Wizyta u pana Doktora na NFZ,ale zaopiekowanie pacjenta,troska i zaangażowanie na poziomie VIP,gorąco polecam.Wspaniały człowiek a do tego lekarz.Pozdrawiam.
Pan doktor to chyba tylko jest bardzo miły i kompetencyjny dla swoich prywatnych pacjentów, bo już emerytka na kasę chorych nie jest dobrze zaopiekowana. Moja mama nawet nie miała zmierzonego ciśnienia ani nie została osłuchana po bardzo długim czasie oczekiwania na wizytę u kardiologa. Na pytanie o bóle w klatce piersiowej powiedział że bolą ją żebra, to jest jakaś masakra nie doktor.
Poszukiwałam tego lekarza przed nastepną koronarografią i dzisiaj przypadkowo znalazłam. Koronargrafia wykonana przez niego była po prostu idealna bez żadnego śladu. Teraz jestem po ale wykon. w innym zakładzie i masakra. Dlatego zaraz zapisuję się do niego.