lekarz Natalia Czerwińska

Internista, Lekarz rodzinny

Hubalczyków 11 lok. 2A
09-409 Płock

Bardzo dobry lekarz miła i uprzejma oraz sympatyczna .Jest niezawodnym specjalistą.Bsrdzo żałuję że odeszła z przychodni Prowita.Zawsxe tak jest ,że dobry i znający się lekarz odchodzi a zostają niechciani którzy pracują po znajomości . pozdrawiaml

lekarz Mariola Chmielewska

Internista, Lekarz rodzinny

Poradnia
Powstańców Wielkopolskich 66-68

Zdecydowanie polecam- ciepły, troskliwy, kompetentny profesjonalista . Wizyty domowe bez problemu można umówić.
Opinia dodana przez: Jolanta

lekarz Nikola Brzostowska-Bera

Lekarz rodzinny

PRZYCHODNIE MEDYCYNY RODZINNEJ "SZAFERA"
ulica Szafera 16-18

Pani Doktor to złoty człowiek, widać,że wysłucha pacjenta pomoże i bardzo dokładnie dobiera do schodzenia leki oraz poświęca każdemu pacjentowi tyle czasu ile trzeba. Super lekarz jestem bardzo zadowolona.
Opinia dodana przez: Kasia

lekarz Anetta Stempel

ul. Krzywa 1G/16
72-600 Świnoujście

Lekarz o niespotykanej zbyt często ostatnio empatii, podejmuje chorego z ogromnym profesjonalizmem a porady medycznej udziela zawsze w sposób bardzo przyjazny i zrozumiały. Każda wizyta w gabinecie Pani doktor w moim przypadku kończy się porażką choroby. Z całego serca i czystym sumieniem, gorąco polecam Panią Doktor Anette Stempel. Wdzięczny pacjent
Opinia dodana przez: Jerzy

lekarz Dorota Ziętecka

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Ośrodek Zdrowia w Łomazach
Małobrzeska 15
21-532 Łomazy

Polecam Panią doktor. Do dzieci to w ogóle ma super podejście. Kompetentna . Poświęca czas na badanie nie na zasadzie 5 min do widzenia. Dokładnie diagnozuje . W dzisiejszych czasach uważam ,że taki lekarz to skarb dla placówki. :)

lekarz Arkadiusz Niczyporuk

Lekarz medycyny ratunkowej

ul. Czechowicka 77
43-518 Ligota

Bardzo fajny lekarz naprawdę z powołania , interesuje się pacjentem, pyta czy trzeba znieczulenie co nie zawsze się spotyka ... bardzo miły , uprzejmy i z poczuciem humoru oby jak najwięcej takich lekarzy !!!!!!
Opinia dodana przez: Marcin

lekarz Katarzyna Szatkowska

Skłodowskiej-Curie 74 lok. 114
59-300 Lubin

Super pan doktor . Nic dodać nic ująć . Polecam.

Barbara Rejewska

ZOZ Centrum Dentystyczne T-Dental Józef Tutkowski
Starowiejska 9
81-356 Gdynia

Nie pamiętam kosztu wizyty, ale relatywnie nie był wysoki. Jest to lekarz w dobrze pojmowanym starym stylu - w przeciwieństwie do lekarki z fasadowej państwowej służby zdrowia, która ostatnio na pytanie uściślające dawkowanie leku odpowiedziała lekko poirytowana: "nie jestem chodzącą encyklopedią".

lekarz Jerzy Król

Kościuszki 24 lok. 4

Świetny lekarz, nastawiony na pacjenta. Polecam serdecznie

dr Łukasz Wiśniowski

Kardiolog, Lekarz sportowy

Nałęczów

Prawdziwy fachowiec w swojej dziedzinie. Rzeczowy i bardzo kompetentny i uprzejmy. W moim przypadku po latach leczenia przez wielu lekarzy dopasował mi leki podczas pierwszej mojej wizyty u Niego i rozwiązał mój problem. Polecam z całego serca.
Opinia dodana przez: Witek

lekarz Marek Załuski

Lekarz rodzinny, Wizyty domowe

Jawor

Bardzo dobry lekarz chorób wewnętrznych.Leczę się u niego od początku jego praktyki.Ma bardzo dobre zadatki na specjalistę kardiologa.Trafne diagnozy i trafione leczenie.Moja opinia jest wiarygodna bo choruję na serce. Obecnie jestem po transplantacji serca.
Opinia dodana przez: Andrzej

