Środa Śląska
Chciałam przestrzec wszystkich - strata czasu, zero zaufania do kompetencji lekarza. Żeby pacjent był mądrzejszy od lekarza to wstyd! Podejście i uprzejmość poniżej zera. I zero empatii. To była moja druga wizyta , pierwsza wyglądała tak samo.
Środa Śląska
Nie polecam. W przychodni często tylko do tego pana są wolne terminy i nie bez powodu. Byłam dwa razy, jeszcze jako studentka. Za pierwszym razem przyszłam z infekcją, nawet mnie nie zbadał, zdawał się obrażony i ledwie się odezwał, wypisał leki na alergię bez mówienia mi, że są na alergię i się pożegnał. Za drugim było dużo gorzej. Odmówił wystawienia zaświadczenia o chorobie na uczelnię (zwykłego świstka, nie L4 do …
Polskie Centrum Zdrowia OT Środa Śląska Szpital Specjalistyczny z Ośrodkiem Badań Klinicznych
ulica Kolejowa 16A
Środa Śląska
Zachowanie masakra nauczył się brać kasę za odbieranie telefonów nie potrafi pomóc niemowlakowi twierdzi że jest pandemia i tylko telefonicznie kpina ciekawe jak chce zbadać miesięczne dziecko przez telefon wstyd. Mało tego zachowuje się jak właściciel przychodni jest chamski i opryskliwy Esculap wstydźcie się za Pana Bartosza
Środa Śląska
Doktor Świątko ewidentnie minęła się z powołaniem , brak empatii Rozmowa z Panią doktor przebiegała w niemiły sposób jakby Pani doktor przychodziła za "karę ", Opryskliwa w stosunku do pacjentów, wrażenie z wizyty jest jakby Pani doktor miała pretensje że w ogóle przyszedłem Serdecznie nie polecam tego "doktora" :) (może na przyszłość więcej empatii i uśmiechu ) Co do innych lekarzy i samej przychodni nie mam zastrzeżeń