Kraśnik

lek. med. Wanda Marczyńska-Kuś

Dermatolog, Wenerolog

23-200 Kraśnik

kILKA DNI TEMU BYŁAM Z MAMA U pANI DOKTOR- POLECAM, MIŁA ,WSZYSTKO WYTŁUMACZY, PROFESJONALISTA.dWA LATA WCZEŚNIEJ LECZYŁA MOJEGO SYNA- BYLIŚMY I JESTESMY BARDZO ZADOWOLENI. PpANI DOKTODZIEKUJEMY.

lek. med. Witold Zwolski

23-200 Kraśnik

Polecam badania USG. Można zapisać się telefonicznie. Telefon: 817234210 Wykonywane są badania USG jamy brzusznej, tarczycy, piersi, moszny, prostaty
Opinia dodana przez: Aur

lek. med. Michał Miszczak

Kardiolog

23-200 Kraśnik

Profesjonalizm, rewelacyjne podejście do pacjenta. Brakuje takich lekarzy. Dziękuję za uratowanie życia mamy.
{'id': 39838, 'name': 'Kraśnik'} Psychiatra
                                       lek. med. Tomasz Borkowski

lek. med. Tomasz Borkowski

BOR-MED Centrum Medycyny Psychosomatycznej Tomasz Borkowski
ul.Fabryczna 6
23-210 Kraśnik

Pan Doktor bardzo miły i rzeczowy. Wizyta lekarska była przeprowadzona dokładnie, wieloaspektowo, bez pośpiechu i z pełnym poszanowaniem mojej osoby. Wszystko wytłumaczone profesjonalnie. Pan Doktor to bardzo dobry specjalista z dużą wiedzą medyczną. Polecam Pana Doktora Grzegorza Borkowskiego w 100%. Jestem bardzo zadowolona z wizyty.
Opinia dodana przez: Anita
{'id': 39838, 'name': 'Kraśnik'} Gastroenterolog
                                       lek. med. Artur Oponowicz

lek. med. Artur Oponowicz

Gastroenterolog, Gastrolog

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "VITAMED" s.c.
Urzędowska 125
23-200 Kraśnik

Bardzo dobry i przy tym miły i uprzejmy specjalista. Fachowe i kompleksowe podejście do pacjenta. Dokładnie tłumaczy faktyczny stan chorobowy, mało tego- nawet poświęci swój cenny czas żeby zobrazować za pomocą rysunku. Pomimo młodego wieku posiada ogromną wiedzę i w pełni angażuje się w swoją pracę, właśnie takich lekarzy nam trzeba w polskiej służbie zdrowia! Z całego serca polecam Pana doktora jak i oddział gastroenterologii w Łęcznej.
Opinia dodana przez: Edyta

Gastroenterolog, Gastrolog

Gastroenterolog
św. Faustyny 6
23-200 Kraśnik

Wspaniała Osoba która się naprawdę zna na tym co robi, Gdyby wszyscy byli tacy jak Pani Doktor Krystyna! Najlepsza!
Opinia dodana przez: Klucho

lekarz Tobiasz Kardas

Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej w Kraśniku
ulica Chopina 13
23-200 Kraśnik

Profesjonalista w każdym calu. Polecam. Lekarz, który potrafi domyślić się, co naprawdę może dolegać pacjentowi. Zleci potrzebne badania. Poprowadzi odpowiednie leczenie.
Opinia dodana przez: MAŁGORZATA

lekarz Wojciech Prażmo

Chirurg onkolog, Chirurg ogólny

ulica Racławicka 6/7
23-200 Kraśnik

Pan Doktor Wojciech Prażmo bardzo empatyczny i profesjonalny lekarz. Podczas wizyty rzetelnie tłumaczy proces leczenia, jest bardzo miły i sympatyczny. Również Pani pielęgniarka, która jest z nim w gabinecie podczas wizyt w poradni onkologicznej jest bardzo miła i kompetentna. Wizyty przebiegają w miłej atmosferze. Informacje przekazywane są zrozumiale. Polecam.

