Piła

prof. dr hab. n. med. Łukasz Dzieciuchowicz

Chirurg naczyniowy, Chirurg ogólny

64-920 Piła

Bardzo konkretny pan doktor wszystko dobrze wytłumaczył przy tym bardzo sympatyczny i ludzki z odpowiednim podejściem do pacjenta

lekarz Igor Jeremicz

64-920 Piła

Wizyta u pana Doktora na NFZ,ale zaopiekowanie pacjenta,troska i zaangażowanie na poziomie VIP,gorąco polecam.Wspaniały człowiek a do tego lekarz.Pozdrawiam.
Opinia dodana przez: Jerzy Karol

Hanna Cichowska-Kontarska

o. Maksymiliana Kolbe 16b
64-920 Piła

Ta Pani jest osobą dokładną w swoim fachu, zęby naprawia na długie lata. Miałem przypadek, że inni stomatolodzy leczyli mi zęba co rok na to samo. U niej zapomniałem o tym problemie, już od siedmiu lat nic się nie dzieje. Ponadto zajmuje się paradentozą. Naprawdę polecam!

lek. dent. Janusz Hryniewicz

ul. Kadetów 2/2
64-920 Piła

Jestem bardzo zadowolona z efektu leczenia mojej 6 kanałowo. Nikt się nie spieszy, spokój, opanowanie, profesja. Serdecznie polecam. Za 2 tyg. Inny ząbek. Sprzęt wysokiej klasy.

lekarz Izabela Stachowiak

Szpital Specjalistyczny w Pile im. Stanisława Staszica
ul. Ludwika Rydygiera 1
64-920 Piła

Bardzo dobra lekarka! Jest osobą kompetentną, rzetelną, niezwykle sympatyczna. Pani doktor wszystko dokładnie tłumaczy; potrafi zaradzić zdrowotnym problemom. Trafnie stawia diagnozę i dobrze dobiera leki. Polecam!!!

lekarz Jacek Gierszewski

64-920 Piła

Pan Doktor jest bardzo cierpliwy i wysłucha pacjenta. Ma bardzo dużą wiedzę i świetne podejście do leczonej osoby. Jest bardzo miły i troskliwy. Uważnie wyjaśni istotę narastającego problemu w danej chorobie. Jest ciepły i wyrozumiały, jego wybór specjalizacji jest strzałem w dziesiątkę. Oby było wielu takich rzetelnych, kompetentnych i merytorycznych lekarzy :)

lek. dent. Maciej Wałkowski

ul. Promienna 11/U3
64-920 Piła

Najlepszy stomatolog w Pile! Z uśmiechem przyjmuję pacjentów, punktualnie, bez kolejki! Profesjonalnie tłumaczy plan leczenia i szczegółowo omawia stan uzębienia. Poświęca jak żaden inny lekarz dużo czasu na pacjenta. Z pewnością mogę polecić Pana dr. Macieja Wałkowskiego szczególnie dlatego, że uratował mi zęba, którego inny lekarz chciał mi usunąć!
Opinia dodana przez: Magdalena kanałówka

lekarz Wojciech Ratajczak

Internista, Lekarz rodzinny

Zielona Dolina 17
64-920 Piła

Nigdy w swoim życiu nie spotkałam lepszego lekarza niż dr Ratajczak. Lekarz, który robi wszystko by pomóc. Przede wszystkim zleca badania. Empatyczny, budzi zaufanie, bardzo wysoka kultura. Oprócz wiedzy i wykształcenia posiada też dobre serce. Wielu znajomych i rodziny leczyło się u doktora i każdy mowi to samo. Wielka strata dla Ars Medical, że doktor już tam nie pracuje.

lekarz Aldona Pietrysiak

Al. Jana Pawła II 4/2
64-920 Piła

Bardzo miła i kompetentna pani doktor, szybka diagnoza, pełen profesjonalizm.Polecam . krótkie oczekiwanie na wizytę.
Opinia dodana przez: Ewa Wyrzykowska

lekarz Monika Futyma

64-920 Piła

Pani doktor to doskonały specjalista w swojej dziedzinie, bardzo pomogła mojemu synowi . Miła, empatyczna osoba, potrafiąca doradzić i wysłuchać . Życzymy Pani doktor dalszych sukcesów.

