Łęczna

lekarz Elżbieta Misiak

Diabetolog, Internista

21-010 Łęczna

Bardzo miła i ciepła osoba. Bardzo zaangażowana w leczenie pacjenta. Stara się zawsze wszystko dokładnie tłumaczyć pacjentowi i chętnie powtarza jak coś jest niezrozumiałe. Dba również o budżet pacjenta, nie wypisuje najdroższych (i nie zawsze skutecznych leków), szuka powodów do jak największej refundacji leku. Gorąco polecam.

lekarz Jarosław Nazar

Gastrolog, Internista

21-010 Łęczna

Pan dr Nazar wykonał u mnie badanie endoskopowe kolonoskopię. Miły, profesjonalny, rzeczowy. Czułam się bardzo zaopiekowana. Polecam z całego serca. Następna wizyta tylko u tego specjalisty.

lekarz Małgorzata Skórska

21-010 Łęczna

Chciałabym wyrazić swoją bardzo pozytywną opinię na temat konsultacji z Panią Doktor. Zawsze spotykam się z dużym profesjonalizmem, rzeczowym podejściem oraz jasnym i konkretnym przekazem informacji. Pani Doktor w sposób spokojny i uporządkowany wyjaśnia wszystkie kwestie związane z leczeniem, co daje mi poczucie bezpieczeństwa i lepszego zrozumienia terapii. Bardzo polecam Dr. Małgorzatę ♥️
Opinia dodana przez: Weronika P.

lekarz Arkadiusz Podkowiński

Neurochirurg

21-010 Łęczna

Fantastyczny specjalista i człowiek. Polecam z calego serca. Zajął się naszą mamą od razu. Operacja guza mózgu. 🙏😊
Opinia dodana przez: Beata

dr hab. n. med. Wojciech Myśliński

Kardiolog

Gabinet Chorób Naczyniowych i Nadciśnienia Tętniczego VasCor
Rynek II 8
Łęczna

Bardzo dobry kardiolog i równocześnie miły człowiek. Wyleczył mojego ojca, teraz będzie leczył mamę. Oddaję ją spokojnie w jego ręce i wiem, że zrobi wszystko jak najlepiej. Pozdrawiam serdecznie.

lekarz Tomasz Mitrut

21-010 Łęczna

Chciałabym podziękować doktorowi Tomaszowi Mitrutowi za uratowanie nogi mojego męża Kazimierza. To jest lekarz z prawdziwego zdarzenia, znakomity chirurg, a przy tym wspaniały człowiek, kulturalny i bardzo przyjazny dla pacjenta. Polecam go wszystkim potrzebującym dobrego lekarza zajmującego się ranami przewlekłymi. Przypadek medyczny mojego męża był bardzo trudny. Na pięcie i goleni znajdowały się liczne otwarte rany, które nie chciały się goić przez wiele miesięcy. W nodze poniżej kolana był mocny …
Opinia dodana przez: Halina

lekarz Alina Wesołowska-Przystupa

21-010 Łęczna

Wspaniała, cudowna i ciepła Pani doktor. Byłam dziś na wizycie i polecam z całego serca. Wytłumaczyła, wysłuchała, skierowała na dalszą diagnostykę. Pierwszy lekarz, który pobrał mi materiał do badania cytologicznego tak że nic nie czułam.

lekarz Maciej Grabowski

21-010 Łęczna

Wspaniały lekarz, sympatyczny, konkretny, z dużą wiedzą i wielką empatią. Profesjonalista w dziedzinie ortopedii. Szczerze Polecam!

lekarz Ewa Szmit

Internista, Reumatolog

Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej w Łęcznej
Krasnystwaska 52
21-010 Łęczna

Pani Doktor jest miła i kontaktowa. Zleca badania. Tłumaczy cierpliwie dalszą terapię. Ciesz się że trafiłam na takiego lekarza. Mam wrażenie że zależy Jej na pacjencie.

lekarz Michał Dobrzański

21-010 Łęczna

Polecam p. Michała. Bardzo miły, przyjemny , kulturalny lekarz. Zna się na swojej pracy , nie ma problemu z badaniami i przypisaniem antybiotyków jeżeli są potrzebne co dla wielu lekarzy stanowi problem i wręcz trzeba ich błagać a zamiast tego dostaje sie recepte na tysiąc nic nie pomagających leków. Ja jestem bardzo zadowolona!

