Już jako młoda dziewczynka wiedziałam, kim chcę zostać w przyszłości – lekarzem stomatologiem. Od najmłodszych lat marzyłam o tym, by mieć własny gabinet, który będzie miejscem pełnym spokoju, zaufania i bezpieczeństwa – zarówno dla małych, jak i dużych Pacjentów.
Dziś wiem, że nic nie dzieje się bez przyczyny. Te dziecięce marzenia z czasem przerodziły się w prawdziwy cel, a później – w rzeczywistość.
Ukończyłam studia stomatologiczne na Uniwersytecie Medycznym w Warszawie. Już w trakcie studiów miałam okazję poznać pracę także „od drugiej strony” – jako asystentka stomatologiczna. To doświadczenie uświadomiło mi, jak ogromne znaczenie ma zgrany zespół lekarz–asystent, oparty na wzajemnym zaufaniu, zrozumieniu i współpracy.
Po studiach na mojej drodze spotkałam wielu wspaniałych ludzi, którzy dzielili się ze mną swoją wiedzą i pasją do stomatologii. Uczestniczyłam w wielu szkoleniach, które otworzyły przede mną drzwi do świata nowoczesnej, empatycznej i świadomej stomatologii .
W końcu przyszedł czas na kolejny, milowy krok: otworzyłam własny gabinet – VilnoDentic. To miejsce stworzyłam z myślą o Pacjentach – z sercem, pasją i przekonaniem, że każdy zasługuje na leczenie w atmosferze zaufania i szacunku.
Nie udałoby mi się tego wszystkiego osiągnąć bez wspaniałych ludzi, którzy mnie otaczają każdego dnia w pracy. To dzięki ich zaangażowaniu, codziennej ciężkiej pracy oraz wysokim kwalifikacjom Gabinet VilnoDentic funkcjonuje na najwyższym poziomie.
Pełen profesjonalizm i świetna obsługa. Dziękuję Pani doktor za to, że mogę w końcu się szeroko uśmiechać .
Znalazłem lekarza z prawdziwą pasją i ogromnym sercem do pacjentów. Każda wizyta to połączenie profesjonalizmu i spokoju, który pozwala całkowicie zapomnieć o stresie związanym z leczeniem stomatologicznym. Zabiegi są wykonywane precyzyjnie, bez bólu i zawsze w przyjaznej atmosferze. Dbałość o szczegóły, cierpliwe tłumaczenie każdego kroku i indywidualne podejście sprawiają, że można czuć się naprawdę zaopiekowanym. To lekarz, którego mogę polecić z czystym sumieniem każdemu zarówno dorosłym, jak i dzieciom.
Poza pełnym profesjonalizmem oraz przejrzystością (na bieżąco wyjaśniane etapy leczenia) to przede wszystkim Pani Julia cechuje się ciepłem i niesamowitą serdecznością, co też znacznie redukuje stres związany z zabiegiem. Bardzo polecam.
Bardzo dobry stomatolog. Wizyty w gabinecie zawsze w miłej atmosferze. No i super podejście do dzieci. Polecam