lekarz Włodzimierz Majewski

Chirurg ogólny, Lekarz medycyny ratunkowej

PSK-2 Klinika Położnictwa i Ginekologii
ul. Powstańców Wielkopolskich 72

Wczoraj zostałam przyjęta na szpitalny oddział ratunkowy. Zgłosiłam się z częściową amputacją palca dłoni lewej-kciuka doktor przyjął mnie wraz z zespołem bardzo szybko sprawnie - podali środki znieczulające- bym nie cierpiała. Bardzo szybko i sprawnie przeprowadzili przeszczep założono szwy i opatrunki. Zalecono kontrolę w poradni chirurgii ogólnej i chirurgii ręki i wypisana do domu. Serdecznie polecam można trafić na lekarzy z sercem i profesjonalnym podejściem do pacjenta. Dziękuję

lekarz Jadwiga Puchalska

Chirurg ogólny, Lekarz rodzinny

22-610 Krynice

Pani Dr.Jadwiga Puchalska uważam że jest najlepszym lekarzem rodzinnym. Wszyscy tylko na jednym bazują każdemu te same leki wypisująa ta pani doktor jest lekarzem z powołania!!! Kestem osobą naprawdę zchorowaną osobą młodą którą lekarze praktycznie zbywają. Pani dr. Mi pomogła wytłumaczyła wszystko opowiadała mówiła jak sb. radzić z chorobą jak to wgl. z tym żyć. Jestem jej za to bardzo wdzięczna i szczęśliwa że mam tak dobrego lekarza rodzinnego.:) z …

lekarz Anna Bartczak

Alergolog, Internista

Centrum Alergologii
Bogusławskiego 16A

Polecam z czystym sumieniem ! Bardzo dobry lekarz / specjalista i bardzo dobry kontakt z pacjentem . Nigdy nie spotkałam tak kontaktowego, ciepłego i życzliwego lekarza. Lekarz wspaniały i oddany swojej pracy. Polecam i każdemu życzę trafić w takie ręce. pozdrawiam.
Opinia dodana przez: Marek

lekarz Robert Niezgoda

Chirurg ogólny, Lekarz medycyny ratunkowej

Powiatowe Centrum Medyczne w Grójcu
ulica P. Skargi 10
05-600 Grójec

Cudowny czlowiek dziekuje Mu za zycie synka ktory w kwietniu skonczyl 5 lat dzieki Temu czlowiekowi.Dziekujemy Filipek razem z mama 💓
Opinia dodana przez: Justyna

lekarz Grzegorz Żybort

Lekarz rodzinny, Lekarz medycyny pracy

NZOZ "Mój Lekarz" w Lipnie
ul. Tadeusza Kościuszki 21
87-600 Lipno

Polecam Pana Doktora!!!!!!!!!!!!!!!! Bardzo miły i dokładny w przeprowadzaniu badania. Po wizycie u niego nabrałem wiarę w służbę zdrowia. Byłoby super, gdyby wszyscy lekarze tak byli oddani swojemu zawodowi.
Opinia dodana przez: Włodzimierz

Paweł Tabisz

Lekarz medycyny pracy, Radiolog

Znam doktora Pawła od lat. Polecam serdecznie. Dobry diagnosta, pomocny i doświadczony. Potrafi przyznać, gdy nie jest pewien rozpoznania, poleca wówczas innych kompetentnych kolegów specjalistów.

lekarz Jan Wojtyła

Lekarz rodzinny, Pediatra

Niepubliczny Zakład Opieki Zrdowotnej "Soteria" s.c.
ul.Grunwaldzka 104
43-600 Jaworzno

Świetny lekarz, z idealnym podejściem do dzieci :) bardzo dokładny w swojej pracy i godny zaufania. Jest również bardzo wyrozumiały i dokładnie wszystko tłumaczy :)
Opinia dodana przez: gosia

lekarz Waldemar Gworys

ul. 1 Maja 11/p.105
64-915 Jastrowie

Byłam dzisiaj na badaniach przemiły lekarz uśmiechnięty i ma podejście do pacjenta.Pazdrawiam serdecznie Pana doktora.

lekarz Katarzyna Belczewska

Królewiecka 146
82-300 Elbląg

Pani Doktor zawsze trafi u mnie z lekami, jest ematyczna i podchodzi do pacjenta w taki sposób, że czuję się on zaopiekowany.
Opinia dodana przez: Natalia