Lekarz godny polecenia, mogę się podpisać pod poprzednimi opiniami. Pan doktor słucha pacjenta, odpowiada na pytania, widać że naprawdę chce pomóc i przejmuje sie pacjentem, widząc człowieka a nie tylko chorobę. W czasie wizyty nie patrzył tylko w komputer. Też dawał sensowne rady, jak żyć z cukrzycą, co robić, czego unikać, na co można sobie co jakiś czas pozwolić, ale też jak nie dać się zwariować. Dopiero rozpoczynam leczenie i …
Medyk
Wspólna 1
Zławieś Wielka
Wspaniały, dobry człowiek z sercem do pacjenta i prawdziwy lekarz z powołania. Jestem pacjentką Pani Ani od 26 lat i wybranie jej na lekarza rodzinnego to jedna z lepszych decyzji w moim życiu.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "ANET-MED" Centrum Medyczne Aneta Grzegorczyk-Gabinet Zabiegowy
ulica Zabłockiego 1
Sosnowiec
Kiedyś chodziłam do Pani Doktor i bardzo ciepło ją wspominam.Przede wszystkim jest kompetentna i dociekliwa. Robi potrzebne badania i szuka przyczyny choroby,a nie kombinuje jak niektórzy,żeby tylko nie dać skierowania.Oprocz tego jest również miła,sympatyczna i nie wywyższa się jak większość lekarzy.Szkoda,że po przeprowadzce nie spotkałam już takiego lekarza.W sumie to wcześniej też nie.Polecam Panią Doktor z całego serca
Samodzielny Publiczny Zakład Opiki Zdrowotnej w Łapach
ulica Korczaka 23
Łapy
Szanowna Pani Doktor jest wybitna w słuchaniu pacjenta, co jest niezwykłe w szeroko pojętej opiece zdrowotnej z jaką miałem do tej pory do czynienia. Szeroko wykracza poza kompetencje lekarza pierwszego kontaktu, będąc często wybitnym specjalistą na pierwszej linii. Szczerze polecam, opieka o jakiej można normalnie tylko pomarzyć, jaką widzi się w amerykańskich filmach. Aparycja, wdzięk i anielski charakter dodaje dodatkowej jakości każdej wizycie u Pani Asi
Zakład Opieki Zdrowotnej "PANACEUM"
Juliana Krzyżanowskiego 1
Koszalin
Wspaniała pani doktor,spokojna,niesamowicie sympatyczna,profesjonalna,bardzo szczegółowa❤️ Kompleksowo podchodzi do pacjenta.
Przychodnia Opalenica
Powstańców Wielkopolskich 1a
Opalenica
Świetny lekarz.Kilkanaście lat temu uratowała mi życie. Długo się czeka,ale warto.Każdy jest traktowany indywidualnie, wszystko wytłumaczy. wszystkim polecam
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Praktyka Lekarza Rodzinnego" Cecylia Kwabiszewska
Bydgoska 4
Chełmża
życzę wszystkim takiej opieki,personel przemiły a pani doktor każdego pacjenta traktuje jakby był najważniejszy na świecie pełna ciepła,optymizmu i profesjonalizmu.dzieci ją uwielbiają.polecam;;;;;;;;
irydolog
ul.Chociszewskiego 25/1
Byłam z dzieckiem u wielu lekarzy, ale Pan dr Święcicki to pierwszy lekarz, który słucha. Jest bardzo uważny, cierpliwy. Wszystko szczegółowo wyjaśnia. Uspokaja. A metody leczenia są naprawdę zadziwiająco skuteczne. Nie mogę więc zrozumieć, dlaczego homeopatia ma tylu przeciwników.Pan Doktor codziennie ma dyżury telefoniczne. W czasie choroby dziecka Pan Doktor jest w stałym kontakcie. To naprawdę niespotykane i bezcenne. Jestem mu ogromnie wdzięczna
Katarzyna Dejneka
Ul. Barcicka 33
Lekarka godna polecenia. Usg brzucha było zrobione dokładnie z informacją co dalej zrobić i gdzie zrobić operacje.Polecę na pewno rodzinie i znajomym.
Mam 36 lat. Borykałem się z bólem biodra. Ćwiczyłam skutecznie do pewnego momentu, granicy i tu już nie wiedziałam jak sobie radzić dalej. Niewielki ból, ale jednak pozostał. Byłam u Pani doktor na zabiegu. Już po pierwszej wizycie biodro, odcinek lędźwiowy przestał mnie bolec. Skuteczna, miła, profesjonalna. Poświęci pacjentowi tyle uwagi i czasu ile potrzepuje. Serdecznie polecam.
ulica Brzoskwinia 197
Liszki
Najlepszy pediatra, do którego można mieć pełne zaufanie. Lekarz z powołania, lubiący dzieci i swoją pracę, empatyczna, cierpliwa, spokojna. Bardzo dokładne badanie i wywiad, konkretne i jasne zalecenia. Pani Doktor już nie pracuje w Anglii i jest dostępna przez cały miesiąc, dla nas rodziców to super. Ceny wizyt umiarkowane, a wręcz niewielkie zważywszy na to ile się dostaje w zamian.
Samodzielny Szpital Wojewódzki im Mikołaja Kopernika w Piotrkowie Trybunalskim
ulica Rakowska 15
Piotrków Trybunalski
Pan Doktor jest niezwykle kompetentnym lekarzem. Poznałem go przez Luxmed. Świetne rozpoznania choroby, ujmująca empatia, właściwe leczenie. Niczego nie bagatelizuje u pacjenta, bardzo szybko reaguje kierując na specjalistyczne badania. Bardzo pomógł mi przy Covidzie.
Z całego serca polecam panią Agnieszkę. Jest bardzo empatyczna, zawsze uśmiechnięta i tworzy przyjazną atmosferę podczas wizyty. Poświęca pacjentowi dużo czasu, uważnie słucha i wszystko jasno tłumaczy, bez pośpiechu. Dzięki temu można poczuć się spokojnie i naprawdę zaopiekowanym.
al. Zwycięstwa 4 lok. 8
Sosnowiec
...jest pani super Agato...Bardzo mi pani pomogła i jestem strasznie zadowolony z wizyty u pani....pozdrawiam serdecznie....Darek...
06-400 Ciechanów
Nie znam bardziej empatycznego lekarza . Pod każdym względem oceniam go najwyższej . Wiele razy pomogła nam choć nie musiała . Jej pomoc nie ograniczała się tylko do diagnozy i wypisywania recept . Wkraczała w sferę logistyczną : organizacja karetki czy wizyta pielęgniarki w domu chorego w celu podania zastrzyku . Dla mnie super kekarz
Centrum Medyczne CMP Piaseczno
Puławska 49
Piaseczno
Bardzo miła Pani Doktor. Poświęciła mi dużo czasu. Badała bardzo dokładnie. Dziękuję i bardzo polecam.
Centrum Holymed
Po długim zastanawianiu się wreszcie zdecydowałam się na botoks czoła i kurzych łapek. Doktor mi wszystko wyjaśniła, powiedziała jaki będzie efekt i ile się utrzyma wygładzenie zmarszczek. Dzisiaj nie wyobrażam sobie mojej twarzy bez botoksu, a znajomi wreszcie mówią, że się uśmiecham i nie jestem już taka naburmuszona!!! Nigdy nie byłam, to te zmarszczki nadawały mi taki wygląd. SUPER LEKARZ! Dziękuje za opiekę.