Gabinet prywatny
Braci Załuskich 7
Bardzo polecam Panią dr Paulinę Bożek, trafiliśmy po długich poszukiwaniach skutecznego leczenia trądziku u syna, u Pani dr mieliśmy przedstawione więcej niż jedno rozwiązanie do podjęcia decyzji czy leczenie zewnętrzne czy wewnętrzne bez nacisku na wybraną metodę. Pani dr regularnie zleca badania, aby mieć kontrolę nad dawkami leków. Profesjonalnie, cierpliwie i bardzo miło. Zdecydowanie polecam.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej MEDYK Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
ulica Opolska 30B
Niemodlin
Już parę dobrych lat leczę się u Pani doktor.Zna się na rzeczy,jest miła i dokładnie wysłucha pacjenta z jakim problemem przyszedł.Polecam ją z całego serca 🙂
NZOZ MALVITA
ulica Traugutta 30
Grodzisk Mazowiecki
Bardzo dobry lekarz ,spokojny ,cierpliwy Wyslucha pacjenta Bardzo dobrze tlumaczy chorobe ,Bardzo dokladnie bada Jestembardzo zadowolona i wszystkim chorym polecam Pania doktor Pani doktor prawidlowo postawila diagnoze , co potwierdzily badania
Zespół Lekarzy Rodzinnych "WYSOCZAŃSCY"
Dworcowa 2
Gryfice
Kompetentny,zawsze słucha,nie krytykuje,z każdym problemem można przyjść.Super lekarz ,sprawdza się i jako psycholog i jako psychiatra.Leczy i ciało i duszę,pomaga wyjsć z jakiegokolwiek uzależnienia.Dzięki doktorowi jestem na odpowiedniej drodze która prowadzi mnie tam gdzie powonna.Jest to człowiek jedyny w swoim rodzaju,nie wyobrażam sobie innego lekarza rodzinnego.
Prywatna Lecznica Certus Sp. z o.o.
ulica Poznańska 22
Swarzędz
Polecam wszystkim Pana doktora Karola Szymańskiego. Najlepszy specjalista z chirurgii ogólnej jak i medycyny estetycznej jakiego miałam okazję spotkać. Oprócz tego bardzo miły do pacjentów.
NZOZ "OPIFER"
Alojzego Pawliczka 20
Zabrze
Bardzo dobry lekarz. Nie tylko dobrze leczy, ale też poświęca czas na rozmowę i tłumaczenie. Zwraca uwagę na całościowe zdrowie i dopytuje, a nie zajmuje się tylko pojedynczym zgłoszonym objawem. Polecam
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Niepołomickie Centrum Medyczne w Niepołomicach
ulica Korczaka 1
Niepołomice
Przesympatyczna Pani doktor cierpliwie przyjmuje pacjenta ,wysłucha na spokojnie ,wyjaśni wszystko ,doktor na 5-tke ☺️
Ośrodek Zdrowia
VI-wieków Bliżyna
Bliżyn
nie będzie kłamstwem jeśli napiszę, że leczy moja rodzinę od pokoleń, bo jest już na świecie 4 pokolenie, które ma pod swoją opieką. Zawsze w pracy, z wizytami domowymi nie ma problemu, Pani doktor zna sytuację materialna mojej rodziny, więc w razie możliwości wypisuje tańsze leki. Od znajomych lekarzy, wiem że bierze udział w licznych szkoleniach, a więc nie zatrzymała się na wykształceniu akademickim. Z pewnością polecę Panią doktor każdemu, …
epione
ul. piotrowicka 68 Katowice
Pani dr Katarzyna Łagodzka była lekarzem mojego taty. Dzięki trafnej diagnozie i natychmiastowym skierowaniu na badania zyskaliśmy ROK jego życia (RAK TRZUSTKI o najwyższym stopniu złośliwości, tata dzięki szybkiej interwencji miał szanse na operację). Cudowny lekarz, pełen empatii. Tata bardzo ją cenił. Nawet trudnym w okresie nawrotu choroby i pogorszenia stanu taty mogliśmy liczyć na pomoc. Pozdrawiam i życzę każdemu takiego lekarza rodzinnego.
GABINET LEKARSKI położnictwo i ginekologia Jacek Szmyd
Nałęcza 30
Nowy Dwór Mazowiecki
Pani Doktor Szmyd, ma to coś co wieu lekarzom brakuje. To coś to jest traktowanie pacjenta bardzo intrpersonalnie. Zna swoich pacjentów, wie o nich praktycznie wszystko, historia choroby, zdarzenia, lekarstwa. Po wizyciee wiesz wszystko, jakie lekarstwa, po co, na co zwracać uwagę, czym sobie głowy nie "nabijać" i czyż nie o to chodzi? Takich Lekarzy jak i takich przychodni powinno być wiecej. Ocena moja subiektywna 10/10. PS. Sama rozmowa z …
Od ponad 10 lat jesteśmy z córką pod opieka Pani Doktor. Jest idealna dla całej rodziny. Bardzo kompetentna,uważna na pacjenta, cierpliwa , przesympatyczna, zawsze uśmiechnięta i co nie jest bez znaczenia pamięta nas i nasze problemy. Jest zainteresowana postępami w leczeniu. Widać , że zależy Jej na naszym zdrowiu. Córka ze względu na trudne początki od niemowlaka źle reaguje na lekarzy. Do Pani Doktor przychodzi bardzo chętnie i nie robi …
Cegielnia 4A
Kętrzyn
Po prostu tak jak powinno być , nic dodać nic ująć Trafna diagnoza, miłe i grzeczne podejście do pacjenta Tak trzymać pani doktor 👍👍😎 Janusz G
NZOZ "Zdrowie Praktyka Lekarza Rodzinnego Andrzej Martynow"
ulica Jana Pawła II 3
Roztoka
Bardzo miły lekarz . Jest bardzo dobrym specjalista . Uprzejmy i zawszę dobrze doradzi. Miałam problemy z nogami bardzo mi Pan doktor pomógł. Polecam
Pan doktor Jacek Szwagierczak to bardzo profesjonalny i przemiły lekarz.Udzielił fachowej pomocy mojemu mężowi na lotnisku w Katowicach-Pyrzowicach.Dzięki trafnej i szybkiej diagnozie oraz podanym lekom sprawił,że mąż mógł jeszcze w tym samym dniu polecieć samolotem.Ogromnie dziękujemy i jesteśmy bardzo wdzięczni!!! Serdecznie polecamy tego lekarza!!!
Zespół Przychodni Rejonowo-Specjalistycznych Lekarzy Rodzinnych "MEDIPOM" - Poradnia Rejonowo-Specjalistyczna nr 1
Gniezno
Pani doktor Patrycja Łazarczyk - Kubiak jest - w mojej ocenie - wspaniałym lekarzem pierwszego kontaktu min. mojej mamy. Ponieważ to ja załatwiam większość formalności związanych z leczeniem mamy, stąd mój kontakt z Panią doktor jest dość częsty. Wtedy zawsze widzę poczekalnię pełną pacjentów nierzadko poirytowanych, narzekających... No cóż, żyjemy w określonej rzeczywistości i pewnie z punktu widzenia pacjenta ta irytacja często jest zasadna... pytanie tylko w stosunku do kogo …
Jestem zachwycona podejściem do pacjenta , wrażliwa , wykazuje sporo empatii ,jeśli nie jest w stanie odpowiedzieć na jakieś pytanie z wiązane z daną chorobą to uczciwie odpowiada że sprawdzi i wtedy da konkretną odpowiedź , zainteresowana swoim pacjentem życiowo , fantastyczna. Znam lekarkę kilka lat.