Nie polecam chodziłam przez kilka miesięcy bez rezultatów. Zwykły naciągacz
Nie polecam chodziłam przez kilka miesięcy bez rezultatów. Zwykły naciągacz
Polecam!!! Jest świetnym lekarzem! Problemem byly wypadające wlosy,zlecil szereg badan przy czym dowiedzialam sie,że mam chorą wątrobę i nerki a to wystarczająca przyczyna do tego żeby oberwaly wlosy. Leczenie bedzie trwalo 3 miesiące i zobaczymy co dalej...
Zrezygnowałam, gdy ŁZS zaczął leczyć... Ranigastem :) Dużo mówi. Miałam wrażenie, że zwyczajnie naciąga mnie na pieniądze. Efekty leczenia - marne. U innego dermatologa radykalna poprawa po pierwszej wizycie. Przy odpowiedniej terapii chodze teraz do lekarza raz na rok. On kazał przychodzić do siebie co dwa - trzy tygodnie.
BARDZO DOBRY LEKARZ! JAK WIADOMO CHOROBY SKÓRNE LECZY SIĘ DŁUGO,TO NIE DENTYSTA,ŻE ZAKLEJI DZIURE I JUŻ.TRAFIŁ Z DIAGNOZĄ KILKAKROTNIE, PODCHODZI DO PACJENTA PROFESJONALNIE I ZA KAŻDYM RAZEM ZE SKUTKIEM BARDZO DOBRYM! GORĄCO POLECAM!
hm.mnie pomógł.fakt-kaze sobie płacic dosc slono,ale w moim przypadku trafil z diagnoza.irytujace jest to jego klepanie w laptopa-ale rozumiem-biurokracja.jest tez troche sztywny i generalnie mało ludzki.ale skuteczny.polecam.
Zdecydowanie nie polecam tego lekarza, za prywatną wizytę bierze 80 zł i kompletnie nie trafił w moim przypadku z diagnozą. Mimo, że sugerowałam,że mam objawy innej choroby i potrzebne są dodatkowe badania, to na takie mnie nie wysłał, tylko przypisał antybiotyk i umówił się na kolejną wizytę. Wywarł na mnie wrażenie, że po prostu interesują go pieniądze, a nie dobro pacjenta. Dość dużo czasu poświęca na wywiad z pacjentem, ale i tak nie bierze pod uwagę tego co się mówi, myślę że są to tylko pozory, bo pacjent mógłby się oburzyć aby zapłacić 80 zł za 5-minutową wizytę. Szkoda pieniędzy i zdrowia na leczenie się u tego pana.
Niestety i w moim przypadku nie rozpoznał choroby, kolejny lekarz absolutnie wykluczył diagnozę p. Kwaśnego.
Żle rozpoznał chorobe , wskazanie było na ospe co sei nei potwierdziło badaniami i u innego juz kompetentnego lekarza rozpoznano poprostu alergie, a za kontrole Pn doktor Kwasny bierze następne 60 zł, ponadto zostałem narażony na uboczne działanie niepotrzebnych mi leków i na koszty. To naciągacz
To naciągacz
Bardzo dobra atmosfera, profesjonalne podejście, poświęca dużo uwagi pacjentowi - Polecam.