lek. dent. Daniel Domański

Niepubliczny Zakład Opieki Stomatologicznej LASER-DENT
ul. Rumiankowa 6/10A
23-200 Kraśnik

Bardzo mila, przyjazna atmosfera, lekarz sam w sobie sympatyczny i z poczuciem humoru co dobrze wplywa na relacje z pacjentem. Mialam usuwaną osemke, strasznie sie balam a nie bylo czego bo nawet nie poczulam.

dr hab. n. med. Janusz Borowicz

Narutowicza 40 lok. 5
23-200 Kraśnik

Świetny specjalista, podchodzi indywidualnie do pacjenta. Szybko, sprawnie (i dobrze!) prowadzi leczenie. Polecam Go jako naprawdę dobrego stomatologa.

Paweł Bieliński

Krasińskiego 8 lok. 3
23-210 Kraśnik

dr bieliński jest świetnym lekarzem. jest uprzejmy, miły, poświęca pacjentowi odpowiednio dużo czasu, tłumaczy choroby i metodę leczenia.lekarz z powołania godny polecenia:)

lekarz Wojciech Sokołowski

ul. Mikołaja Reja 16
23-200 Kraśnik

Jeden z niewielu lekarzy w tym mieście, którego można polecić. Ja trafiłam na Pana doktora w przychodni w Kraśniku i uważam, że jest konkretny, uprzejmy, a przy tym z dużym poczuciem humoru. Nie bagatelizuje zadawanych Mu pytań, nie prawi 'morałów' jak niektórzy inni 'koledzy po fachu', nie spieszy się i pacjent dostaje tyle czasu ile potrzebuje. Ponadto nie wyskakuje z tematami którymi pacjent nie jest zainteresowany (np nie pyta nachalnie …
Opinia dodana przez: Aneta

lekarz Paweł Malik

Urolog

Kraśnik filia nr 5
Narutowicza 1/10
23-200 Kraśnik

Warto umówić się na wizytę. Dokładny, wszystko wytłumaczy. Zwraca uwagę na inne ewentualnie związane dolegliwości.
Opinia dodana przez: Tomasz

dr n. med. Marek Urban

Chirurg ogólny, Urolog

Centrum Medyczne Luxmed Sp.z o.o.- Kraśnik filia nr 5
ul. Gabriela Narutowicza 1/10
23-200 Kraśnik

Byłam u wielu lekarzy urologów, przepisywano mi ciagle antybiotyki. Dopiero doktor Urban wiedział co mi jest , przeprowadził operacje i dzis jestem zdrowa. Jestem szczęśliwa, ze dokuczliwe objawy przeszły! Dziękuje!!!!

lekarz Kamil Sobótka

Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej w Kraśniku
ulica Chopina 13
23-200 Kraśnik

Pan Doktor jest bardzo kompetentnym specjalistą. Nie pozostawia pytań bez odpowiedzi. Dokładnie tłumaczy problem, plan leczenia oraz dalszej diagnostyki. Oby takich lekarzy było więcej. Polecam każdemu i jestem bardzo wdzięczna.
Opinia dodana przez: Aleksandra S

lekarz Michał Madras

Piaskowa 61
23-200 Kraśnik

Badanie fizykalne bardzo przyjemne, gdyż profesjonalne. Czułam się bardzo komfortowo. Doktor wszystko mi na spokojnie wytłumaczył, bardzo go polecam, gdyż jest bardzo przyjemny w odbiorze.
Opinia dodana przez: M

lek. dent. Marta Modrzewiecka-Czarnacka

Krasińskiego 8 lok. 3
23-210 Kraśnik

Byliśmy na przeglądzie jamy ustnej mojej i żony w przychodni ENEL-MED. Pani doktor uważnie tłumaczyła mi jak ocenia nasze uzębienia. Doradzała czy i kiedy podjąć leczenia. Musiałem podejmować co do tego decyzje za siebie i za żonę (z zespołem Parkinsona). Jesteśmy z żoną starszymi emerytami. Zmieniałem zdanie co do terminów leczenia. Pani doktor akceptowała to z dużą cierpliwością i empatią do nas. W końcu, bezboleśnie, mimo , że zgodziłem się …