lekarz Waldemar Gworys

Lekarz medycyny pracy

64-920 Piła

Byłam dzisiaj na badaniach przemiły lekarz uśmiechnięty i ma podejście do pacjenta.Pazdrawiam serdecznie Pana doktora.

lekarz Justyna Pińkowska

64-920 Piła

Wspaniały i kompetentny lekarz. Niesamowite podejście do pacjenta. Potrafi wspierać chorych i pomaga jak tylko może. Bardzo dziękuję za opiekę.
Opinia dodana przez: Janina W.

lek. dent. Patrycja Gołębiewska-Kasprzak

Nowowiejskiego 7
64-920 Piła

Polecam Panią doktor, zna się na rzeczy, wie co robi i dobrze to robi. Pomoże nawet najbardziej wystraszonym pacjentom. Polecam!!!

lekarz Łukasz Kiełczawa

64-920 Piła

Odpowiedni lekarz na odpowiednim miejscu, zawsze wysłucha doradzi i kompetenty w działaniu. Życzliwy, skuteczny i pomocny. Lekarz wart polecenia.

lekarz Daniel Nowicki

64-920 Piła

Dowas wszystcy chorzy informuje że doktor Daniel to wspaniały człowiek służący swą wiedzą i pomocą wiele mu zawdzięczam dzięki jego profesi dzisiaj mam nogę i chodzę Dziękuję Panie Doktorze niech Panu Pan Bóg Błogosławi i wiele szczęścia Pozdrawiam. L.G
Opinia dodana przez: Lechug2

lekarz Krystyna Albiniak-Fater

Lekarz rodzinny, Pediatra

Przychodnia Profilaktyki i Promocji Zdrowia USMED
ul. Bydgoska 115
64-920 Piła

Pielęgniarka współpracująca z panią doktor - rewelacyjna! Zawsze zaradzi i znajdzie sposób na pomoc, widoczne zwłaszcza kiedy długie kolejki do przychodni. Choruję rzadko, raz na rok, ale zawsze jestem w stanie się tam dodzwonić i nawet jak nie ma terminu na ten sam dzień, to jest na kolejny, albo pani pielęgniarka coś wykombinuje :) dziękuję!

lekarz Mariusz Łabędzki

Internista, Pulmonolog

Żeromskiego 3 D/45
64-920 Piła

Od wielu lat leczę się na choroby górnych dróg oddechowych - niestety jak dotąd leczona byłam wyłącznie ambulatoryjnie .Sytuacja zdrowotna zmusiła mienie do poszukiwań lekarza internisty pulmonologa poza miastem Piła i ….strzał w dziesiątkę .Przede wszystkim dr M.Łabędzki jest niezmiernie dociekliwy .Poświęca dużo prywatnego czasu na ocenę wcześniejszego sposobu leczenia ,analizuje wyniki badań .Kiedy trafiłam na oddział płucny Chodzieskiego Szpitala ,który działa w ramach Wielkopolskiego Centrum Pulmonologii i Torakochirurgii ,doktor …
Opinia dodana przez: Iwona

lekarz Joanna Hermann

64-920 Piła

Pani Asia od lat opiekuje się moją rodziną. Mąż i trójka moich dzieci noszą okulary. Ja również regularnie mam badanie dna oka, ponieważ mam cukrzycę I typu . Fachowa, rzetelna i bardzo miła obsługa. Nie ma problemu z rejestracją - sprawna i w miarę szybka. A co najważniejsze nie żadnych problemów na umówienie wizyty na NFZ. Polecam!!!
Opinia dodana przez: Magda
Przesympatyczna, przemiła Pani doktor. Do każdego podchodzi indywidualnie. Tłumaczy każdemu jego przypadek. Dyspozycyjna zarówno telefonicznie jak i w gabinecie. Odpowiada na każde zadane pytanie i przedstawia najlepsze rozwiązania problemów. Leczę się u pani doktor rok i od tego czasu czuję się coraz lepiej, jestem wdzięczna tej pani za poświęcony czas i uwagę. Z całego serca, szczerze polecam. :-)
Opinia dodana przez: Daria

lekarz Rafał Grabus

64-920 Piła

Świetny chirurg, profesjonalizm w każdym calu POLECAM 😀 Nic dodać nic ująć! Poraz kolejny jestem bardzo zadowolona
Opinia dodana przez: Emilia