Bełchatów
U pana dr Srebrzyńskiego upiększam się od 2008 r. Zabiegom medycyny estetycznej poddawałam się już wcześniej u innych lekarzy, ale gdy poznałam Pana Doktora i efekty jego pracy, pozostałam jego klientką do dnia dzisiejszego.Gdy trafiłam do Niego, nastawiona byłam na zabiegi, które pozbawią mnie wszelkich zmarszczek, lubiłam mieć wszystko na tzw "blachę"; niestety z czasem zaczęłam wyglądać nienaturalnie. To On zmienił we mnie nastawienie do tego typu zabiegów; przekonywał,że najważniejsze …
Szpital
Czapliniecka 123
Bełchatów
Kompetencja , uprzejmość ,pod opieką takiego lekarza pacjent czuje się bezpiecznie. Godny polecenia.
Przychodnia Stomatologiczna
Nehrebeckiego 2
Bełchatów
jestem bardzo zadowolony z efektów pracy wykonanej przez panią doktor Monike. Widać że praca dla niej to pasja , wstawiona krorona wygląda estetycznie i solidnie a zabieg nie był dla mnie uciążliwy. praca zostyała na tyle idealnie wykonana że praktycznie nie widać że to nie moje zęby. Pełen profesjonalizm - serdecznie dziękuje i pozdrawiam !
al. ks. kard. Stefana Wyszyńskiego 11c
Bełchatów
Polecam z czystym sumieniem. Pan Radosław to świetny dentysta z indywidualnym podejściem do pacjenta. Posiada ogromną wiedzę i da się odczuć podczas wizyty, że wykonuje swój zawód z dużym entuzjazmem. Korony, implanty itp mu nie straszne.
Bełchatów
Witam bylam dzisiaj z mezem u pani doktor w szpitala na wizycie ,musze przyznac z czystym sumieniem juz dawno nie spodkalam lekarza z takim zaangażowaniem, poświęcony czas ,podejscie jakim pani doktor nas przyjela jeztem bardzo mile zaskoczona, kazdemu polecilabym pania doktor
Filia Nr 10 Centrum Medyczne Riemer Pogotowie Ratunkowe Riemer
Przemysłowa 12A
Bełchatów
Bardzo fajny lekarz naprawdę z powołania , interesuje się pacjentem, pyta czy trzeba znieczulenie co nie zawsze się spotyka ... bardzo miły , uprzejmy i z poczuciem humoru oby jak najwięcej takich lekarzy !!!!!!
Byłem dzisiaj pierwszy raz u Pani doktor Jarzeckiej z prośbą o poradę medyczną (dolegliwości kręgosłupa lędźwiowego). Wrażenia: Pani doktor Jarzecka to bardzo sympatyczna, rzeczowa, miła osoba. Posiada ogrom wiedzy i doświadczenia w swoim fachu. Dla mnie najważniejsze i z czego się cieszę to to, że otrzymałem poradę na której mi najbardziej zależało.
Diagnostyka Laboratorium oddziału Łódź
19 Stycznia 12
Bełchatów
Bardzo profesjonalny i szczegółowy opis . Pani doktor poświęca dużo czasu nad każdym zdjęciem. Na podstawie opisu zrobionego przez dr Piaszczyk nawet lekarz pierwszego kontaktu może wdrożyć leki zanim przyjmie lekarz specjalista .
Przychodnia
plac Narutowicza 18
Bełchatów
Wspaniała osoba. Świetna specjalistka. Gorąco polecam !!
Serdecznie polecam Pana Doktora. Życzliwy, sympatyczny, do rany przyłoż. Badanie przeprowadzane w przyjemny,bezstresowy sposob. Pan Doktor wszystko kompetentnie, w jasny sposob wyjasnia,omawia i doradza. Na każde zadane pytanie, wątpliwość mozna uzyskac wyczerpująca i zrozumiałą dla pacjenta odpowiedz. Takich lekarzy potrzeba. Ciesze sie,ze trafiłam wlaśnie na Pana Doktora. Doktora przez duze D,bo zasługuje Pan na ten tytuł. Jeszcze raz polecam i pozdrawiam Pana Doktora i życzę zdrówka!
PERFECT-DENT Przychodnia Stomatologiczna lek. stom. Bartłomiej Famulski
ulica 1-go Maja 51
Bełchatów
Super specjalista :-) Cierpliwy, kompetentny, dokładny i delikatny. Omawia z pacjentem plan leczenia. Leczy zęby pod mikroskopem. Profesjonalista w każdym calu. Godny polecenia również w podejściu do dzieci.
Bełchatów
Bardzo dobry i kompetentny lekarz... wykrył że mam uszkodzony kręg po nie udanych próbach leczenia lekarzy w Medicover (Warszawa) pół roku zmarnowałam na leczenie tam. A tu od razu dowiedziałam się co mi jest. ;)