Serdecznie polecam, lekarz jest kompetentny, stawia trafne diagnozy, a do tego jest bardzo uprzejmy.
Doktor Figura jest super lekarzem a te negatywne opinie są od tych co chcieli coś co im się nie należy ja jestem jego pacjentką od 20 lat i nigdy nie miałam z nim problemów ani odnośnie zdrowia ani leków jest zawsze uprzejmy podchodzi ze zrozumieniem do moich dolegliwości i stawia trafne diagnozy.
Bardo uprzejmy lekarz przychodzi o czasie lub wcześniej na dyżur daje mądre praktyczne rady kompetentny nie przepisuje za dużo leków moim zdaniem dobry fachowiec stawia trafne diagnozy.
lekarz bez powołania krzyczy, nie potrafi leczyć jezeli przychodzi sie do niego z pustymi rękami ,napewno nie jest godny polecenia :/
Lekarz w porządku, uprzejmy, wie co zrobic w danej sytuacji, nie jaks slamazara czy cos. Odpowiada kompetentnie na pytania pacjenta.
Nie kompetentny,bez specjalizacji sługus zus-u.Ma stałą pozycję i etat więc zero obiektywizmu.Podważa opinie specjalistów i na siłę uzdrawia na papierze, oczywiście. Chora osoba z tą machiną nie ma szans!!! Bardzo dobry dla ZUS-u, bezwzględny dla chorych, pomimo ich ułomności uzdrawia bez uzdrowienia!!!Łamię przysiege Hipokratesa!
Byłem na badaniu w ZUS u niego i po 23 latach na rencie cudownie mnie uzdrowił,mimo że stan mojego zdrowia znacznie sie pogorszył.ŻENADA po prostu.
W listopadzie byłam u P. doktora na kontroli L-4. Wyniosłam dobre wrażenie. Podszedł ze zrozumieniem mojej choroby i dolegliwości, był miły i taktowny.
Lekarz bez specjalizacji, podważa zalecenia lekarza specjalisty które pomogły mi że dalej mogę pracować. Rozumiem jest pracownikiem ZUS-u - tam trudno o specjalistę, w/g nich wszyscy są zdrowi a składki nasze należą do ich wypłat.