lekarz Valentyna Mishenyova

Wojewódzki Szpital Specjalistyczny im. J. Gromkowskiego
ulica Koszarowa 5

Naprawdę bardzo miła pani psychiatra i udziela fachowej porady.Polecam spotkanie z czystym sumieniem.
Opinia dodana przez: Mario

lekarz Arnold Karbowski

Centrum Medyczne "Golden Care"
ulica Kukuczki 5/6

BARDZO DZIĘKUJĘ ZA POMOC -POLECAM INNYM PANA DOKTORA KARBOWSKIEGO !!!OD LAT CHORUJĘ NA KAMICE NERKOWĄ,MIAŁAM WODONERCZE,KAMIEŃ ZATKAŁ MI PRZEWÓD MOCZOWY ,ZAŁOŻONO MI CEWNIK ŁĄCZĄCY SIE OD CEWKI MOCZOWEJ DO NERKI PO TO BY UDROŻNIŁ ODPŁYW MOCZU,INACZEJ MOGŁABYM UMRZEĆ NIESTETY.DOKTOR PO ZAŁOŻENIU CEWNIKA SKIEROWAŁ MNIE NA ROZBICIE KAMIENIA DO JAWORA UL SZPITALNA 3 .OCZYWIŚCIE ODPŁATNIE 900ZŁ,ALE CZEKAŁAM TYLKO 3 DNI PONIEWAŻ NA KASĘ CHORYCH CZEKA SIĘ OKOŁO 3 MIESIĄCE,KAMIENIE ROZBIJA UROLOG …
Opinia dodana przez: JOLANTA

lek. dent. Kamil Turek

FLORENCJAMED S.C. - Kompleksowe Usługi Medyczne - B. Mycek, K. Łagoda
Zwycięska 14E/4/3

"Doktor przesympatyczny a przede wszystkim jest specjalistą w swoim fachu. Wyleczyłam wszystkie zęby i już długo nie mam żadnych problemów z zębami. Teraz moje maluchy leczą się u doktora i muszę przyznać, że jestem pod ogromnym wrażeniem jeśli chodzi o podejście doktora do dzieci. Moje dzieciaki i z tego co zauważyłam inne również uwielbiają doktora, dlatego można bez problemu wyleczyć ząbki. Dzieci nie mają żadnych lęków i dzielnie dają sobie …
Opinia dodana przez: Anastazja

lek. dent. Cezary Karski

Kalinowa 44

Bardzo fachowa opieka lekarska, Stomatolog godny zaufania. Bardzo elastyczny w czasie i godny polecenia
Opinia dodana przez: Martin Jakubczyk Clausen

lek. dent. Olga Zińska

Gabinet stomatologiczny
Maślicka 2f

Profesjonalne podejście do pacjenta, bezboleśnie i szybko.Leczenie kanałowe oraz inne zabiegi wykonane na medal. Polecam 👍

lek. dent. Elżbieta Wojno-Talar

Laboratorium Diagnostyczne "AMED" Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej
Eluarda 2

Dokładna, precyzyjna i miła dentystka. Tylko do niej chodzę i nigdzie więcej był nie poszedł. I co ważne w dzisiejszych czasach ceny są umiarkowane a obsługa super.
Opinia dodana przez: Leszek

lek. dent. Maja Sleiman-Włoch

Centrum Gastrologiczno-Hepatologiczne s. c. Dariusz Lewera, Waldemar Lewera
Gen. Dąbrowskiego Henryka 40

Chciałam polecić Panią doktor wszystkim rodzicom małych pacjentów. trafiłam do Pani doktor z synem, który panicznie bał się dentysty ( był już po kilku wizytach u innych mało cierpliwych stomatologów). Pani Maja małymi kroczkami, swoją cierpliwością, wielką empatycznością i szczerością wobec mojego dziecka zbudowała wspaniałą nić porozumienia. Sprawiła, ze po 2 czy 3 wizytach mój syn przestał się bać - wizyty zaczęły odbywać się bez strachu i płaczu. Każda wizyta …
Opinia dodana przez: Dominika

lekarz Piotr Domisiewicz

Centrum Zdrowia Parkowa 10
Parkowa 10

Bardzo rzeczowa wizyta. Szybka i trafna diagnoza.Duże poczucie bezpieczeństwa podczas wizyty. Dobra lokalizacja - blisko dworca PKP.
Opinia dodana przez: Tomasz

lekarz Jacek Czajor

Lekarz rodzinny

Przychodnia dla rodziny
ulica Syrokomli 1

Rzeczowy konkretny z dużą wiedzą. Nie jest leń każdego zbada dokładnie. Może nie wszystkim to pasuje ale lekarz ma leczyć a jak czegoś nie wie to się dowie.
Opinia dodana przez: Jerzy

