Polecam Panią Doktor. Za każdym razem wizyta na wysokim poziomie, wszystko dokładnie wyjaśnione i widać to odpowiednie podejście do pacjenta.
Wspaniała kobieta, która wie jaka jest rola lekarza. Pochwał nie ma końca....... Polecam serdecznie .
Kiedyś chodziłam do Pani Doktor i bardzo ciepło ją wspominam.Przede wszystkim jest kompetentna i dociekliwa. Robi potrzebne badania i szuka przyczyny choroby,a nie kombinuje jak niektórzy,żeby tylko nie dać skierowania.Oprocz tego jest również miła,sympatyczna i nie wywyższa się jak większość lekarzy.Szkoda,że po przeprowadzce nie spotkałam już takiego lekarza.W sumie to wcześniej też nie.Polecam Panią Doktor z całego serca
Mogę z całą świadomością polecić tą panią lekarz...jest najlepszym lekarzem do jakiego wcześniej chodziłem....kompetentna,wysłucha,wytłumaczy i jest bardzo miłą osobą .
Szeregowy O***sik melduje! Pani Renata to najlepszy lekarz jakiego znam! Profesjonalista i widać golym okiem że hobbista medycyny, takich lekarzy nam trzeba!