lek. med. Grzegorz Walczak

Szpital Mrągowski im. Michała Kajki Sp. z o.o.
Wolności 12
11-700 Mrągowo

Z czystym sumieniem mogę polecić Pana Doktora. Poświęcił mi sporo czasu widać że leczenie to jego pasja. Serdecznie pozdrawiam wdzięczna Pacjentka Jadwiga
Opinia dodana przez: Jadwiga

lekarz Sławomir Struzik

Lekarz sportowy

MEDIQ
ul. Piłsudskiego 20
05-120 Legionowo

Lekarz budzący zaufanie. Rzeczowo i cierpliwie wyjaśnił mi istotę mojego schorzenia, zaproponował najpierw leczenie zachowawcze, dopiero potem zabieg. Ze spokojem czekam na operację, wierzę, że wszystko pójdzie dobrze. Oprócz fachowości doktor ujmuje urokiem osobistym, to bardzo sympatyczny człowiek, co dla pacjentów przestraszonych koniecznością bądź co bądź inwazyjnego zabiegu, nie jest bez znaczenia. Polecam. Marek Orłowski
Opinia dodana przez: Marek Orłowski

lekarz Dariusz Blocher

Promienista 1 lok. 10
78-132 Grzybowo

Doswiadczony i solidny lekarz. Znajacy sie nie tylko na medycynie rodzinnej ale tez na rehabilitacji w roznych choronach i urazach sportowych. Dostepny w sanatoriach w Kolobrzegu i Dzwirzynie. Usmiechniety, elegancki i bardzo kulturalny. Polecam goraco. Gosc z poludniowej Polski.

lekarz Danuta Kaczmarek

Lekarz medycyny pracy

Modrzewiowa 6 lok. 3
62-095 Murowana Goślina

wspaniały lekarz,dobry człowiek,mozna polecić wszystkim

Iwona May

Mickiewicza 8a
Jutrosin

Miła, ma wiedzę, cierpliwa,jak trzeba daje na wyniki. jan

lekarz Ewa Raczyńska

Internista, Lekarz rodzinny

Spółka Partnerska Lekarzy Przychodnia "ZDROWIE" - Anna Graczyk-Duda, Ewa Raczyńska, Andrzej Walorski, Roman Wróbel
ulica Szpitalna 13
49-200 Grodków

prawdziwy lekarz z powołania. Miła wizyta, idealna diagnostyka oraz fachowe rozpoznanie i lecznie. Gorąco polecam. Bardzo dobra lekarka

lekarz Mieczysław Prudel

Lekarz sportowy

NZOZ Salus sp. z o.o.
Wrocławska 12a
Jastrzębie-Zdrój

Super,super.Pan doktor jest bardzo kompetentny i bardzo kontaktowy w rozmowie z pacjętem. Byłem bardzo zszokowany podejściem Pana doktora do moich problemów zdrowotnych i dalszego sposobu leczenia.
Opinia dodana przez: Józef

lekarz Kazimierz Błoński

Chirurg ogólny, Lekarz medycyny ratunkowej

Ośrodek Dializoterapii
Bohaterów Warszawy 34
48-300 Nysa

Dr.Kazimierz Bloński jest jedynym lekarzem do którego mam pełne zaufanie co do jego fachowości,udowodnił to w wielu przypadkach gdzie rzeczywiście były trudne przypadki chirurgiczne.Nasza rodzina i wszyscy znajomi którym polecilem Dra Blłońskiego potwierdzają moją opinię.Chcesz być zdrowy? DR.BŁOŃSKI

lekarz Jacek Stefaniuk

Internista, Lekarz medycyny pracy

Mazowiecka 20b/6
81-862 Sopot

wspaniały lekarz,ogromna wiedza,wysoka kultura osobista, doskonałe podejście do pacjenta, serdeczny i bardzo przyjazny człowiek, swietny diagnosta z całego serca dziękuję za opiekę nad moim tatą. ewa matysek
Opinia dodana przez: ewa Matysek

lekarz Anna Tyman

Internista, Lekarz medycyny pracy

Centrum Medyczne ORLEN Medica
ulica Chemików 7
09-411 Płock

Lekarz z dobrym podejściem do chorego, wyrozumiała dla pacjenta, po prostu lekarza, a nie jak wielu innych udają, że leczą i działają tylko schematycznie.