lekarz Joanna Matławska-Wójcicka

Internista, Pulmonolog

NZOZ Nowy Dwór Sp.z o.o.
Nowodworska 91a

Pod opieką Pani doktor znalazłam się całkowicie przypadkiem. Tak jak to w dzisiejszych czasach bywa szukałam pulmonologa który mnie przyjmie jak najszybciej no i przypadkiem ktoś zrezygnował i Pani mnie zarejestrowała. No i od pierwszej wizyty jestem w szoku, zainteresowanie, dokładność, empatia,i całość opieki nad moimi chorymi płucami jest nie do uwierzenia. Nawet po godzinach pracy Pani doktor dzwoniła do mnie aby się upewnić czy napewno zrozumiałam całość leczenia i …
Opinia dodana przez: Daria

lek. dent. Adriana Jaroszewska-Wójcicka

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Aldent
ulica Rysia 1/U2

Bardzo niezawodna pomoc stomatologiczna. Lekarz jest uprzejmy i nieustannie uśmiechnięty. Każdy lekarz powinien być taki dobry i charyzmatyczny. Zdecydowanie polecam !!!!
Opinia dodana przez: Dariusz

lekarz Sebastian Sojka

CM KRZYWOUSTEGO
ul. Bolesława Krzywoustego 290

Bardzo dobry i godny polecania lekarz, trafiliśmy na doktora w szpitalu w Oławie, bardzo kompetentny nie zlewa pacjentów, wytłumaczył wszystko co i jak, zrobił badania na Cito :) Naprawdę polecam doktora! Dużo zdrówka Panie Doktorze!!
Opinia dodana przez: Daria

lek. dent. Katarzyna Harłukowicz

Praktyka Lekarza Rodzinnego Dorota Babiak
ulica Królewska 30

Pani doktor bardzo kompetentna uprzejma, przyjazna i chcąca pomóc w bólu. Widać, że zależy jej na pacjencie. Odpowiada na każde pytanie, tłumaczy jeśli jest problem. Na pewno jest to lekarz godny polecenia!

lekarz Agnieszka Szeremet

Wojewódzki Szpital Specjalistyczny im. J. Gromkowskiego
ulica Koszarowa 5

Dr Agnieszka niezwykle empatyczna, profesjonalna, dokładna, ma czas dla pacjenta, dokładne słucha jego wypowiedzi, analizuje, wyjaśnia, tlumaczy. Lekarz godny polecenia.
Opinia dodana przez: Julia

lekarz Jarosław Bal

Kamienna 107

Wspaniały lekarz, mega empatyczny, z dużą wiedzą. Nie liczy czasu w gabinecie, badanie jest bardzo szczegółowe i nie wychodzi się bez odpowiedzi na zadane pytania. Posiada certyfikat fmf, jest bardzo dokładny w usg.

lekarz Joanna Elias

Kamienna 107

Od ponad 6 lat jestem pacjenką Pani doktor Elias i zawsze byłam zadowolona z opieki. Niezwykle kompetentna, konkretna i rzeczowa doktor. Polecam
Opinia dodana przez: Julia

lekarz Monika Horanin

Akademicki Szpital Kliniczny Akademickie Centrum Opieki Stacjonarnej
ulica Borowska 213

Bardzo dobry lekarz z sercem na dloni . Bardzo miła sympatyczna wysłucha . A najważniejsze pomoże. Jest bd dobrym neurochirurgiem nie m9glam lepiej trafić. Zajmuje się pacjentem od początku do końca. Jest lekarzem z powołania wykonała ciężka operacje kregoslupa szyjnego gdzie byłam u innych lekarzy odsyłana. Bardzo mi pomogła.
{'id': 17685, 'name': 'Wrocław'} Psychiatra
                                       lekarz Wojciech Tylewicz

lekarz Wojciech Tylewicz

Dolnośląskie Centrum Psychoterapii - Placówka 2
ul. Dyrekcyjna 33 F (Parter)

lek. med. Joanna Maślanka

Kardiolog

ulica Poleska 33/58

dr n. med. Jacek Radzik

PORADNIA PSYCHIATRYCZNO-ODWYKOWA
Pomorska 51 (Wspólne wejście z apteką Dr. Max)

W zasadzie w zasadzie przez całe moje dorosłe życie miałem jakieś kłopoty – brak wiary w siebie, oczywiście kłopoty ogromne z alkoholem, niezdolność do zabrania się za naukę – to tylko tak ogólnie wymieniłem niektóre kłopoty które miałem. Nie wierzyłem oczywiście w jakiekolwiek "magiczne pigułki ". Nagle ku mojemu zszokowaniu po wizycie u doktora Jacka nagle okazało się że stopniowo zniknął gdzieś problem alkoholowy, odzyskałem siły witalne – których tak …
Opinia dodana przez: Marcin