lekarz Mariola Stępniewska

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej POLO w Słupsku
ul. Wileńska 30/g.109
76-200 Słupsk

WSPANIAŁA PANI DOKTOR.FACHOWA,EMPATYCZNA,UPRZEJMA,LUDZKA.TO PRZYJEMNOŚĆ IŚĆ NA WIZYTĘ DO PANI DOKTOR MARIOLI STĘPNIEWSKIEJ.POLECAM Z CAŁEGO SERCA.
Opinia dodana przez: Małgorzata Bielaszewska

lekarz Zofia Oko-Sarnowska

Św. Trójcy 2 A/1

Wybitna Pani doktor, które widać od samego wejścia do gabinetu. Szczerze zainteresowana tym jak pomóc pacjentowi, zadająca wnikliwe pytania, aby móc doradzić jak najlepiej. Opieka takiego lekarza to prawdziwy skarb. Wszystko zostało mi doskonale objaśnione. Pani doktor zdecydowanie lekarzem z pasją i powołaniem.

lekarz Agnieszka Reifur-Kwiecień

Jugosłowiańska / 65d

Od Pani Dr.inni lekarze mogliby uczyć się nie tylko kunsztu lekarskiego,ale i podejscia do samego pacjenta.Konkretna,szybka,skutecza pomoc,trafna diagnoza i życzliwość dla drugiego człowieka to podstawowa zasada jaką kieruje się Pani Dr.Przede wszystkim nie szkodzić a pomagać i to właściwie każdemu kogo spotka na swojej drodze...życzę wszystkim pacjentom tak wspaniałego lekarza i czlowieka!!!-Mariusz.
Opinia dodana przez: Mariusz

lekarz Wojciech Rolski

Radioterapeuta, Lekarz med. paliatywnej

MAZOWIECKI CENTRUM ONKOLOGICZNE
WIELISZEW, KOŚCIELNA 66
Wieliszew

Bardzo dobry, komunikatywny lekarz. Polecam. On jest fenomenem! Traktuje pacjenta podmiotowo i z empatią i to podczas wizyty na NFZ w poradni przyszpitalnej.
Opinia dodana przez: Kamila

lekarz Tomasz Kaczmarek

Chirurg ogólny, Lekarz medycyny ratunkowej

Św. Józefa 13/42
87-100 Toruń

Rzadko się zdarza, aby lekarz miał tyle życzliwości i cierpliwie odpowiadał na wszystkie pytania. W stosunku do pacjenta zaś, proponował najbardziej dopasowane metody wykraczające poza standardową opiekę medyczną. Na wielkie wyrazy uznania zasługuje też współpracujący z Nim zespół pielęgniarek.
Opinia dodana przez: Danuta Puszakowska

lekarz Michał Graczyk

Internista, Lekarz med. paliatywnej

Ogrody 19B/8
85-870 Bydgoszcz

Niewiarygodna kompetencja, wiarygodność i uprzejmość. Ponad 15 lat zadziwia mnie swoją wiedzą i umiejętnością jej przekazania. Zadziwiająco komunikatywny, co daje szczególną zrozumiałość przekazu. Panie doktorze proszę tak dalej i po wsze czasy.

Katarzyna Scharoch-Kołodziejczyk

Gabinet Lekarski.
59-241 Legnickie Pole

Pani Doktor to lekarz z prawdziwym powołaniem, do którego wraca się z pełnym zaufaniem i uśmiechem na twarzy. Łączy ogromną wiedzę i pełen profesjonalizm z niezwykłym ciepłem, empatią oraz sercem na dłoni. Jest skrupulatna, uważnie słucha i wszystko dokładnie tłumaczy, a jej życzliwe podejście sprawia, że człowiek od razu czuje się lepiej. To wspaniały specjalista i cudowny, wrażliwy człowiek, który zapewnia opiekę na najwyższym poziomie.