lekarz Paweł Malik

Urolog

21-010 Łęczna

Warto umówić się na wizytę. Dokładny, wszystko wytłumaczy. Zwraca uwagę na inne ewentualnie związane dolegliwości.
Opinia dodana przez: Tomasz
Traktuje pacjenta poważnie , bada i odpowiada na wszystkie pytania , tłumaczy stan choroby i leczenie. Jest bardzo uprzejmy
Opinia dodana przez: Maria

lekarz Stanisław Pojasek

21-010 Łęczna

Bardzo profesjonalny lekarz. Miałem problem z chodzeniem, a jazda autem sprawiała mi ból, u pana doktora Pojaska szybka i trafna diagnoza że to tłuszczak. Bardzo szybko zostałem umówiony na operację. Po dwóch miesiącach od operacji wróciłem do pracy, zaznaczę że pracuję w branży budowlanej. Z czystym sumieniem polecam każdemu Pana Doktora.

lekarz Małgorzata Wolska-Kozłowska

Internista, Reumatolog

21-010 Łęczna

Cudowny lekarz ! Skromna i pełna poświęcenia dla pacjentów. Nikt nie był w stanie mi pomóc tylko pani doktor. Dziękuję z calego serca
Opinia dodana przez: Zofia Cholewa

lekarz Dorota Sroczyńska-Chomicz

Alergolog, Pediatra

21-010 Łęczna

Nie mam zastrzeżeń do leczenia u Pani Doktor.Kompetentna i dokładna.Są dobre efekty terapii.Pani Doktor nie jest gadułą ale odpowie na każde zadane pytanie dotyczące leczenia.Mnie to bardzo odpowiada,że jest konkretna i rzeczowa.
Opinia dodana przez: Barbara

lekarz Paweł Kałużniacki

21-010 Łęczna

Miałam ogromne szczęście trafić pod opiekę Pana Doktora, wybitnego specjalisty i jednocześnie niezwykle skromnego, ciepłego człowieka. To lekarz z ogromnym doświadczeniem i wiedzą, ale przede wszystkim z wielkim sercem i empatią. Patrzy na pacjenta całościowo, z troską i uważnością, nigdy nie traktuje człowieka „taśmowo” czy przedmiotowo. Zawsze stawia dobro pacjenta na pierwszym miejscu, nie kieruje się pieniędzmi ani rutyną, tylko prawdziwym powołaniem i chęcią pomocy.

lek. dent. Joanna Pytlak-Kuropatwa

21-010 Łęczna

Wspaniały lekarz, bardzo empatyczny, pomoże w każdej sytuacji nie zostawi pacjenta samemu sobie, jeżeli ktoś szuka lekarza stomatologa to tylko Pani Doktor.

lekarz Andrzej Wróbel

21-010 Łęczna

lekarz nie byl mily gdy spytalam o zapisany lek odpowiedzial ze to nie czas na wyklad o lekach a na ostatniej wizycie nie chcial ogladnac dokumentacji medycznej nie polecamI wizyta chyba 5 minut!!!

lekarz Mariusz Jojczuk

Lekarz medycyny ratunkowej

21-010 Łęczna

Niestety ale nie polecam. W styczniu złamałam kość promieniową i na sorze został mi na odczepnego załorzony gips bez nastawiania ręki. Do pana doktora poszłam po tygodniu od złamania prywatnie w luxmedzie. Chciałam dowiedzieć się czy nie jest konieczna operacja. Lekarz zapewniał mnie że wszystko jest dobrze i że ładnie się goi. Tydzień temu został mi ściągnięty gips i okazało się że wcale nie jest dobrze. Dłoń jest przestawiona i …
Dr Krzysztof Zajączkowski to znakomity specjalista, człowiek o wielkim sercu, anielskiej cierpliwości i stoickim spokoju. Bardzo mi pomógł w czasie zmagań z odczynem popromiennym po radioterapii nowotworu prostaty. Gdyby nie pomoc i różne rozwiązania medyczne zalecane przez Pana Doktora, nie wiem, jak dziś wyglądałaby moja sytuacja zdrowotna. Zawsze będę wdzięczny za leczenie i okazane serce. Dziękuję bardzo, Panie Doktorze!
Opinia dodana przez: Zenon