji Leczniczej
Pakosz 68
Kielce
Lekarz godny polecenia. Zresztą sam został mi polecony przez kogoś innego i nie żałuję dlatego postanowiłam podzielić się swoją opinią. Pan doktor ma bardzo dobre podejście do pacjenta, wnikliwie analizuje wszystkie objawy aby postawić odpowiednią diagnozę, zleca wszelkie potrzebne badania i przeprowadza dokładny wywiad z pacjentem co jest też bardzo ważne, zwłaszcza w chorobach reumatologicznych. Chodzę do Pana doktora do gabinetu prywatnego w Końskich, ale również do szpitala w Starachowicach. …
CENTRUM MEDYCZNE "ZDROWE DZIECKO"
ul. Klonowa 55/33
Kielce
Pani Doktor jest pasjonatką swojej pracy, bardzo sprawna manualnie, lubi wyzwania, życzliwa i sympatyczna, polecam
Gabinet prywatny
ul. Jagiellońska 60b/54
Kielce
Pani dr Kasia to najlepsza terapeutka na jaką trafiłam. Chodziłam do wielu specjalistów i dopiero tutaj znalazłam prawdziwa pomoc i wsparcie na każdym etapie zdrowienia. Pani Kasia jest niezwykle ciepłą osoba,wyrozumiała i najważniejsze nie ocenia dlatego łatwo mi było się zwierzyć z każdego problemu i tajemnicy, która mnie gryzła bez najmniejszego oporu. Pani Doktor ma ogromną wiedzę dzięki, której była w stanie szybko zdiagnozować gdzie leży problem i pomóc mi …
Przychodnia Stomatologiczna "ESTEDENT" Paweł Staszczyk
Mariana Langiewicza 35
Kielce
Wspaniały lekarz i specjalista, miły ,serdeczny i wyrozumiały dla pacjenta. Takich lekarzy spotkać to rzadkość . Polecam
Miałam niedawno przyjemność być na wizycie z dziećmi u dr Żurawskiego i muszę przyznać, że dr w bardzo kompleksowy sposób udzielil nam wielu wskazówek i wyjaśnił wiele rzeczy. Na wyróżnienie zasługuje fakt, że pan dr jest bardzo miłym i sympatycznym człowiekiem wprost stworzonym do pracy z dziećmi. Jest bardzo ciepły i opiekunczy w relacji z maluchami, w stosunku do rodziców wykazuje się wielkim zaangażowaniem, jest bardzo oddany swojej pracy.