lekarz Iwona Dobiecka

Internista, Lekarz medycyny pracy

Interna, med. pracy, bad. kierowcw
św. Franciszka Salezego 6

wyjątkowa sumienna oddana swojej pracy szkoda że jest tak mało lekarzy z takim podejściem do ludzi .
Opinia dodana przez: Mariusz

lekarz Władysław Kruszniewicz

Władysława Łokietka 13
58-100 Świdnica

Wspaniały lekarz. Życzliwy, cierpliwy i dokładny. Z chęcia odpowiada na wszystkie nurtujące pytania. To przyjemność polecić pana doktora Kruszniewicza.
Opinia dodana przez: Mateusz Tondel

lekarz Krystyna Knara-Kotowska

ulica Kraszewskiego 22
37-500 Jarosław

super uśmiech na twarzy , fajna atmosfera, lęki obawy, precz, wyjaśnienia tak, leki jakie po co tak , co masz robić tak ,wychodzisz bez lęku bez strachu

Teresa Kasicz

Lekarz medycyny pracy

Zakład Opieki Zdrowotnej Zakładu Karnego w Nysie
48-300 Nysa

Polecam tą Panią 🥰 Kobieta o dobrym sercu ❤️ Wizyta u tej Pani przebiegła fachowo i sprawnie. Pozdrawiam 🥰
Opinia dodana przez: Adam93

lekarz Konrad Komar-Czapski

NZOZ Medical Center
Stefana Dembego 5/5

Chciałbym serdecznie podziękować Panu Doktorowi za życzliwość, zaangażowanie, poświęcenie i przede wszystkim skuteczną pomoc w leczeniu bólu, z którym nie mogłam uporać się od wielu lat. Przyjazna atmosfera, którą stwarza Pan Doktor podczas wizyt, a także Pana doświadczenie i empatia są dla mnie nad wyraz cennym wsparciem psychicznym.
Opinia dodana przez: Wanda

lekarz Tomasz Łaczmański

ul. Wrocławska 77/1
55-045 Rogów Sobócki

Jak dotychczas Pan Doktor wyleczył mnie ze wszystkich moich dawnych przypadłości. Teraz trzymajmy kciuki w sprawie wyleczenia choroby refluksowej. Musi się udać! Polecam serdecznie.
Opinia dodana przez: Andrzej Boroński

lekarz Anna Komar

Nowodworska 53B

Przesympatyczna i troskliwa pani doktor. Dobry lekarz i wyrozumiały człowiek. Interesuje się pacjentem i stara się skutecznie pomóc. Serdecznie polecam.
Opinia dodana przez: Mal
{'id': 14758, 'name': 'Gliwice'} Chirurg ogólny
                                       lek. med. Anna Dołaszyńska-Żółkiewska

lek. med. Anna Dołaszyńska-Żółkiewska

Chirurg ogólny, Proktolog

Centrum Medyczne GlivClinic
pl. Piłsudskiego 6/1A
Gliwice

Bardzo dobry proktolog. Zabieg usunięcia hemoroidów u pani doktor Żółkiewskiej uwolnił mnie od bólu.

lekarz Jarosław Konieczny

Lekarz rodzinny, Pediatra

Zespół Poradni Specjalistycznych "MEDIS"
Grunwaldzka 2A.
63-740 Kobylin

Wspaniały lekarz! Grzeczny, miły , kochający swoją pracę i dzieci. Przede wszystkim ludzki. Potrafi w prosty sposób wyjaśnić leczenie i chorobę dziecka . Z całym szacunkiem 5+ dla pana Dr. Brakuje tak dobrych lekarzy jak pan Konieczny!

Małgorzata Kozioł

37-450 Stalowa Wola

Pani Małgorzata Kozioł jest wspaniałą lekarką. Zaczęłam się u niej leczyć może od 3 roku życia. I przez cały ten okres Pani doktor była bardzo uprzejma, zawsze poważnie podchodziła do każdego problemu i zawsze mnie wyleczyła z każdej choroby, dała skierowanie jeśli było to potrzebne. Naprawdę polecam.

lekarz Adam Potocki

Łubno,Wałdowo,
Miastko

Bardzo miły i kompetentny lekarz.Polecam!!!

dr Ewa Machuderska-Czerwik

OPTIMA
działkowiczów 20

Bardzo dobry lekarz wsłuchuje się w to co mówi pacjent .Bardzo życzliwa i troskliwa .Polecam jej gabinet

lekarz Beata Nowicka-Kryca

Poradnia Pediatryczna
Z. Kossak-Szczuckiej 36

Pani doktor jest najlepsza . zawsze trafiona diagnoza , odpowiednio dobrane leki , świetne podejście .