Rynek lekarzy w Ostrowcu Św, jest bogaty,ale prawdziwym brylantem jest lekarz p.I.Giza.Bardzo ale to bardzo sympatyczna,kontaktowa i kulturalna osoba.Podziwiam u Niej rzadką cechę,że widzi pacjenta jako człowieka a nie tylko jego chorobę.Jedynym mankamentem Pani doktor jest to,że bardzo trudno dostać się do Niej na konsultację.Życzmy służbie zdrowia ,tylko takich lekarzy jak Pani Iwona Giza.
Pan Doktor Sebastian Małek jest osobą miłą ,otwartą i przede wszystkim z ogromną wiedzą ,rzetelnością i pełnym profesjonalizmem. Od samego początku usłyszałam od Pana Doktora ,że to tak naprawdę nie odchudzanie a zmiana złych nawyków żywieniowych ,że to jest nauka zdrowego i racjonalnego odżywiania. Jestem bardzo zadowolona z efektów -12 kg mniej w ciągu niecałych trzech m-cy .Dieta jest tak dobrana, że się je to, co się lubi i chudnie, …
Gabinet Lekarski.
Legnickie Pole
Pani doktor to wyjątkowo dobry lekarz, pomaga stawiając trafne diagnozy i dobrze leczy, jest niezwykle empatyczna.
Pani dr Ewa jest lekarzem na "6'. Zawsze poświęca mojej osobie tyle czasu, iż czuję się bardzo ważna i jakoś wyróżniona. To samo mówią inni Jej pacjenci. Nigdy nie zdarzyło się, aby diagnoza pani dr była niepoprawna. Zawsze bardzo szybko "stawia na nogi". Myślę, że to Jej spokój, skupienie i oczywiście najwyższy profesjonalizm. Może uśmiech i miły sposób bycia nie są najważniejsze w gabinecie lekarskim, ale u pani dr Ewy …
ul. Juliusza Słowackiego 7
Elbląg
Polecam, najlepszy lekarz w Elblągu, od wszystkiego. Niby 15 minut na pacjenta, ale często i godzinę poświęci, nigdy nie pośpiesza i dokładnie bada/określa stan chorego. Wszystko wytłumaczy, lekarz z prawdziwego zdarzenia, a nie "konował".
NZOZ VALIDUS
Wojska Polskiego 144
Najlepszy lekarz, cudowny człowiek. Pani doktor to anioł. Jestem jej bardzo wdzięczna, że potrafi pomóc.
Przed zapisaniem się akurat do niego słyszałam różne opinie ale , że lubię sama się przekonać i nie sugerować zanadto zdaniem innych ludzi to sprawdziłam na własnej skórze i.... nie wyobrażam sobie od tej pory żeby tego lekarza zabrakło w Medyku , jest bardzo empatyczny, zawsze doradzi,pomoże i wytłumaczy trochę jak dziecku co dodaje mu uroku. Przy tym jest zabawny , gdy trzeba i gdy może ( on też ma …
Przychodnia Lekarska Szombierki w Bytomiu
ul. Orzegowska 52A
Bytom
Bardzo dobry lekarz, godny zaufania. Dokładnie wyjaśnia istotę choroby , poświęca wystarczającą ilość czasu, uprzejmy , dbający o pacjenta . Oby takich lekarzy było więcej.
LUX MED
Al. Zwycięstwa 49
Lekarz z powołania a do tego przemiła i ciepła osoba. Cała moja rodzina jest pod opieką Pani doktor już od 8 lat. Diagnozy trafne. Antybiotyk tylko kiedy bezspornie niezbędny. Fachowiec w każdym calu.
Zespół Przychodni Lekarza Rodzinnego "DIAGTER" Sp. z o.o.
ulica Piaski 8
Swarzędz
Od wielu lat jestem pacjentem Pani dr. z chęcią wytłumaczy jak zapytam, jest w pełni kompetentna, chce pomóc jak najlepiej w doborze leków, udzieli pełnej porady. Polecam
Beskidzka 31
Andrychów
Serdecznie polecam. Pani Doktor traktuje nas bardzo profesjonalnie i życzliwie. Wiem, że w razie potrzeby zawsze mogę liczyć na rzetelną poradę lekarską, badania, itp.
Zakład Lecznictwa Ambulatoryjnego w Oświęcimiu
ulica Garbarska 1
Oświęcim
Polecam, trafne diagnozy, skuteczne leczenie. Zawsze punktualny, przychodzę o wyznaczonej godzinie wizyty i nie czekam więcej jak 5 minut.
Szpital Specjalistyczny im. Henryka Klimontowicza w Gorlicach
Węgierska 21
Gorlice
Bardzo dokładny lekarz.O wszystko wypytał,bardzo miły,uprzejmy,grzeczny,szybko uzupełnia dokumenty,kompetentny,pytał o hisorie choroby,szczegółowo wyjaśniał,odpowiadał na kazde moje pytanie i był bardzo cierpliwy w tłumaczeniu takiemu laikowi jak ja.Polecam go wszystkim,którzy potrzebują fachowej pomocy,dla mnie to lekarz numer 1.Pierwszy raz trafiłam na tak miłego i ludzkiego doktora.Rozmowa z nim była jak z dobrym znajomym.Bardzo jestem zadowolona z wizyty.Jeszcze raz wszystkim polecam Pana doktora.
Górnicza 1
Olkusz
Chciałabym przekazać słowa uznania dla Pana, kiedyś przed laty byłam pacjentką szpitala, i w pewnym okresie trafiłam pod Pana opiekę. Wtedy byłam trochę pogubiona, nie wiedziałam co mam zrobić jak żyć po przebytej operacji. Ważny był dla mnie i jest do dzisiaj kontakt z lekarzem, któremu mogę bezgranicznie zaufać. Znalazłam tam takich lekarzy, a w śród nich jest też Pan. Leczenie farmakologiczne to połowa sukcesu, do całkowitego dojścia do dobrego …
Nigdy w swoim życiu nie spotkałam lepszego lekarza niż dr Ratajczak. Lekarz, który robi wszystko by pomóc. Przede wszystkim zleca badania. Empatyczny, budzi zaufanie, bardzo wysoka kultura. Oprócz wiedzy i wykształcenia posiada też dobre serce. Wielu znajomych i rodziny leczyło się u doktora i każdy mowi to samo. Wielka strata dla Ars Medical, że doktor już tam nie pracuje.
Gabinet prywatny
Braci Załuskich 7
Bardzo polecam Panią dr Paulinę Bożek, trafiliśmy po długich poszukiwaniach skutecznego leczenia trądziku u syna, u Pani dr mieliśmy przedstawione więcej niż jedno rozwiązanie do podjęcia decyzji czy leczenie zewnętrzne czy wewnętrzne bez nacisku na wybraną metodę. Pani dr regularnie zleca badania, aby mieć kontrolę nad dawkami leków. Profesjonalnie, cierpliwie i bardzo miło. Zdecydowanie polecam.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej MEDYK Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
ulica Opolska 30B
Niemodlin
Już parę dobrych lat leczę się u Pani doktor.Zna się na rzeczy,jest miła i dokładnie wysłucha pacjenta z jakim problemem przyszedł.Polecam ją z całego serca 🙂