lekarz Grzegorz Famulski

Sygietyńskiego 5/13
97-300 Piotrków Trybunalski

Polecam. Bardzo miły, sympatyczny i kompetentny lekarz. Takich lekarzy szukać ze świecą. Chory w stanie leczenia onkologicznego w gabinecie czuje się jak by przyszedł na rozmowę do przyjaciela . Wszystkiego dobrego dla pana doktora,dużo zdrowia. Pozdrawiam BB
Opinia dodana przez: Barbara

lekarz Tadeusz Liczko

Naprawa 535
34-785 Naprawa

Z czystym sumieniem polecam ....................................................................................................................

lekarz Alina Gryckiewicz-Kurek

Lekarz rodzinny, Pediatra

ul. Powstańców 26
96-313 Jaktorów

Wspaniały lekarz, zawsze znajdzie czas by pomóc. Proponuje naturalne metody ale gdy trzeba zapisze leki. Dokładna w tym co robi. Po prostu lekarz z powołania. Dziękujemy z całego serca i gorąco polecamy.
Opinia dodana przez: Iwona

lekarz Jolanta Augustynowicz-Koziełł

Prosowa 30
87-100 Toruń

Na początku wydaje się być osobą twardą i nie osiągalną jako lekarz, ale trzeba pamiętać , że jeżeli chcesz być dobrze leczonym nie patrzy się na to jaki styl ma dany lekarz. Mi osobiście bardzo dobrze pod pasowała pani dyrektor potrafi logicznym językiem wytłumaczyć wszystko czego chcę wiedzieć o moim stanie zdrowia a nie jakieś lekarskie bełkotanie , nie trzeba się prosić o informację pań doktor wali z grubej rury …
Opinia dodana przez: Karol

lekarz Renata Książek-Tomaszewska

Letnia 5
05-660 Warka

Bardzo miły i kompetentny lekarz. Poświęca dużo czasu na wywiad z pacjentem i zadaje dodatkowe pytania, żeby dowiedzieć się jak najwięcej o zgłaszanych dolegliwościach. W razie potrzeby kieruje na badania i do specjalisty.
Opinia dodana przez: Maria

lekarz Arkadiusz Cygańczuk

ul. Okrzei 48/36
22-300 Krasnystaw

Doświadczony Lekarz z empatycznym podejściem do pacjenta! Zawsze pomocny, trafione diagnozy. xxxxxxxxxxxxxxx
Opinia dodana przez: Przemysław

lekarz Aleksandra Michalska-Pypłacz

Lekarz rodzinny, Pediatra

Królowej Marysieńki 8/6

Lekarz bardzo kompetentny ,rzeczowy i wnikliwy z empatycznym podejściem do każdego pacjenta.Posiadający dużą kulturę osobista i aktualną wiedzę.

lekarz Janusz Bąk

Krasne 798
36-007 Krasne

Polecam Pana dra Janusza Bąka. To bardzo dobry specjalista! Wzbudza ogromne zaufanie. Jest kompetentny i życzliwy. Dokładnie wyjaśnia wszystkie problemy kardiologiczne. Pełny profesjonalizm! Elżbieta Chruściel
Opinia dodana przez: Elzbieta

lekarz Danuta Skupień

ulica Bilinówka 15c
34-500 Zakopane

Jestem bardzo zadowolona z opieki oraz z pomocy czy jakiejkolwiek informacji. Dziękuję za okazane serce trud i pomoc.

lekarz Wojciech Kuleta

Hufcowa 24B m. 8

Pan doktor szybko i skutecznie pozbył się moich paraliżujących bólów głowy. Okrutne bóle w plucach oraz koszmarny ból głowy zniknął po dwóch dniach od wizyty w jego gabinecie. Przypisal skuteczne leki, które uchroniły mnie od pobytu na oddziale neurologii. Jestem taka wdzięczna <3 Dziękuję z całego serduszka i gorąco polecam konsultacje z tym lekarzem.
Opinia dodana przez: Laura