Lekarz Rodzinny

Lekarz medycyny ratunkowej, Lekarz rodzinny

CENTRUM MEDYCZNE PETRA MEDICA
Grochowska 166

Średnia ocen: 5,0/5
Wspaniały człowiek, kompetentny i doświadczony lekarz. Uprzejmy, wyrozumiały i cierpliwy. Godny polecnia.
Zabrze Lekarz rodzinny dr Aneta Sacher

dr Aneta Sacher

Lekarz rodzinny, Pediatra

Paderewskiego 2
Zaborze, Zabrze

Średnia ocen: 4,4/5
Super lekarka! Sama jestem lekarzem ale po trzech dobach bezowocnej walki z gorączką u syna skapitulowałam. W świątecznej pomocy skorzystałam z konsultacji Pani doktor! Polecam z całego serca! Konkretna,rzeczowa osoba z anielską cierpliwością do marudnego,wystraszonego dziecka.
Opinia dodana przez: Justyna
Warszawa Lekarz rodzinny dr Katarzyna Mudel

dr Katarzyna Mudel

Lekarz medycyny pracy, Internista

grupa lux med
racławicka 132 b

Średnia ocen: 5,0/5
Mam wielkie szczęście, że trafiłam do dr Kasi. Jest to bardzo sympatyczna, ciepła osoba, bardzo profesjonalna, dokładna, delikatna i troszcząca się o swoich pacjentów. Przed pierwszym zabiegiem bardzo się stresowałam, gdyż pierwszy raz korzystałam z medycyny estetycznej. Zabiegi jakie miałam wykonane to: modelowanie ust, wypełnienie poziomych zmarszczek czoła oraz tych wokół oczu a także wypełnienie doliny łez. Przed zabiegami Pani dr Mudel szczegółowo objaśniła przebieg każdego nich, to co będę ...
Opinia dodana przez: Angelika
Wrocław Lekarz rodzinny lek. med. Katarzyna Luch

lek. med. Katarzyna Luch

Medycyna estetyczna, Lekarz rodzinny

Manufaktura Piękna
Świętej Jadwigi 9/1a

Średnia ocen: 4,5/5
Widzę, że większość opinii dotyczy medycyny estetycznej, dlatego chciałem się przyłączyć.
W dziedzinie medycyny rodzinnej, z której korzystałem rodzinnie, nie znam równie dobrego, zaangażowanego i dokładnego lekarza. Szczerze POLECAM!
Opinia dodana przez: Jacek
Piaseczno Lekarz rodzinny dr Anna Karpińska

dr Anna Karpińska

Internista, Lekarz rodzinny

Centrum Medyczne CMP Piaseczno
Puławska 49
05-500 Piaseczno

Średnia ocen: 4,1/5
Osoba, bo trudno tę kobietę nazwać lekarzem, przeszła sama siebie, zaczęła od obwiniania mnie za złe wyniki badań, wmawiania że na pewno jem/piję rzeczy których nie używam, kolejno zaczęła mnie straszyć, że będę mieć udar, potem kiedy powiedziałam, że taki styl komunikacji mi nie odpowiada bo nie jestem dzieckiem, żeby na mnie krzyczeć, powiedziała że mam problemy psychiczne ?! i mam wyjść, tym samym wyrzucając mnie z gabinety, przy otwartych ...
Opinia dodana przez: Kinga
Warszawa Lekarz rodzinny lekarz Izabella Woźnicka - Muszyńska

lekarz Izabella Woźnicka - Muszyńska

Lekarz rodzinny

Medical Center NZOZ
PLACÓWKA I - ul. Belgradzka 42 (stacja metra Natolin - na tyłach poczty), PLACÓWKA II - ul. Dembego 5 (wjazd od ul. Zaruby)

Średnia ocen: 5,0/5
Bardzo mądra i kompetentna . Zawsze wysłucha , szuka rozwiązań, doradza .
Przejmuje się swoimi pacjentami bardzo profesjonalna .
Opinia dodana przez: Dorota
Turek Lekarz rodzinny lek. med. Patryk Wodziński

lek. med. Patryk Wodziński

Specjalista USG, Lekarz rodzinny

Samodzielny Publiczny Zespół Opieki Zdrowotnej
ulica Poduchowne 1
62-700 Turek

Średnia ocen: 5,0/5
Obecnie raczej rzadki przypadek prawdziwego lekarza z powołania :) dawno nie spotkałam tak dużo empatii, życzliwości i uprzejmości. Naprawdę miła wizyta, wszystko dokładnie wyjaśnione, rzeczowe badanie. Polecam
Warszawa Lekarz rodzinny lek. med. Katarzyna Tomaszewicz

lek. med. Katarzyna Tomaszewicz

Internista, Pediatra

Ciszewskiego 5/39

Średnia ocen: 4,9/5
Najlepsza lekarz - internista i pediatra jakiego spotkałam. Bardzo kompetentna, rzeczowa, świetny diagnosta. Ma rewelacyjne podejście do dzieci, poświęca im nadprogramową ilość czasu i uwagi, żeby badanie było mniej nieprzyjemne, wymyśla zabawy, daje potrzymać słuchawki, zagaduje etc. Bardzo ubolewam, że nie przyjmuje już na Ursynowie, moje dzieci chciały chodzić tylko do niej. Jeśli tylko ktoś wiedziałby, gdzie aktualnie przyjmuje...
Opinia dodana przez: Ina
Piaseczno Lekarz rodzinny lekarz Konrad Michalski

lekarz Konrad Michalski

Internista, Lekarz rodzinny

Centrum Medyczne CMP Piaseczno
Puławska 49
05-500 Piaseczno

Średnia ocen: 5,0/5
Przecudowny lekarz.Wspaniałe podejście do dzieci i do osób starszych. Zawsze można na niego liczyć.Naprawdę godny polecenia.
Opinia dodana przez: Karolina

Strefa lekarza Zaloguj się Zarejestruj się